18 wygranych kuponów tą metodą to i tak bardzo dobry wynik. Niestety Stoke wygrało 2:0 i szkoda tej bramki w 90min. Taki jest futbol. Ciężko coś przewidzieć o tej porze roku w piłce nożnej. Ale sprawdziłeś to co chciałeś i teraz czas na wyciąganie wniosków. Kapitał powiększony ponad 10x. Lekcja na pewno stąd płynie, rozsądna.
Zmiana planów,podejmę kolejną próbę zdobycia 2000zł.
Tym razem gram kursy 1,25. Czasami mogą zdarzyć się większe.
W związku z tym że ostatni kupon wszedł jestem 24,17 zł na plusie.
Zacznę od tej kwoty aż dojdę do 2000zł. Powinno mi to zająć to nie więcej niż 20 dni,jeżeli będę od czasu do czasu grał większe kursy to może uda mi się to zrobić w 15 dni. W najgorszym wypadku będę na zero.
Dzisiaj zaczynamy.
dokladnie, bo tak to wtopisz w najmniej spodziewanym momencie, ja podwajalem 20zl grajac kursy 1,2-1,3 na under 4.5 i tak zrobilem w kilka dni z 150zl 400zl, gl
ładnie ci poszlo za pierwszym razem - 18 kuponów pod rzad to swietny wynik jak dla mnie, a teraz tak jak napisałes napoczatku- postaraj sie ustrzelic kilka razy AKO 2-3 w kilku kuponach a nie od razu AKO 20. powodzenia
Jak moi poprzednicy - popieram ich postulat . Nareszcie w bagnie bezsensownych tematów znalazłem osobę ,która rzetelnie może zająć się za skuteczny wg mnie system . Będzie to na pewno najlepszy topic , więc mam nadzieję ,że autor będzie przez długi czas prowadził go . Oczywiście życzę profitów ????