>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pomysł na pomnożenie środków

O 6

olekre

Użytkownik
Jestem nowy na forum i dlatego chciałbym wszystkich przywitać ;)
Na koncie mam 100zł i muszę je pomnożyć w ciągu miesiąca 5 razy, by mieć 500 zł ???? Nie pytajcie czemu ;p
Nie wiem jakiego systemu użyć.
Czy gać po kilka overów 0.5 gola dziennie,
czy kilka singli na wygraną złapać.
Jakie ligi grać, jeśli bym wybrał zagranie kilku singli?.
Dla Was pomnożenie tych środków, to pewnie nie kłopot.
Potrafie wybrać kilka singli na dzień, ale jak przychodzi wybrać z tych wybranych jeden, to akurat biorę ten, ktory wtopi ????
Pozdrawiam

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Jestem nowy na forum i dlatego chciałbym wszystkich przywitać ;)
Na koncie mam 100zł i muszę je pomnożyć w ciągu miesiąca 5 razy, by mieć 500 zł ???? Nie pytajcie czemu ;p
Nie wiem jakiego systemu użyć.

Dla Was pomnożenie tych środków, to pewnie nie kłopot.

Pozdrawiam
Nikt recepty na wygraną Ci tu nie da. Poprzeglądaj tematy ze statystykami najlepsi typerzy mają wyniki w graniach ✅ kilkunastu % miesięcznie a Ty tu piszesz że chcialbyś 500% wyciągnać. Proponuje odpuscic sobie bo ze 100zł w kieszeni świata nie zwojujesz.

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
w ciągu jednego dnia możesz wygrać ponad 500 zł ...
Stawiając np na NHL :
New York Rangers - Minnesota Wild
Typ: 1 kurs 2.29
Edmonton Oilers - Montreal Canadiens
Typ: 1 kurs 2.72
Łączna stawka 100 zł
Możliwa wygrana : 622.88 zł.
i oto sukces ????

M 53

marekz

Użytkownik
Nikt recepty na wygraną Ci tu nie da. Poprzeglądaj tematy ze statystykami najlepsi typerzy mają wyniki w graniach ✅ kilkunastu % miesięcznie a Ty tu piszesz że chcialbyś 500% wyciągnać. Proponuje odpuscic sobie bo ze 100zł w kieszeni świata nie zwojujesz.
Oj, to słabi Ci typerzy ????
Ja tam zawsze mam podwojenie stawki minimum.

Skoro potrafisz wybrać kilka i masz pecha z wyborem tego jedynego, to może spróbuje granie systemem 4z5.
Albo graj wszystkie wybrane jako single.

firer 886

firer

Użytkownik
Skoro potrafisz wybrać kilka i masz pecha z wyborem tego jedynego, to może spróbuje granie systemem 4z5.
Albo graj wszystkie wybrane jako single.
to rozumiem ze niedługo bedziesz miliarderem i puscisz wszystki buki z torbami ? ???? ???? ????
zostaw przynajmniej jednego zebym ja tez mogł jeszcze wygrac troche grosza ????

A tak na powaznie gdyby kazdy mogl sobie od tak z 100 zrobic 500 to firmy bukmacherskie nie miały by racji bytu ???? , nie ma magicznego sposobu zeby wygrywać , jezeli nie interesujesz sie sportem to moja rada: nie wplacaj tej 100 bo i tak ja przegrasz

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Chodziło mi o zysk w długim okresie czasu przy jak najmniejszym ryzyku,na tym własnie polega gra u bukmachera, nie miałem na myśli hazardu a bardziej inwestycje.
Jak masz zawsze podowjenie stawki to pochwal się ile kuponów puściłeś, ile było na ✅ ile na ⛔ ? Podlicz sobie jak długo grasz i czy bilnas masz na ✅
na 99,9% jestem pewny że stan konta po ogólnym podliczeniu wyszedł by na ⛔ mimo tego że pare razy wygrałeś.

Jasne ze 100zł możesz zrobić i 10 tysięcy ale ryzyko straty jest większe niż wygranej.
Hazarad to nie jest dobry sposób na mnożenie pieniędzy.

P 15

podworkowy1

Użytkownik
w ciągu jednego dnia możesz wygrać ponad 500 zł ...
Stawiając np na NHL :

New York Rangers - Minnesota Wild ✅
Typ: 1 kurs 2.29

Edmonton Oilers - Montreal Canadiens ✅
Typ: 1 kurs 2.72

Łączna stawka 100 zł
Możliwa wygrana : 622.88 zł.

i oto sukces ????
no proszę jak ładnie weszło,nawet mimo tego , że New York po 2 tercjach wtapial 0-3 by wygrac 5-4 w regulaminowym czasie.

bmw14.5 612

bmw14.5

Użytkownik
Dla Was pomnożenie tych środków, to pewnie nie kłopot
Tu pełno jest takich, co grają grubo, a pomnożenie stanu konta x 5 to żaden problem. Czytając wpisy aż roi się tu od takich, co stan konta mnożą kilkaset razy, a zaczynają nie od 100 zł, a od 100 tys. euro.
Musisz uzbroić się w cierpliwość, aż ci krezusi opuszczą swoje nowe jachty i zejdą na ląd. No i zejdą z nowych panienek choć na chwilę.

Otrzymane punkty reputacji: +3
O 6

olekre

Użytkownik
Dziękuję za wszelkie odpowiedzi. Dzięki eliminacją udało mi sie ugrać te 500. Mecz Polski i mecz Izraela pomogły ????

Dzięki.

Do góry Bottom