>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

Portal nasza-klasa.pl

S 11

support75

Użytkownik
co sadzimy ?
1. gdy widze ten adres kojarzy mi sie z kupa $$$
2. gdy widze ten adres i pomysle ze ktos nie potrafi wykorzystac domeny naszaklasa.pl to mi go zal, i widze troche mniej $$
3. gdy widze te reportaze w tv po malu zygac mi sie nimi chce i nie wierze ze wlasciciele tego portalu nie maja znajomosci tu i ówdzie.
4. zaden interes nie trwa wiecznie wiec odsprzedalbym ten portal w cholere za jakies 2-3 miesiaca po tym jak bym zarobil na pare mercedesow klasy s z kasy od reklamodawcow.
5. pomyslcie jaka potega ma ten portal. m jak milosc oglada okolo 10 milionow i jest zachwyt oh ah ile to ludzi, rekordowa ilosc itp. pudelek.pl ma 500 000 odwiedzin dziennie co pare dni temu wydawalo mi sie bardzo duzo... ale portal o ktorym mowa w temacie ma tych odwiedzin (wedlug wlasciciela) 80 000 000 dziennie!

p.s. chcialbym byc wlascicielem domeny naszaklasa.pl (marzyciel)
2 p.s. sory za styl - %

bodi 70

bodi

Użytkownik
Prawda jest taka (bez rozmowy o finansach) znajomych &quot;zaginionych&quot; sprzed lat można odnaleźć bez problemu.A dla tych którzy obecnie chodzą do szkoły to raczej ...portal jak każdy inny.

T 9

tosterkm

Użytkownik
w sumie nie mialbym do niego nic gdyby nie:
- glupia domena, po co ten myslnik, lepsza bylaby naszaklasa.pl
- ciagla i wszechobecna reklama i kryptoreklama, pisza o tym wszedzie, mowia o tym wszedzie, a gazeta.pl to juz przesadza, nie wierze ze to cudowna inicjatywa mlodego chlopaka ktory chcial poszukac znajomych, cala ta nasza klasa to przedsiewziecie biznesowe za ktorym stoi jakas wielka firma, sa inne podobne portale (szkolne lata etc) i one jakos nie maja takiego rozglosu
- wiecznie mulace serwery, robia na reklamach kosmiczne pieniadze a na sprzet szkoda, za to ode mnie ????
- daleki jestem od zachwytow, bo to nie jest zadna nowa inicjatywa tylko kalka z serwisow amerykanskich, np classmates
Wesolych Swiat zycze wszystkim i jak najwiecej $$$ wyciagnietych od bukow w Nowym 2008 Roku

S 11

support75

Użytkownik
- glupia domena, po co ten myslnik, lepsza bylaby naszaklasa.pl
masz racje. ale z tego co udalo mi sie zdobyc to naszaklasa.pl byla duzo wczesniej zarejestrowana od nasza-klasa.pl Domena naszaklasa.pl sadze ze na pewno jest warta z dobre pareset tysiecy. i sadze ze z 5-10% to pomylki ludzi, którzy wpisuja adres bez &quot;-&quot; Osobiscie gdybym byl w posiadaniu naszaklasa.pl sprzedałbym ta domene za duze pieniadze, az dziwie sie ze twórcy nasza-klasa.pl nie probuja jej odkupic. (a moze probuja a o tym nie wiemy ?)

cala ta nasza klasa to przedsiewziecie biznesowe za ktorym stoi jakas wielka firma
mam podobne zdanie, ale moze nie az tak spiskowe jak ty.
widac troche amatorskich bledow. I sadze ze powazna firma zajmujaca sie tym nie pozwolila by na nie. Wiec z poczatku to na prawde byla inicjatywa tych ludzi. Nie mniej jednak sadze ze gdy portal w sposob naturalny sie rozwinol, dalsza jego promocje juz ktos na pewno pomogl.
Twórcy mowili ze 2 miesiace temu mieli 2 000 000 odslon, a na dzien dzisiejszy maja 80 000 000.

daimler 14

daimler

Forum VIP
poprostu to jest strzał w 10-tkę jeśli chodzi o tą branże.
nie dziwie im sie ze serwery często są przeciązone...wystarczy zobaczyć na statystyki:
31 milionów zdjęc...
pewnie twórcy tego portalu robią wszystko co w ich mocy by to dzialało itd... bo wiadomo kto by tego nie robił ? liczą sie przecież $$

T 9

tosterkm

Użytkownik
mam podobne zdanie, ale moze nie az tak spiskowe jak ty.
widac troche amatorskich bledow. I sadze ze powazna firma zajmujaca sie tym nie pozwolila by na nie. Wiec z poczatku to na prawde byla inicjatywa tych ludzi. Nie mniej jednak sadze ze gdy portal w sposob naturalny sie rozwinol, dalsza jego promocje juz ktos na pewno pomogl.
Twórcy mowili ze 2 miesiace temu mieli 2 000 000 odslon, a na dzien dzisiejszy maja 80 000 000.
no zgodze sie z toba, przesadzilem troche... chodzi mi o wszechobecnosc naszej klasy we wszelkich mediach... raczej takie rzeczy sie nei zdarzaja z przypadku
wszystkie moje zastrzezenia nie zmieniaja faktu ze korzystam z tego portalu, nie jest idealny... ale potrzebny ????

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Ja nie wiem czym się ludzie podniecają jeśli chodzi o nasza-klase.pl . W USA takich serwisów jest na pęczki np. classmate i są one od kilkunastu lat . Podobnie w innych krajach A tutaj w Polsce robi się z kolesi nowych Billów Gatesów , którzy mają zajebiste pomysły . Wykorzystali lukę na rynku , mieli trochę wiedzy informatycznej i kasy na początkowy serwer i im się udało . Gratuluje im ale jak mówię nie wiem czym ludzie się aż tak bardzo podniecają . Zwłaszcza młodzi , którzy swoich kumpli z lat szkolnych oglądają co jakiś czas :p
A właściciele domeny naszaklasa.pl rzeczywiście nie potrafią wykorzystać jej potencjału . Jeśli nawet nie sprzedać to mogą tam reklamy jakieś puścić ;D
Ogólnie popieram Supporta . Nasza-klasa.pl = $$$

Do góry Bottom