Żal to ci się powinno zrobić naszej reprezentacji po meczu z Portugalią. Zresztą to jest moje zdanie i nie oczekuje od ciebie współczucia. :jezora: Wspomniany wyżej Ronaldo (zwany panienką) po jednej stronie, po drugiej Quaresma i życzę powodzenia. Zagramy siłowo, to ca chwile będzie faul, który w końcu się skończy rzutem wolnym (mam nadzieje, że nie golem). Tak po za tym, możesz mi napisać co takiego Beenhaker zrobił dla reprezentacji?????
Podczas jednego z wywiadów Leon powiedział:
- Chciałbym, żeby ludzie zrozumieli, że moja przyszłość nie zależy od tego, czy w najbliższym czasie piłka trafi w słupek czy wpadnie do bramki. Potrzeba więcej czasu i zaufania, bo chodzi o wprowadzenie polskiego futbolu na wyższy poziom.
O ile pamięć mnie nie myli to był on zatrudniony przez Listkiewicza bynajmniej nie po to by
podnosił poziom naszej piłki, tylko była to umowa aby
Polska awansowała na EURO. Jeśli chodziłoby o podnoszenie poziomu to równie dobrze Janas mógłby pozostać na stanowisku trenera, bo
przecież podniósł poziom reprezentacji!!! bo wprowadził ją do finałów Mundialu. Dlatego właśnie Beny mydli wszystkim oczy i stara się asekurować za wczasu.
-Wiem, że wiele osób chciałoby, żebym odszedł. To normalne, że im większy odnosisz sukces tym więcej masz wrogów....
O co chodzi?? O jakim sukcesie mówi Leon? Kilka sekund wcześniej (w tym samym wywiadzie) ubezpieczał się przed porażką. To jasne, że go wywalą jeśli awansu nie będzie. Mam jednak ciągle nadzieję, że awans nastąpi i wtedy Beenhaker zostanie na stanowisku i będzie można rzec, że
zrobił coś dla naszej reprezentacji.
Koniec. ;-) Pozdro