>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Porównanie bukmacherów z polską licencją w zakładach ako

luqash 38

luqash

Użytkownik
Witam. W związku z nadchodzącym wejściem nowej ustawy hazardowej postanowiłem zrobić dla Was małe porównanie gdzie grać kiedy nie będzie już betów, pinnaccli i innych.
W tym celu przygotowałem kupon złożony z 5 zupełnie losowych zdarzeń na over 1,5 bramek w meczu przy stałej stawce 100 PLN u wszystkich bukmacherów posiadających polską licencję. Dla porównania pierwszy będzie oczywiście Całoroczny żebyście sobie mogli porównać jak nasi bukmacherzy mają się do grania takich kuponów przedmeczowych z ako ponad 2.0. Zatem do dzieła!

Pierwszy od lewej od góry:
Całoroczny, forBET, STS, Fortuna, E-Toto, LVBet, Totolotek.
Milenium to porównanie nie obejmuje ponieważ ten buk nie wystawił jeszcze linii na over 1,5 goli na Championship ale podejrzewam też, że tam szału nie będzie.
Nie wiem jeszcze jak to wygląda pod live dlatego zaraz pewnie znajdą się obrońcy STSów i innych ale to porównanie tyczy jedynie zakładów akumulowanych przy min. kursie 2.0
Najlepiej w tym rankingu wypada forBET który w tej chwili jak dla mnie jest numerem jeden na polskim rynku ponieważ bierze na siebie podatek 6% przy singlach i dublach i innych poniżej ako 2.0, natomiast przy minimum 3 zdarzeniach i kursie minimum 2.0 cały 12% podatek forBET bierze na siebie dlatego według mnie to jest najlepsza opcja na chwilę obecną. forBET zastrzega, że jest to jedynie promocja i nie wiemy do kiedy będzie ona trwała ale póki trwa to można śmiało u nich grać.
PS Oczywiście gracze grający po 2zł nie odczują tego no ale jak widać chociażby po tej stówie jaka jest potencjalna różnica wygranej. Pozdrawiam.

bmw14.5 612

bmw14.5

Użytkownik
Nie widać zdjęć, ale to bez znaczenia, bo nie ma co udowadniać. Zagraj 100 typów z podatkiem 12% w dowolnym polskim kartoflarzu i zobacz, czy wyjdziesz na swoje.
Poza tym nie chwal tak bardzo forbet, bo to tylko promocja, a wcześniej z tego co czytałem brali na siebie cały 12% podatek bez żadnych warunków. Teraz jest już tylko połowa lub musisz grać AKO.
Jak się wiara rzuci to dadzą 1% jak zagrasz taśmę i przyprowadzisz siostrę, gdy urodziwa jest.

luqash 38

luqash

Użytkownik
nie widać zdjęć
Teraz powinno już być widać.

Nie widać zdjęć, ale to bez znaczenia, bo nie ma co udowadniać. Zagraj 100 typów z podatkiem 12% w dowolnym polskim kartoflarzu i zobacz, czy wyjdziesz na swoje.
Poza tym nie chwal tak bardzo forbet, bo to tylko promocja, a wcześniej z tego co czytałem brali na siebie cały 12% podatek bez żadnych warunków. Teraz jest już tylko połowa lub musisz grać AKO.
Jak się wiara rzuci to dadzą 1% jak zagrasz taśmę i przyprowadzisz siostrę, gdy urodziwa jest.
O tym, że jest to jedynie promocja pisałem już wcześniej. Poza tym, jak nie chwalić na chwilę obecną forbeta to kogo? STS? Który jak widać przy takim kuponie zabiera prawie 100 PLN od wygranej...

bmw14.5 612

bmw14.5

Użytkownik
Obrazki widać teraz.
W sumie to tylko udowodniłeś, to co wszyscy wiedzą, że z podatkiem wygląda to tragicznie. Porównanie by miało sens, gdyby wszędzie były jednakowe kursy.
Forbet teraz daje, ale już mniej, ale na dłuższą metę przy większej ilości graczy i on nie wydoli, albo podciągnie marże.
Plusem tego buka jest to, że pokazał, że coś tam chce zrobić i być może wymusi na konkurencji coś podobnego. Teraz kartoflarze będą walczyć między sobą o klientów na różne obniżki podatku i bonusy, ale ja im życzę, by się powyrzynali nawzajem.
STS to taki odpowiednik Betathome, jeden syf i drugi syf i nie wiadomo, skąd taka popularność, bo ździerają skórę z mięsem. Co innego Bet365 albo Pinek

rekretyper 84,2K

rekretyper

Użytkownik
Ja sądzę że teraz buki będą starały się pozyskać nowych klientów takich co założą konta i może jakieś bonusy lub promocje beda na zachete a potem powoli bedzie wracać do tego co jest teraz.

rekretyper 84,2K

rekretyper

Użytkownik
Przeglądam teraz Fortunę STS Forbet i jest tragedia. Wczesniej grałem w Bet365 i nie zwracałem uwagi na to ale teraz szukam jakiegoś buka i zastanawiam się czy w ogóle warto. Z tej całej kichy to i tak jeszcze najlepiej Forbet wychodzi z Ako ponad 2.0. Z podatkiem jest golenie ładne ale nie Buka tylko Nas.

rekretyper 84,2K

rekretyper

Użytkownik
Porównuje 3 firmy bukmacherskie nad którymi mimo wszystko zastanawiam się czy zagrać.
Kupon 6 zdarzeń stawka 5 zł.
Forbet
AKO 19,096
WYGRANA 95,48
Fortuna
AKO 24,53
WYGRANA 107,93
STS
AKO 21,57
WYGRANA 94,90

Jak widać powyżej najgorzej wychodzi STS AKO średnie a wygrana najmniejsza, później Forbet najniższe kursy a gra za cała stawkę bez podatku, co by było jak by jeszcze ściągali 12%. Najlepiej wychodzi tutaj Fortuna najwyższe kursy nawet po zdarciu podatku wyższa wygrana.

rekretyper 84,2K

rekretyper

Użytkownik
Bonus dobry przyzwoite warunki.
Wpłacam 100 zł. obracam x 1 i teraz mam kilka pytań
1) bonus jest uwolniony i dodany do konta odrazu tak jak było np. w bet365 że można było nim grać czy jest &quot;zamrożony&quot; ??
2) żeby wypłacić bonus trzeba go obrócić x 3 po kursie min. 1,91 jedno zdarzenie czy może być kilka byle AKO było powyżej 1,91??
3) jeżeli braknie depozytu i dokonam następnej wpłaty to bonus zostaje czy przepada??

Z góry dziękuję za pomoc

Do góry Bottom