>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

portfel internetowy, a konto bankowe

don-draper 105

don-draper

Użytkownik
Czym się różnią? Jakie najlepsze do grania przez internet? Co do portfeli wyboru dużego nie ma - MB albo Skrill, ale jakie konto? Niby Alior Sync dobry, ale do grania u bukmachera już niekoniecznie.
I jak to w ogóle działa? Rozumiem, że przelewając hajs na konto bukmachera, mogę to zrobić bezpośrednie z konta bankowego, ale chcąc wypłacić muszę to zrobić przez portfel, tak?

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Czym się różnią? Jakie najlepsze do grania przez internet? Co do portfeli wyboru dużego nie ma - MB albo Skrill, ale jakie konto? Niby Alior Sync dobry, ale do grania u bukmachera już niekoniecznie.
I jak to w ogóle działa? Rozumiem, że przelewając hajs na konto bukmachera, mogę to zrobić bezpośrednie z konta bankowego, ale chcąc wypłacić muszę to zrobić przez portfel, tak?
Nie, zazwyczaj wypłacasz tą samą drogą którą wpłaciłeś.

Jest co najmniej kilka portfeli internetowych. Do gry najlepsze są netller i skrill bo 95% kasyn/bukmacherów oferuje przez nie wpłaty.
Jeżeli chodzi o konto bankowe to rozejrzyj się na rynku, jest tego masa napewno znajdziesz coś dla siebie. Teraz praktycznie każdy bank posiada konta internetowe, przepływ pieniędzy jest bardzo sprawny.

don-draper 105

don-draper

Użytkownik
Jeśli wpłacam i wypłacam przez konto to w takim razie po co ten portfel? :&gt;
Słyszałem, że Alior Sync ma problemy z bukmacherami internetowymi i nie warto zakładać u nich konta po kątem gry w internecie, prawda to?
Fakt, nawet nie wiedziałem, że MB to Skrill, ale dobrze być wyprowadzonym z błędu. ????

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Jeśli wpłacam i wypłacam przez konto to w takim razie po co ten portfel? :&gt;
Słyszałem, że Alior Sync ma problemy z bukmacherami internetowymi i nie warto zakładać u nich konta po kątem gry w internecie, prawda to?

Fakt, nawet nie wiedziałem, że MB to Skrill, ale dobrze być wyprowadzonym z błędu. ????
Dla ułatwienia i przyśpieszenia transakcji. Np. masz kasę na Unibet, wypłacasz na Skrill, aby następnie wpłacić do Bet365.

Poczytaj trochę o zaletach portfeli internetowych, a wszystkiego się dowiesz.

Pozdrawiam

don-draper 105

don-draper

Użytkownik
Okej, jeszcze jedno pytanie dotyczące tego portfela.
Z tego co wyczytałem bardziej opłaca się wybrać Moneybookers (na dłuższą metę są tańsi od Netellera) i tam się zarejestruję. Karty na razie nie mam zamiaru u nich wyrabiać, bo niepotrzebna, ale powiedzmy, że kiedyś naszłaby mnie taka chęć - ta karta działa jak normalna debetówka? Mam na niej wszystkie te środki, które są na portfelu?
Druga sprawa - rozumiem, że za przelanie kasy z portfela na konto bankowe (w moim przypadku Allior sync) jest pobierana prowizja około 12zł. A jak jest w drugą stronę? W sensie czy płaci się coś za przelanie pieniędzy z konta bankowego na portfel i potem dalej do bukmachera?

bizziss 1,7K

bizziss

Użytkownik
@Don Draper
Pierwsza cześć Twojego posta=tak właśnie jest.Jesli chodzi o wpłaty do portfela - Moga być za free,lub z prowizja-w zależności jaka metodę wpłaty wybierzesz.Szczegóły znajdziesz na ich stronie.Z tego co ja używam,to z wpłaty za pomocą karty debetowej/kredytowej biorą jakiś %.Od przelewów bankowych 0%(chyba ze bank Ci weźmie) oraz pośredników,np P24,Trustly Sofort są za free

A 861

amigo007

Użytkownik
Nie do końca. Zwykły przelew bankowy do skrill, na ich konto bankowe (mają w pko sa) jest za 0zł. Z tym że idzie on dłużej (nie online), zgodnie z sesjami elixir. Szybka wpłata na skrill przez p24 kosztuje nas 0,90% tranzakcji. Ale można to obejść, wybrać buka, następnie przez niego skrill i wpłata. Wtedy wybieramy p24 (jak mamy 0zł na skrill) i mamy szybką wpłatę za darmo. Opłata jest przerzucona na bukmachera. Don Draper ale jeśli operujesz mniejszymi kwotami to używaj banku. Nie będziesz miał opłaty za wypłatę ze skrill na konto bankowe 2,95 euro. Skrill jest dobry dla kogoś co potrzebuje szybko przerzucać środki między bukami. Dla kogoś kto gra w jednym buku, i operuje mniejszymi kwotami już nie koniecznie. Pozdrawiam.

don-draper 105

don-draper

Użytkownik
Sumy jakimi będę operował to początku to jakieś kilkaset złotych, coś koło 500, mimo wszystko z tego co czytałem, taki portfel to po prostu wygodna rzecz jest. Na dodatek mogę wyrobić kartę i podstawowe płatności dokonywać dzięki niej. A przelewy z portfela na konto bankowe będę robił raz na jakiś czas, tak by ta prowizja nie była specjalnie odczuwalna.
Dodatkowo, czytam właśnie temat na forum dot. Moneybookers i jak to jest z szybkością transferowania pieniędzy - rozumiem, że z portfela do bukmachera i na odwrót całą operacja trwa kilka minut, dłużej tylko wtedy gdy przelewam z portfela na konto?

przemek-1992 28

przemek-1992

Użytkownik
Jak po naciśnięciu zasil swoje konto wyskoczy ci okno z możliwościami wpłat to wybierz opcję inne współpracujące banki a następnie multi transfer tam będzie alior bank.

Do góry Bottom