>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Porażki &Wygrane

R 36K

radziu784

Użytkownik
Panowie temat ma byc szczery do bólu oraz jednocześnie przestroga/nadzieją dla innych.

Jeśli ktos ma ochotę ofc ale wydaje mi się że moze wpłynąć na wielu pozytywnie a mianowicie ile wtopiliscie ile ugraliscie, konto na minusie czy plusie? Traktujecie juz to jako zabawe czy side biznes?

Obecnie jakieś 12-14k na minusie. Wszystko na stawkach 100-1k. Pojawiaja sie wygrane, ale wszystko to takie mielenie w miejscu z lekka tendecją spadkową. Myślę, że odpadam niedługo z tego biznesu chociaż moze kuponiki za 2-50zl beda sie pojawiać raz, dwa razy w tygodniu.

Jak to u was wygląda;>

kombajn 442,1K

kombajn

Użytkownik
Domyślam się, że w 'polskich bukach' grane jest...
Przy założeniu, że grasz normalnie (czyli 1-2 nawet 2.5-3% bankrolla) i stawce 1.5% bankrolla/bet, to przy stawce 1K, powinieneś mieć jakieś 67K bankrolla, więc wtopa 14K nie powinna aż tak boleć. Niestety nie wszystkie bety będą wygrane...
Ja kiedyś, w swoim temacie (w dziale ->kupony), grałem jakiś czas za 5% bankrolla (chyba 6K bankrolla i przy stawce 300/bet to było...), potem testowałem jakiś system z progresjami 3 stopniowymi, symultanicznymi, żeby w danym dniu wykorzystać jak najwięcej kursów >=2, ale to były inne czasy. Nie pamiętam już dokładnie, ale chyba raczej single tylko to były, co w polskich bukach nie ma żadnej racji bytu ze względu na daninę 12%, mówię o ziemniakach... OK- niby jest b e t c l i c bez podatku, ale ma strasznie dużą marżę i nie ma kiosków (wszystko musi przez banki przechodzić)...

Do góry Bottom