>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ponoć pewny sposób w 100%

M 0

mizziek22

Użytkownik
Witam.
Znalazłem na allegro poradnik do grania u bukmachera, ponoć w 100% pewny,
tylko cena trochę wysoka, co myślicie?
pozdrawiam

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Najlepszy poradnik Ci nie pomoże jeśli będziesz kiepsko typował a jeśli będziesz to robił dobrze to poradnika nie potrzebujesz.Wniosek wyciągnij sam.

M 0

mizziek22

Użytkownik
Ale tutaj jak widzisz nie chodzi o typy, tylko o sposób grania, który przynosi Ci zysk.
Coś w stylu stylu zdzicha co grał zawsze lay na faworyta, ale tutaj sposób wydaje się byc inny.

ryanwolf 26K

ryanwolf

Użytkownik
Witam.
pozdrawiam
Cena? Dlaczego ktokolwiek miałby sprzedawać 100% pewny system? Marnować czas na wciskanie go ludziom, skoro w tym czasie mógłby grać grubasem na tyle, żeby za chwilę móc byczyć się pod palmami?

Otrzymane punkty reputacji: +17
crazyiwan 55

crazyiwan

Użytkownik
to tak jak z fixami z facebooka, sprzedaja je chorwaci po 20 euro a na kuponach wygrywaja po 10 tysiecy. jakbys ktos mial pewny sposob to by go sprzedal za kilkadziesiat/set zlotych?

duzy-kermit 35

duzy-kermit

Użytkownik
Witam.
pozdrawiam
Pomyśl ! masz pewny system to co robisz ? grasz nim u wielu buków wysokie stawki itp byłe wyciągnąć jak najwięcej...

Czy piszesz książke i sprzedajesz swoją złotą mysl aby inni też sie wzbogacili a w konsekwencji buki padły ???? ?

Nie potrzeba tutaj tęgiej głowy aby zrozumieć iż autor ksiązki zarabia na tejże książce a NIE na systemie w niej opisanym ????

:cool:

Do góry Bottom