Camilla P.
Forum VIP
Tak dzisiaj się nudziłam przez chwilę i postanowiłam porównać kursy najpopularniejszych rodzimych bukmacherów na jedno konkretne zdarzenie w trzech różnych meczach.
Mianowicie wybrałam trzy jutrzejsze (właściwie już dzisiejsze) mecze kwalifikacji Ligi Mistrzów ale bardziej niszowe zakłady, mianowicie, że padnie bramka w drugiej połowie spotkania.
Do testu wybrałam bukmacherów:
Etoto, Fortuna, STS, Betclic, LVBet, Totalbet, Forbet, PZBuk oraz na dokładkę Betssona chcąc zobaczyć dla porównania czy zagraniczny bukmacher się wybije.
Mecze:
HJK - Crvena Zvezda
Rosenborg - Bate
Solna - Maribor
I tak, najsłabiej w sumie wypadły PZBuk oraz Etoto, u których nawet nie znalazłam opcji over 0,5 gola w 2.połowie a zamiast tego zakład na drugą połowę "suma goli: 1+" - co, de facto, jest tym samym ale z automatu obniża kurs. Dziwne. Sprawdzałam wielokrotnie, nie było.
Ale konkrety. AKO na te trzy zakłady wyniosło:
Etoto @1,66 - dramat
PZBuk @1,64 - jeszcze "lepiej"
Lepiej wypadli:
Betclic @2,02 - całkiem nieźle
Totalbet @1,97 - średnio
Forbet @2,01 - fajnie
STS @2,03 - miłe zaskoczenie
Fortuna @2,10 - prawie lider
Betsson @1,98 - niespodzianka in minus
I uwaga!
LVBet @ 2,49 - bezdusyjnie najlepsze AKO.
Trzeba przyznać, że różnica w kursach LVBet jest spora co mnie zaskoczyło bo naczytałam się wiele niepochlebnych opinii na temat tego bukmachera i szczerze nawet nie brałam pod uwagę założenia konta.
I tu pytanie czy to tylko jednorazowy przypadek czy rzeczywiście kursy na tej platformie przewyższają inne? Ma ktoś jakąś wiedzę w tej kwestii?
W wolnej chwili spróbuję jeszcze porównać inne zdarzenia ale jeśli ktoś ma jakąś opinię to proszę o komentarz.
Mianowicie wybrałam trzy jutrzejsze (właściwie już dzisiejsze) mecze kwalifikacji Ligi Mistrzów ale bardziej niszowe zakłady, mianowicie, że padnie bramka w drugiej połowie spotkania.
Do testu wybrałam bukmacherów:
Etoto, Fortuna, STS, Betclic, LVBet, Totalbet, Forbet, PZBuk oraz na dokładkę Betssona chcąc zobaczyć dla porównania czy zagraniczny bukmacher się wybije.
Mecze:
HJK - Crvena Zvezda
Rosenborg - Bate
Solna - Maribor
I tak, najsłabiej w sumie wypadły PZBuk oraz Etoto, u których nawet nie znalazłam opcji over 0,5 gola w 2.połowie a zamiast tego zakład na drugą połowę "suma goli: 1+" - co, de facto, jest tym samym ale z automatu obniża kurs. Dziwne. Sprawdzałam wielokrotnie, nie było.
Ale konkrety. AKO na te trzy zakłady wyniosło:
Etoto @1,66 - dramat
PZBuk @1,64 - jeszcze "lepiej"
Lepiej wypadli:
Betclic @2,02 - całkiem nieźle
Totalbet @1,97 - średnio
Forbet @2,01 - fajnie
STS @2,03 - miłe zaskoczenie
Fortuna @2,10 - prawie lider
Betsson @1,98 - niespodzianka in minus
I uwaga!
LVBet @ 2,49 - bezdusyjnie najlepsze AKO.
Trzeba przyznać, że różnica w kursach LVBet jest spora co mnie zaskoczyło bo naczytałam się wiele niepochlebnych opinii na temat tego bukmachera i szczerze nawet nie brałam pod uwagę założenia konta.
I tu pytanie czy to tylko jednorazowy przypadek czy rzeczywiście kursy na tej platformie przewyższają inne? Ma ktoś jakąś wiedzę w tej kwestii?
W wolnej chwili spróbuję jeszcze porównać inne zdarzenia ale jeśli ktoś ma jakąś opinię to proszę o komentarz.