>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

porada dla początkującego :)

Status
Zamknięty.
C 0

czarek19946

Użytkownik
witam, przeczytalem juz duzo tematów na forum itp , dobrze idzie mi u buków stacjonarnych , jakies 400zł na plus zaczynajac od 50zł w 3tyg. ale nie chce mi sie jeździć 5km do buka jak moge w domciu obstawić , dotego mam live.
chciałbym żebyście mi polecili jakiegos buka z wieloma możliwościami i dobrą oferta live, szczególnie interesuje mnie tenis bo sporo o nim wiem.
zastanawiam sie nad bet365 i go chyba wybiore. co myślicie o tym buku?
a moze betsafe, lub bwin (co do tego nie mam pewnosci bo koleszka mial straszne problemy z wypłatą ,postawil tysiaka na kurs 4 i wygrał i mu konto zablokowali), także nie chciałbym mieć takiego problemu ale tez jednorazowo raczej nie będe gral za tysiąc. mam jeszcze takie pytanie, siedze w sporcie od dawna, na start mam tysiaka, czy da rade z tego zrobić 8 tyś? pytanie wiadomo wróżkami nie jesteście ale są tu tacy co wygrywali sporo&gt;? i nie mieli problemu z wypłatami? mam jeszcze takie pytanie : dlaczego niektórzy maja konta u paru buków naraz? i jeśli chodzi o bet365 , zeby wyjąc bonus trzeba go obrucić 3 razy , czyli np jak mam 100 bonusu to musze 3 razy zagrać za te całe 100 naraz?

czoker 240,2K

czoker

Użytkownik
witam, przeczytalem juz duzo tematów na forum itp , dobrze idzie mi u buków stacjonarnych , jakies 400zł na plus zaczynajac od 50zł w 3tyg. ale nie chce mi sie jeździć 5km do buka jak moge w domciu obstawić , dotego mam live.
chciałbym żebyście mi polecili jakiegos buka z wieloma możliwościami i dobrą oferta live, szczególnie interesuje mnie tenis bo sporo o nim wiem.
zastanawiam sie nad bet365 i go chyba wybiore. co myślicie o tym buku?
a moze betsafe, lub bwin (co do tego nie mam pewnosci bo koleszka mial straszne problemy z wypłatą ,postawil tysiaka na kurs 4 i wygrał i mu konto zablokowali), także nie chciałbym mieć takiego problemu ale tez jednorazowo raczej nie będe gral za tysiąc. mam jeszcze takie pytanie, siedze w sporcie od dawna, na start mam tysiaka, czy da rade z tego zrobić 8 tyś? pytanie wiadomo wróżkami nie jesteście ale są tu tacy co wygrywali sporo&gt;? i nie mieli problemu z wypłatami? mam jeszcze takie pytanie : dlaczego niektórzy maja konta u paru buków naraz? i jeśli chodzi o bet365 , zeby wyjąc bonus trzeba go obrucić 3 razy , czyli np jak mam 100 bonusu to musze 3 razy zagrać za te całe 100 naraz?
Jak chcesz grać tenis i chcesz mieć dużo meczów do grania live to bet365 wydaje się najlepszy do tego.
Skoro tak dobrze Ci idzie to wykorzystaj pełny bonus - 200pln +200pln.
Po postawieniu 200 złotych depozytu (nie musi być na jednym kuponie, możesz wysłać 200 kuponów po 1 zł) aktywujesz bonus 200 zł.
Przygotuj dokumenty do weryfikacji, a także bądź gotowy na weryfikację telefoniczną.
Da radę zrobić ale wcześniej zweryfikuj konto żebyś potem nie miał żadnych problemów. Nie wypłacaj też za jednym zamachem całości tylko przykładowo 4x po 2000pln. Nie musisz grać za całość żeby go obrócić. Tak jak Ci napisałem wcześniej możesz wysłać w tym wypadku(wpłata 200zł) 600kuponów po 1pln, aby tylko minimalny kurs się zgadzał.

C 0

czarek19946

Użytkownik
dzięki ;) o taką odp mi chodziło. jeszcze nie moge rozgryść jak stawiam np duble na tej stronce to, biore zaklady akumulowane i tam mam single , duble, trible i trixie o co w tym chodzi? np kurs mi mnozy do 4 a jak postawie 5 to np wygrana jest tylko 10 lub jakas inna kwota rózna od tego co powinno być, cos źle robię?
aha a co do bonusu to wpłacam 200zł obracam nim o jego wartosc np 20 kuponow po 10zł i dopiero mi dodaja 200zł bonusu? i potem ten bonus tez obraca? czy odrazu jak wplace 200 to dają mi 200 razem 400 i musze kupic np 40 kuponow po 10 zeby wyjąc?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom