Miałem taką sytuację że postawiłem zakład poniżej 0,5 gola przez pierwsze 10 min. Obserwowałem mecz na live bet365 i po 10 minucie padł gol strzelony z karnego. Powinienem wygrać a zakład przegrany. Najlepiej byłoby obejrzeć powtórkę gola i byłoby jasne tylko gdzie mógłbym obejrzeć?
Rzecz w tym że to był karny i wpierw gol na tej stronie był w 11 minucie a potem na 10 przeprawili, na live bet365 dopiero po 10 minucie padł gol i mimo to przegrałem (a u nich do 9:59 zakład wchodzi). Dlatego chciałbym powtórkę zobaczyć i być pewnym.
Często zakłady o takim ryzyko takie mają zakończenie jedni wygrywają inni przegrywają ktoś kto dał że nie będzie bramki zainkasował pieniążki ktoś obstawił że będzie przegrał naturalna kolej rzeczy.
Taki zaklad mowi, ze gol musi pasc przed 10 minuta. Mialem podobny przypadek kiedy pilka przekroczyla linie bramkowa 30:01, a podalem ze beda 2 bramki do 30 minuty i niestety, zaklad do kosza.
Dlatego nie ma co się bawić w takie zakłady. To czysta loteria. Lepiej postawić ogólnie na over w całym meczu. Bo nigdy nie wiadomo czy bramki wpadną w pierwszych 10 minutach czy w ostatnich 10.