>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pomysł (NIEWYPAŁ) z odrobiną strachu..

Status
Zamknięty.
F 0

fasolkabolka

Użytkownik
Witam serdecznie. Jak wiecie w sportingbet oraz betsafe przy zarejestrowaniu sie ze specjalnego linku mozna dostac na wstepie 5 PLN pozniej mozna je obracac zeby wyplacic itd mniejsza z tym. Pomyslalem jak by tak mozna zalozyc konto np. imie A nazwisko B itd. adres xxx telefon 000000000 w jakims dowolnym buku wybierajac z tych 2 to mozna by dostac 5 zagrac cos jak wpadnie to dobrze np jak wpadnie wiecej to zmienic dane na swoje prawdziwe i wyplacic jak nie to zakladac nastepne takie konto i grac tak dlugo az w koncu wpadnie wygramy te 200 lub 100 zl zmienic dane wyplacic i dziekuje. Tak latwo nie ma akurat sportingbet i betsafe maja te regulaminy co by mozna to czytac z godzine tyle tego jest. A to to, a to tamto. Jedna sprawa to taka ze ja w betsafe zalozylem jedno takie konto na dane AAA, BBB napisalem na czat LIVE tam Pan mi napisal :

PiotrM: Witam, w czym mogę pomóc?

Tom: Witam o co chodzi w tym zdaniu z regulaminu: &quot;Betsafe zastrzega sobie również prawo do informowania właściwych organów, jeżeli Użytkownik jest zaangażowany w jakiejkolwiek formie w podejrzane i nieuczciwe praktyki. &quot; ? ? ?

PiotrM: Chodzi o tzn chipdupping

PiotrM: czyli zmowa w pokerze

PiotrM: &quot;pranie brudnych pieniedzy&quot;

Tom: a zaklady ?

PiotrM: W zakładach gdy konto powiązane jest ze sportowcem, trenerem, klubem itp

Tom: aha to chodzi o to tak ?

PiotrM: oczywiście również w sytuacji gdy konto jest założone na fałszywe dane.

PiotrM: wszyestkie nie legalne metody mogą zostać zgłoszone.

Tom: a gdzie jest to zglaszane ?

PiotrM: Policja

POLICJA magiczne slowo. wlasnie i ja zalozylem konto na falszywe dane i co teraz zglosza to na policje i juz po mnie czy jak. Przeciez wiadomo ze konto zweryfikuja i teraz troche sie boje bo czuje ze cos bedzie nie tak.
W tym falszywym koncie mialem te darmowe 5 zl nic nie wplacalem i wyplacalem i nie mam zamiaru. Stracilem na tym koncie te 5 jakie mi przyznano i ogole juz sie do niego nie zaloguje i nie wiem czy mnie namierza Czy co ?

Drugie to to ze jak zaloze na siebie 10 kont to jak fuksem wygram to beda wiedzieli ze mam 10 kont u nich i mi blokną konta wszystkie czy nie tego tez nie wiem bo niby tamte juz by byly nie uzywane bo nic bym nie wplacal i wyplacal i zostawil bym je i nigdy sie juz nie logowal bo stracilem 5 zl ok zostawiam mam jedno na ktorym te kase obrocilem i chce miec ja na koncie w banku pokazuje dokumenty wszystko i co z weryfikacja Sprawdza dokladnie moje IP czy rzeczywiscie mam jedno konto jakie bbyly logowania ile o to chodzi?

Jak to z tym jest jak bedzie z tym kontem falszywym przejmowac sie czy nie co robic dalej utworzyc z 5 kont na siebie warto czy nie strata czasu ?

Robil ktos tak moze ktos sie zna wie CO i jak.

bardzo wazne prosze o duzo odp bede wdzieczny

Z jednej strony glupi pomysl bo BUK glupi nie jest i nie da sie wyrolowac, ale postanowilem to opisac tutaj tak na wszelki wypadek.

Pozdrawiam.

F 0

fasolkabolka

Użytkownik
jeszcze jedno dosłownie przed chwilą przeprowadzony CZAT

Please wait for a site operator to respond.

You are now chatting with &#39;PiotrM&#39;

PiotrM: Witam, w czym mogę pomóc?

Tom: Witam pisze jeszcze raz przez przypadek zamknalem okno karty

PiotrM: Proszę podać login.

Tom: nie chce wyplacac pieniedzy

Tom: tylko pytam

Tom: Bo nie wiem

Tom: ile to trwa na konto wbanku czy musze wysylac jakies dokumenty itd

PiotrM: Wypłąta na konto bankowe trwa około 3 dni

PiotrM: wymagane dokumenty to : - skan dowodu osobistego (obu stron w kolorze),

PiotrM: - skan drugiego dokumentu ze zdjęciem ( np. prawo jazdy, paszport )

PiotrM: - skan rachunku wystawionego na Pana ( np. telefon, prąd itp.) lub zrzut ekranu z konta bankowego .

Tom: i dostaje mail ze mam takie cos przeslac tak ?

PiotrM: tak

Tom: no ok jesli wszystko sie zgadza Panstwo sprawdza mi te dokumenty i to wszystko czekam pozniej tylk ona wyplate tak ?

PiotrM: tak

Tom: A te dokumenty zostaja gdzies boje sie ze zostana przez Panstwo wykorzystane

Tom: jest to potrzebne tylko do weryfikacji czy do czegos jeszcze ?

PiotrM: Dokumety są prawnie zabezpieczone i nie mogą być przez nas wykorzystane.

PiotrM: Tylko do weryfikacji

Tom: Dobrze to ok

Tom: Zawsze ale to zawsze musze wysylac te dokumenty ?

PiotrM: Tylko jeden raz

Tom: Dobrze oki ale jak to jest dokladnie wysylam dokumenty i co Panstwo robia bo na to pytanie co mi Pan odpowiedziec nie moze ? Jesli mozna prosze wyjasnic

PiotrM: Sprawadzamy zgodnośc danych i kasujemy dokumenty.

Tom: TYLKO to ?

PiotrM: Tak.

PiotrM: Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

Tom: pytam bo ja chce wiedziec co sie dzieje roznych bukmacherow bo nie raz strach wysylac dokumenty koledzy tez mowili ze rozne rzeczy sie dzieja

Tom: Tak

Tom: bo niektorzy sie skarza ze jak wysla dokumenty i nawet wszystko sie zgadza i prawidlowo wygraja pieniadze i ogolnie wszystko OK to i tak z niewiadomych przyczyn maja zablokowane na jakis czas lub dozywotnio konto Jakie sa powody takich dzialan ?

Tom: ?

PiotrM: Proszę przeczytać regulamin Betsafe tam jest wszytko opisane.

Tom: Czytalem regulamin i nadal nie wiem prosze mi wymienic choc jeden lub 2 powody czemu tak jest tak poprostu nie prawidlowe konto Czy jak ?

PiotrM: Granie na zakłady które już się rozpoczeły, skończyły.

PiotrM: Granie zakładów gdzie jasno widać że jest błąd kursowy.

Tom: DObrze ok Ostatnia rzecz

Tom: I tylko te 2 powody tak ?

Tom: Czy coś jeszcze chce wiedziec zeby nie pisac na czat po 100 razy

PiotrM: Jeśli będzie Pan grał uczciwie to konto nie bedzie zamniete. Jeśli posiada Pan jedno konto i prawdziwe dane to wszytko jest ok.

Tom: Dobrze A jesli gram uczciwie dokumenty sa ok wszystko jest OK poprostu a mam 2 konta to co wtedy wtedy moje konto jest blokowane tak ?

PiotrM: Tak.

Tom: Tak

Tom: Więc Proszę powiedzieć Mi jeszcze Jak Państwo czyli betsafe dochodzą dowiadują się że Dana osoba np. Pan jak kowalski Posiada 2 konta lub 3 Skoro weryfikacja jest tylko przy dokumentach to Co jeszcze jest sprawdzane ? ? ?

PiotrM: To już jest sprawa wewnętrzna firmy.

PiotrM: Sprawdzane jest IP.

Tom: OK sprawa wewnetrzna firmy ale te informacje to chyba nie tajemnica bo inni bukmacherzy takich info udzielają

Tom: Ok sprawdzane jest IP tak i to wszystko ?

PiotrM: Wszelkie informacje zostały Panu już udzielone.

Tom: Na pewno wszelkie ?

PiotrM: Wszystkie zagadnienia znajdują się w regulaminie Betsafe jeśli będzie Pan przestrzegał regulaminu konto jest bezpieczne.

PiotrM: Dziękuję za rozmowę. W przypadku pojawienia się dodatkowych pytań prosimy o ponowny kontakt.

PiotrM: Życzę miłego dnia!

Chat session has been terminated by the site operator.

F 0

fasolkabolka

Użytkownik
PiotrM dalszych informacji co Do weryfikacji IP i jeszcze innej udzielić nie chciał bardzo mu widać na tym zależało więc wiem że serwery Proxy zmiana IP i w ogole nawet rejestrowanie sie z w ogole innych komputerow nic nie da.

Co myslicie ?

K 1,2K

kukla

Forum VIP
ALeż się uśmiałem ????
cud, że nie zamknęli Ci jeszcze tego konta. Mało brakowało a sam byś się wygadał...
Co do za niedorzeczny pomysł z tą policją? Nalot w domu będziesz miał? o 5 złotych?
Spróbuj zgłosić na policji taką kradzież... wyśmieją Cię.

Podsumowując - jesteś złodziejem i nie należy Ci się tak kasa. Powinieneś dostać nauczkę. Temat zamykam bo tylko panika się zacznie na forum, wśród dziesiątek bonus - hunterów

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom