>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pomysł na niewielki interes!

princeas 11

princeas

Użytkownik
jak umiesz fotografowac, to mozesz robić jako fotograf - wesela, komunie, chrzciny, moze w gazecie potrzebują kogoś z dobrym okiem, ew. otworzyć lokalik i robic dowodowe itp.

S 0

spike90

Użytkownik
1. Mam trochę konkretnych znajomości to zdarzy się że ludziom załatwiam robotę. Nie jest to jakaś super robota bo najczęściej fizyczna ale zawsze coś. Za taką pomoc nie chce więcej jak 50-100zł. Tym bardziej że to taka działalność nieoficjalna. Macie znajomości też możecie pokombinować

2.Pracuję w sklepie jubilerskim i choć bardziej w tej roli pasuje kobieta o tyle dobrze sobie radzę. Myslę tu o tym że można się po prostu gdzieś zatrudnić

3.W gimnazjum z kumplami kombinowaliśmy uprawę &quot;indyjskich roślin&quot; ale był problem z podlewaniem i światłem bo robilismy to na działce oddalonej o 12km od domu i nie chciało się nam dojeżdżać pielęgnować. Potem próbowaliśmy robić mete ale ktoś nas wsypał i problem był.

4.Na przyszłość myślę o handlu ciekawym. Siostra była w Indiach i Wietnamie i przywiozła sporo różnych rzeczy po śmiesznych cenach. Np orginalne buciki adasia najeczki i innych firm. Za jedne zapłaciła około 40-50zł na nasze. U nas takie kosztują 200-300zł. I teraz wypracowuje sobie jakiś solidny kapitał żeby móc pojechać i w ten sposób różne rzeczy przywozić.

5.Wyprzedaż na Allegro - tu chyba wszystko można opylić. Sam od czasu do czasu coś wystawiam ale teraz nic nie mam. Ostatnio sprzedałem przyrząd do masażu ????

To są moje inicjatywy ale mogą posłużyć za przykład. Dodatkowo dbajcie o edukacje. Dyplom zawsze daje wiele możliwości

Wbrew pozorą to nie muszą być oryginały, wkońcu Chiny to ojczyzna podróbek. Wszystko, nawet banery firmy mogą wyglądać na autentyczne ale to pozory. A za to też można słono zapłacić. Już lepiej z UE sprowadzaj - bo nie sprawdzają paczek na granicach i cła sie nie płaci.

M 0

mesjasz

Użytkownik
Wbrew pozorą to nie muszą być oryginały, wkońcu Chiny to ojczyzna podróbek. Wszystko, nawet banery firmy mogą wyglądać na autentyczne ale to pozory. A za to też można słono zapłacić. Już lepiej z UE sprowadzaj - bo nie sprawdzają paczek na granicach i cła sie nie płaci.
a myślisz że te co kupujesz jako oryginały to gdzie są produkowane? z UE sie mniej opłaca na większą skale choć też jest to dobra myśl

bernard 0

bernard

Użytkownik
jak umiesz fotografowac, to mozesz robić jako fotograf - wesela, komunie, chrzciny, moze w gazecie potrzebują kogoś z dobrym okiem, ew. otworzyć lokalik i robic dowodowe itp.
To jest kozacki interes. Mój kolega robi zdjęcia na takich właśnie imprezach i stać było go po roku na motor za 20 kafli. Ale trzeba mieć smykałke i b. dobry sprzęt.

ponio 0

ponio

Użytkownik
No tak w ekonomiku, przedsiębiorczość i handel;p
Z tym fotografowaniem to nawet dobry pomysł. tylko robota w soboty;] wesela;]

princeas 11

princeas

Użytkownik
No tak w ekonomiku, przedsiębiorczość i handel;p

Z tym fotografowaniem to nawet dobry pomysł. tylko robota w soboty;] wesela;]
niekoniecznie, bo jak bedziesz dobry, to np. mogą CIę zapraszać jakieś parki/laski by im robić zdjęcia w plenerze ;)

sawas 27

sawas

Użytkownik
Mnie zawsze ciekawiło z kąd ludzie mają próbki perfum na allegro. Przecież po Sephora`ch itd. nie chodzą. A za friko im firmy typu Hugo itd. nie dają...
W jakiejś tam sieci dają, chyba nawet na tym forum pisali o tym..

radek03 90

radek03

Forum VIP
Jest nadal wyzysk czarnych w Afryce, tak jak mówią tam płacą ludziom za wydobywanie drogocennych kamieni np. 5 zł za dzień, hehe, a potem takie kamienie po obróbce sprzedają na zachodzie za grubą kase. Ale nie ma co myśleć, że pojedziesz z plecakiem nakupujsze kamieni i tak sobie wyjedziesz do Europy, tamten rynek jest opanowany przez amerykańskich i europejskich magnatów.

Do góry Bottom