a ja mam wrażenie że to wszystko bzdury. Przecież jak by naprawdę dawali za to bonus to by to wszystko było napisane takimi wielkimi literami
ps napisałem do nich maila czy toen bonus to prawda bo na live się z nimi nie pogada
nie sądze, bo tak by zaraz gracze z m.in. Polski pootwierali konta na mame, tate, siostre i psa. A tak niby nikt nie wie, a tu moze, moze ... ale nie sadze zeby cos dodawali :] Chcociaz z ciekawosci moze jeden zamówie ? Jak dają za darmo .. ????
Witaj!
Prosimy ponownie przesłać poniższą wiadomość podając numer konta gracza.
Życząc wysokich wygranych serdecznie pozdrawiamy!
Twój bet-at-home.com Team
Kazdy klient ktory wyrazi taka chec,otrzyma poster.
Aha-zakladanie wielu kont,i proby zamowienia kilku posterow(z mysla o tych bonach-jesli nadal ktos nie wierzy ze tylko postery sa rozsylane)oczywiscie znajac zycie zakonczy sie blokada konta.
Co za tragikomiczny plakat. Niby za darmo to i ocet slodki ale ja jednak sie nie skusze. Nie widze w nim nic pozytywnego - zle mi sie kojarzy ???? Chlopaki przynajmniej na allegro sobie powystawiaja ????
Punkix91 to zrób kolego zdjęcie ???? , jak to wygląda, poleconym posłali czy do skrzynki??, jak to jest inny plakat niż ten co chłopaki mówili wyrzej , co niemiec się liże z laską z austrii.
Sorry, ale zdjecia nie zrobie, bo aparat chwilowo uszkodzony.
Przyszedl do mnie DHL do domku. Zdziwilem sie ze tak szybko. Na plakacie Niemiec lize sie z kobietka z Austii. To prawda. Troche kolega z za nazej granicy nie ogolony jest...
Ogolnie plakat do du*y i nie warto zamawiac. Bez bonu...