>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Postawienie na wygraną (typ 1), a karne.

A 0

aanndrzej

Użytkownik
Hej,
postawiłem dzisiaj na Rosję, że wygra (typ 1) w milenium.pl. Było 0:0, potem dogrywka i karne. Rosja w karnych wygrała, sądziłem, że typ 1 czyli, że drużyna po prostu wygrywa. Wchodzę w kupon, a tutaj czerwone kółeczko, czyli że niby nie trafiłem.
To jak to jest? Karne w hokeju to nie jest wygrana drużyny czy jak? Nie rozumiem tego systemu trochę.
Pierwszy raz mi się taka sytuacja przytrafiła po prostu ????

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Hej,
postawiłem dzisiaj na Rosję, że wygra (typ 1) w milenium.pl. Było 0:0, potem dogrywka i karne. Rosja w karnych wygrała, sądziłem, że typ 1 czyli, że drużyna po prostu wygrywa. Wchodzę w kupon, a tutaj czerwone kółeczko, czyli że niby nie trafiłem.
To jak to jest? Karne w hokeju to nie jest wygrana drużyny czy jak? Nie rozumiem tego systemu trochę.
Pierwszy raz mi się taka sytuacja przytrafiła po prostu ????
Pewnie kiedy przeczytasz Regulamin bukmachera, to zrozumiesz.

A 0

aanndrzej

Użytkownik
Świetnie, super - już?
Szukam pomocy, bo przeglądałem regulamin, szukałem jakiś informacji, ale dalej nie znalazłem jasno odpowiedzi, forum to moja ostatnia deska ratunku.

emil1702 380

emil1702

Użytkownik
Obstawiałeś regulaminowy czas gry, czyli 60&#39;, w którym padł remis 0:0, dlatego typ rozliczono jako przegrany.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Świetnie, super - już? Szukam pomocy, bo przeglądałem regulamin, szukałem jakiś informacji, ale dalej nie znalazłem jasno odpowiedzi, forum to moja ostatnia deska ratunku.
Musisz patrzeć czy obstawiasz 2 drogowo czy 3 drogowo. 1X2 czy 12.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Świetnie, super - już?
Szukam pomocy, bo przeglądałem regulamin, szukałem jakiś informacji, ale dalej nie znalazłem jasno odpowiedzi, forum to moja ostatnia deska ratunku.
Nie. Nie już.
Odpowiedź jest jasna na stronie bukmachera.
https://www.milenium.pl/node/53/zaklady-bukmacherskie.html#zt_14_1_2
14.1.2 Hokej na lodzie
[...] zwyciezca (zw1, zw2)
Typuje się zwycięzcę meczu łącznie z dogrywką i rzutami karnymi. [...]
Tak typowałeś jak wskazano powyżej? To racja jest po Twojej stronie. Wygrałeś.

A 0

aanndrzej

Użytkownik
Czyli muszę napisać do milenium. Dokładnie tak typowałem, dokładnie to samo czytałem, więc po prostu się dziwiłem i napisałem na forum.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
W Milenium są 2 opcje - zwycięzca meczu po dogrywce i bez dogrywki. 1,20 to było na pewno bez dogrywki, więc dobrze Ci rozliczyli wg mnie.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
W Milenium są 2 opcje - zwycięzca meczu po dogrywce i bez dogrywki. 1,20 to było na pewno bez dogrywki, więc dobrze Ci rozliczyli wg mnie.
No pewnie że tak właśnie było!
I całe to pisanie autora wątku , że przy kursie 1.2 grał na wynik łącznie z dogrywką i karnymi czyli zw1 - nie ma sensu...

A ja specjalnie o ten kurs dlatego właśnie zapytałem , aby to rozstrzygnąć.

Do góry Bottom