>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Pomozcie mi :(

kalipawel 0

kalipawel

Użytkownik
Siemka jakis czas obstawiam w zakladch bukmacherkich . Od niedawna gram w BAH i idzie mi niezle . Niestety kilku rzeczy nie rozumiem . O co chodzi z tymi zakladmi X/1 , 1/1 itp. ??
Aha i jeszcze co to jest handi cap . Pytam sie tutaj bo na forum nie znalalezlem

simmin 0

simmin

Użytkownik
Witam, ????

Z zakładami typu X/1, 1/1 chodzi o to: Typujesz jaki będzie wynik &quot;do połowy/do końca&quot;...

X/1 oznacza, że typujesz zdarzenie: Do przerwy będzie remis, a finalnie wygra drużyna 1...

1/1 oznacza, że typujesz zdarzenie: Do przerwy będzie prowadziła drużyna 1, która utrzyma prowadzenie, co jest tożsame z tym, że będzie również prowadziła w drugiej połowie...

Handicap&#39;y - nie dość dobrze szukałeś :wink: ...

Zacny i niestrudzony w swych teoretycznych bojach Hubert_23 zawadiacko, finezyjnie, ale z pełnym kunsztem opisuje handicap&#39;y... właściwie to ja na tym forum widziałem już kilka razy opisywane wspomniane wcześniej handicap&#39;y...

Jeśli widziałeś jedną z reklam Allegro.pl, to jest tam hasło &quot;Szukajcie, a znajdziecie...&quot; ????

Chyba nigdzie się nie walnąłem, chociaż może, trochę wcięty jestem - wybacz ????

Pozdro, :mrgreen:

Do góry Bottom