>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pomyłki u bukmacherów

benqsimens 61

benqsimens

Użytkownik
Plusem buka naziemnego jest to, że on nic nie anuluje i czytającym uważnie ofertę wypłaci spore pieniązki.;) Dla tych którzy nie wiedzieć czemu wierzą bezgranicznie w mity o plusach gry u buków sieciowych radzę. by częsciej grali u naziemnych. Może zbyt dużo takich pomyłek nie ma, ale o value bety zwykle łatwiej niż u tych sieciowych.;)
to ja tak napisze
w toto-mixie wprowadzili jakieś 0,5 roku temu ,ze można obstawiać poprzez internet na ich stronie.Przez pierwsze 2 tygonie to mylili się straszliwie,jeż4eli chodzi o gdziny meczów,najcześciej NBA i NHL.
Np. po pierwszej tercji prowadził Washington no to puszczałem za spore pieniadze na nich do tercji i niezła kasa do przodu.
Ale po tych 2 tygodniach jak sie pomylili to ciule redukowali potem ten kurs jako 1.00 (zwrot),wiec nie u wszystkich naziemnych jest tak jak kolega napisał.
Dawniej tak było,że nieanulowali ale teraz to sa cwani i nietylko w tym jednym naziemnym.

arbiter_erhan 136

arbiter_erhan

Użytkownik
2 dni temu wisial zaklad jak fram strzelil bramke Hafnarfjordurowi - Obie strzela kurs 1.89 ;/ przys tanie 0-1
3 Miunty wisial zanim usuneli - kurde dalem za 800 - i wtedy usuneli...za pozno sie kapnalem
???? (((((((((((((((((((
sporitngbet ???? )

kris6891 11

kris6891

Użytkownik
Denver Nuggets - Indiana Pacers
Typ: 1 (-5.5)
Kurs: 1.90
Stawka:11/10
Betsson
To już są jaja.Ponownie betsson zostawił mecz i dodatkowo ten sam co ostatnio. Mecz rozpoczął się o 06:00 i Nuggets wygrało 128-112. Betsson ma że mecz zaczyna się o 18:00 więc powoli trzeba się spieszyć.

K 0

korner

Użytkownik
ja zauważyłem bład który można świetnie wykorzystać. Pojawia się nie często ale 2 czy 3 razy na rok. Za to można wygrać sporo.Zobaczcie mój temat na systemy bukmacherskie: wygrana na 100%

jawek 313

jawek

Użytkownik
czy wszyscy internetowi bukmacherzy anuluja zdarzenia w przypadku, gdy spotkania sa juz rozgrywane a mecz &quot;wisi&quot; na ich stronie? czy skladam zaklad i jest to swietosc? jest tak gdziekolwiek ?

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Istnienie takich stron, a już na pewno dzielenie się nimi, miałoby mały sens.
Prędzej czy później stałoby się miejscem najczęściej odwiedzanym przez... bukmacherów.
Z resztą im mniej ludzi wie o błędzie, tym mniejsze szanse, że buk to wyłapie.

Do góry Bottom