>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Porównywarka kursów

mistrzpawel 501

mistrzpawel

Użytkownik
Czy istnieje jakaś strona internetowa gdzie znajdują się porównania kursów tylko u buków stacjonarnych? Pytanie jest trochę dziwne ale u mnie w mieście jest toto mix który w sąsiedztwie sts się znajduje a niedaleko jeszcze jest fortuna i czasami jak są kursy większe niż u buków internetowych lubię sobie iść ako u ziemniaka puścić a skoro wszystkich buków naziemnych mam w pobliżu więc racjonalne jest to że przejdę się puścić kupon tam gdzie najwięcej płacą.

X 283

xpiccolox

Użytkownik
Wiem że kiedyś milenium chcąc zachęcić do grania u nich miało swego rodzaju porównywarkę kursów u ziemniaków (chcąc pokazać że u nich są najwyższe kursy). Nie wiem czy tak dalej jest. Natomiast nawet jeśli u ziemniaków byłyby wyższe kursy niż w internetowych to z racji podatku lepiej opłaca się grać u tych drugich.

mistrzpawel 501

mistrzpawel

Użytkownik
Wiem że kiedyś milenium chcąc zachęcić do grania u nich miało swego rodzaju porównywarkę kursów u ziemniaków (chcąc pokazać że u nich są najwyższe kursy). Nie wiem czy tak dalej jest. Natomiast nawet jeśli u ziemniaków byłyby wyższe kursy niż w internetowych to z racji podatku lepiej opłaca się grać u tych drugich.
Nie zawsze tak jest że opłaca się grać u internetowych czasami u ziemniaka wystąpi duży kurs tak jak np dzisiaj na Legię 1.96 w fortunie a u internetowych średnio po 1.7. Mi zależy właśnie aby u ziemniaków grać wysokie kursy które czasami się trafiają i te kursy muszą być o tyle wyższe aby podatek niwelowały.
najczęściej w ziemniakach gram ako z dwóch albo trzech zdarzeń z najbardziej opłacalnymi kursami.

Do góry Bottom