K 0 kamilloss14 Użytkownik Lipiec 3, 2018 #1 Witam. Czy jest jakiś sposób aby odzyskać pieniądze z konta gracza od buka który zamknął swoją działalność? Chodzi mi dokładnie o 1xbet. Proszę o pomoc.
Witam. Czy jest jakiś sposób aby odzyskać pieniądze z konta gracza od buka który zamknął swoją działalność? Chodzi mi dokładnie o 1xbet. Proszę o pomoc.
K 0 kamilloss14 Użytkownik Lipiec 3, 2018 #3 Dzięki wielkie za pomoc ???? Zleciłem wypłatę zobaczymy czy dojdzie.
25,1K mjaurvcein Użytkownik Lipiec 3, 2018 #4 Dzięki wielkie za pomoc ???? Zleciłem wypłatę zobaczymy czy dojdzie. Kliknij aby rozwinąć... Dlaczego miałaby niby nie dojść. 1xbet nie zamyka działalności. Ani w ogóle, ani tylko dla Polaków.
Dzięki wielkie za pomoc ???? Zleciłem wypłatę zobaczymy czy dojdzie. Kliknij aby rozwinąć... Dlaczego miałaby niby nie dojść. 1xbet nie zamyka działalności. Ani w ogóle, ani tylko dla Polaków.
0 mentoss Użytkownik Lipiec 3, 2018 #5 Wejdź na stronę:1xgoz.top i wypłacaj! ???? Kliknij aby rozwinąć... Skąd wy te linki bierzecie? Też już myślałem że będzie kicha
Wejdź na stronę:1xgoz.top i wypłacaj! ???? Kliknij aby rozwinąć... Skąd wy te linki bierzecie? Też już myślałem że będzie kicha