PORTUGALIA: Primeira Liga
Estoril-Rio Ave TYP Rio Ave strzeli gola kurs 1,55 6/10 g.19.30 2:2 WIN
PS: Jak zobaczyłem ten kurs to złapałem się za głowę. Komuś się chyba zdrowo coś pomyliło. Rio Ave wygrało ostatnio 5 meczów z rzędu w tym jeden pucharowy. We wszystkich tych spotkaniach zaaplikowali rywalom..11 goli. Idziemy dalej. Tylko w meczach wyjazdowych goście dzisiejszej potyczki w ostatnich 3 spotkaniach ligowych strzelili gospodarzom..8 goli
19.09.15 PRI Ferreira Rio Ave 0 : 3
29.08.15 PRI Setubal Rio Ave 2 : 2
15.08.15 PRI Belenenses Rio Ave 3 : 3
Teraz proszę spojrzeć na ich ostatni mecz:
24.08.14 PRI Estoril Rio Ave 1 : 5
Sprawdziłem składy i nie stwierdziłem jakiś znaczących absencji w składzie Rio.
Reasumując ja rozumiem że Estoril traci mało goli u siebie ale patrząc na sytuację w tabeli (Rio Ave 3 miejsce, Estoril 6 pozycja z dwoma oczkami straty do dzisiejszego rywala) i to co napisałem powyżej uważam ze to jednak jakieś tam value..
Estoril-Rio Ave TYP Rio Ave strzeli gola kurs 1,55 6/10 g.19.30 2:2 WIN
PS: Jak zobaczyłem ten kurs to złapałem się za głowę. Komuś się chyba zdrowo coś pomyliło. Rio Ave wygrało ostatnio 5 meczów z rzędu w tym jeden pucharowy. We wszystkich tych spotkaniach zaaplikowali rywalom..11 goli. Idziemy dalej. Tylko w meczach wyjazdowych goście dzisiejszej potyczki w ostatnich 3 spotkaniach ligowych strzelili gospodarzom..8 goli
19.09.15 PRI Ferreira Rio Ave 0 : 3
29.08.15 PRI Setubal Rio Ave 2 : 2
15.08.15 PRI Belenenses Rio Ave 3 : 3
Teraz proszę spojrzeć na ich ostatni mecz:
24.08.14 PRI Estoril Rio Ave 1 : 5
Sprawdziłem składy i nie stwierdziłem jakiś znaczących absencji w składzie Rio.
Reasumując ja rozumiem że Estoril traci mało goli u siebie ale patrząc na sytuację w tabeli (Rio Ave 3 miejsce, Estoril 6 pozycja z dwoma oczkami straty do dzisiejszego rywala) i to co napisałem powyżej uważam ze to jednak jakieś tam value..