F
0
fasolkabolka
Użytkownik
Witam serdecznie. Jak wiecie w sportingbet oraz betsafe przy zarejestrowaniu sie ze specjalnego linku mozna dostac na wstepie 5 PLN pozniej mozna je obracac zeby wyplacic itd mniejsza z tym. Pomyslalem jak by tak mozna zalozyc konto np. imie A nazwisko B itd. adres xxx telefon 000000000 w jakims dowolnym buku wybierajac z tych 2 to mozna by dostac 5 zagrac cos jak wpadnie to dobrze np jak wpadnie wiecej to zmienic dane na swoje prawdziwe i wyplacic jak nie to zakladac nastepne takie konto i grac tak dlugo az w koncu wpadnie wygramy te 200 lub 100 zl zmienic dane wyplacic i dziekuje. Tak latwo nie ma akurat sportingbet i betsafe maja te regulaminy co by mozna to czytac z godzine tyle tego jest. A to to, a to tamto. Jedna sprawa to taka ze ja w betsafe zalozylem jedno takie konto na dane AAA, BBB napisalem na czat LIVE tam Pan mi napisal :
PiotrM: Witam, w czym mogę pomóc?
Tom: Witam o co chodzi w tym zdaniu z regulaminu: "Betsafe zastrzega sobie również prawo do informowania właściwych organów, jeżeli Użytkownik jest zaangażowany w jakiejkolwiek formie w podejrzane i nieuczciwe praktyki. " ? ? ?
PiotrM: Chodzi o tzn chipdupping
PiotrM: czyli zmowa w pokerze
PiotrM: "pranie brudnych pieniedzy"
Tom: a zaklady ?
PiotrM: W zakładach gdy konto powiązane jest ze sportowcem, trenerem, klubem itp
Tom: aha to chodzi o to tak ?
PiotrM: oczywiście również w sytuacji gdy konto jest założone na fałszywe dane.
PiotrM: wszyestkie nie legalne metody mogą zostać zgłoszone.
Tom: a gdzie jest to zglaszane ?
PiotrM: Policja
POLICJA magiczne slowo. wlasnie i ja zalozylem konto na falszywe dane i co teraz zglosza to na policje i juz po mnie czy jak. Przeciez wiadomo ze konto zweryfikuja i teraz troche sie boje bo czuje ze cos bedzie nie tak.
W tym falszywym koncie mialem te darmowe 5 zl nic nie wplacalem i wyplacalem i nie mam zamiaru. Stracilem na tym koncie te 5 jakie mi przyznano i ogole juz sie do niego nie zaloguje i nie wiem czy mnie namierza Czy co ?
Drugie to to ze jak zaloze na siebie 10 kont to jak fuksem wygram to beda wiedzieli ze mam 10 kont u nich i mi blokną konta wszystkie czy nie tego tez nie wiem bo niby tamte juz by byly nie uzywane bo nic bym nie wplacal i wyplacal i zostawil bym je i nigdy sie juz nie logowal bo stracilem 5 zl ok zostawiam mam jedno na ktorym te kase obrocilem i chce miec ja na koncie w banku pokazuje dokumenty wszystko i co z weryfikacja Sprawdza dokladnie moje IP czy rzeczywiscie mam jedno konto jakie bbyly logowania ile o to chodzi?
Jak to z tym jest jak bedzie z tym kontem falszywym przejmowac sie czy nie co robic dalej utworzyc z 5 kont na siebie warto czy nie strata czasu ?
Robil ktos tak moze ktos sie zna wie CO i jak.
bardzo wazne prosze o duzo odp bede wdzieczny
Z jednej strony glupi pomysl bo BUK glupi nie jest i nie da sie wyrolowac, ale postanowilem to opisac tutaj tak na wszelki wypadek.
Pozdrawiam.
PiotrM: Witam, w czym mogę pomóc?
Tom: Witam o co chodzi w tym zdaniu z regulaminu: "Betsafe zastrzega sobie również prawo do informowania właściwych organów, jeżeli Użytkownik jest zaangażowany w jakiejkolwiek formie w podejrzane i nieuczciwe praktyki. " ? ? ?
PiotrM: Chodzi o tzn chipdupping
PiotrM: czyli zmowa w pokerze
PiotrM: "pranie brudnych pieniedzy"
Tom: a zaklady ?
PiotrM: W zakładach gdy konto powiązane jest ze sportowcem, trenerem, klubem itp
Tom: aha to chodzi o to tak ?
PiotrM: oczywiście również w sytuacji gdy konto jest założone na fałszywe dane.
PiotrM: wszyestkie nie legalne metody mogą zostać zgłoszone.
Tom: a gdzie jest to zglaszane ?
PiotrM: Policja
POLICJA magiczne slowo. wlasnie i ja zalozylem konto na falszywe dane i co teraz zglosza to na policje i juz po mnie czy jak. Przeciez wiadomo ze konto zweryfikuja i teraz troche sie boje bo czuje ze cos bedzie nie tak.
W tym falszywym koncie mialem te darmowe 5 zl nic nie wplacalem i wyplacalem i nie mam zamiaru. Stracilem na tym koncie te 5 jakie mi przyznano i ogole juz sie do niego nie zaloguje i nie wiem czy mnie namierza Czy co ?
Drugie to to ze jak zaloze na siebie 10 kont to jak fuksem wygram to beda wiedzieli ze mam 10 kont u nich i mi blokną konta wszystkie czy nie tego tez nie wiem bo niby tamte juz by byly nie uzywane bo nic bym nie wplacal i wyplacal i zostawil bym je i nigdy sie juz nie logowal bo stracilem 5 zl ok zostawiam mam jedno na ktorym te kase obrocilem i chce miec ja na koncie w banku pokazuje dokumenty wszystko i co z weryfikacja Sprawdza dokladnie moje IP czy rzeczywiscie mam jedno konto jakie bbyly logowania ile o to chodzi?
Jak to z tym jest jak bedzie z tym kontem falszywym przejmowac sie czy nie co robic dalej utworzyc z 5 kont na siebie warto czy nie strata czasu ?
Robil ktos tak moze ktos sie zna wie CO i jak.
bardzo wazne prosze o duzo odp bede wdzieczny
Z jednej strony glupi pomysl bo BUK glupi nie jest i nie da sie wyrolowac, ale postanowilem to opisac tutaj tak na wszelki wypadek.
Pozdrawiam.