>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pomyłka bukmachera ?

W 0

whitejo

Użytkownik
Witam, mam mały problem gdyż ostatnio obstawiłem mecz

Dnipro Dnjepropetrovsk - Chernomorets Odessa

przy prowadzeniu Dnipro 1-0 że wynik utrzyma się do końca meczu 40 zł przy stawce 7,50. Wynik do końca meczu się nie zmienił zakończył się 1-0 lecz Bwin pokazuje że wynik był remisowy co jest nie możliwością ponieważ oglądałem ten mecz i nawet sami na stronie maja wynik 1-0 i wygranej nie przelali o co chodzi ? Co mogę w takiej sytuacji zrobić ? Na dowód mogę zamieścić screeany ;)

ogarnijsie 279

ogarnijsie

Użytkownik
Najprościej byłoby skontaktować się z ich Działem Obsługi. Opisz tam problem, wydaje mi się, że najlepiej z nimi bezpośrednio to wyjaśnić.

W 0

whitejo

Użytkownik
Wysłałem email po polsku po angielski i zero odzewu :/. Mam chęć zadzwonić ale raczej to jest zagraniczny nr który znalazłem i dużo mnie to wyniesie...

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
sprawdź czy to jest na bank zakład typu: 1X2 na cały mecz. może jest to jakiś handicap, albo coś podobnego? najlepiej jak wkleisz screena i wszystko okaże się jasne

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
24. W jaki sposób można skontaktować się z Polskim Biurem Obsługi Klienta Bwin?
Istnieje kilka sposobów kontaktu z Polskim Biurem Obsługi Klienta:
Infolinia dla klientów z Polski 00350-79277 - koszt połączenia wynosi ok. 1,50 zł/min (pn-pt. w godz. od 10:00 do 16:00, sb-nd od 12.00 do 20.00)
E-mail: [email protected] (pn-pt w godz. od 09:00 do 17:00, sb-nd od 12.00 do 20.00)
14. Ile czasu od momentu zlecenia wypłaty z konta gracza trzeba czekać na pieniądze?
Czas w którym otrzymasz pieniądze wypłacone z konta gracza jest różny w przypadku poszczególnych rodzajów wypłat:
wypłata na Twoje konto bankowe (przelew) - 1-3 dni
zwrot na kartę kredytową - max 10 dni roboczych
Moneybookers - około godziny
NETteller - max 24 godziny

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Witam, mam mały problem gdyż ostatnio obstawiłem mecz

Dnipro Dnjepropetrovsk - Chernomorets Odessa

przy prowadzeniu Dnipro 1-0 że wynik utrzyma się do końca meczu 40 zł przy stawce 7,50. Wynik do końca meczu się nie zmienił zakończył się 1-0 lecz Bwin pokazuje że wynik był remisowy. Na dowód mogę zamieścić screeany ;)

Zamieść te screeny!

W 0

whitejo

Użytkownik
Dzięki Edi, dzwoniłem okazało się że to niby był zakład że było dotychczas 1-0 ja obstawiłem że rezultat zostanie bez zmian a babka mi powiedziała że niby chodziło od momentu wniesienia zakładu że strzelą jeszcze jedną bramkę co dla mnie jest nie zrozumiałe dalej.
Nie mogę ich wrzucić ponieważ nie mam 10 postów.

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Dzięki Edi, dzwoniłem okazało się że to niby był zakład że było dotychczas 1-0 ja obstawiłem że rezultat zostanie bez zmian a babka mi powiedziała że niby chodziło od momentu wniesienia zakładu że strzelą jeszcze jedną bramkę co dla mnie jest nie zrozumiałe dalej.
Nie mogę ich wrzucić ponieważ nie mam 10 postów.
wejdź na serwer i nie wklejaj linka tylko przepisz odnośnik strony ręcznie

Do góry Bottom