>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pomoc w wyjaśnieniu terminów.

G 0

guardian1

Użytkownik
Witam wszystkich.
Swoją przygodę zaczelem około miesiąca temu i wszystko było ok do dziś. Zwykle obstawialem mecze tylko na wynik ewentualnie X1, X2. Czytałem sporo o różnych typach ale wytłumaczcie mi mi proszę na czym polegaja te typy. Jak je obstawiać? Np.
1. River Plate - San Martin | San Martin Handicap +2,5 Czyli ze mam obstawić handicap san martin 0-2 ? Nie rozumiem tego wogole. Na bah nie ma handicap +2,5. Albo np taki
2. Benefica - Estoril | Benefica over 1,5 Czyli ze co mam obstawić?
Dla Was to może proste wręcz banalne a ja mam z tym wielki problem. Bardzo proszę o pomoc z góry dziękuję za odpowiedzi.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Witam wszystkich.
Swoją przygodę zaczelem około miesiąca temu i wszystko było ok do dziś. Zwykle obstawialem mecze tylko na wynik ewentualnie X1, X2. Czytałem sporo o różnych typach ale wytłumaczcie mi mi proszę na czym polegaja te typy. Jak je obstawiać? Np.
1. River Plate - San Martin | San Martin Handicap +2,5 Czyli ze mam obstawić handicap san martin 0-2 ? Nie rozumiem tego wogole. Na bah nie ma handicap +2,5. Albo np taki
2. Benefica - Estoril | Benefica over 1,5 Czyli ze co mam obstawić?
Dla Was to może proste wręcz banalne a ja mam z tym wielki problem. Bardzo proszę o pomoc z góry dziękuję za odpowiedzi.
Już wyjaśniam.

1. River Plate vs. San Martin i jeśli mamy handicap na gości +2.5 tzn., że San Martin zaczyna z wirtualną liczbą bramek na swoją korzyść - River Plate vs. San Merin 0:2.5. I Aby zakład wszedł na gości, River Plate nie może wygrać więcej niż dwoma golami czyli max: 2:0 (2:2.5), 3:1 (3:3.5) etc. Jeśli jednak mecz zakończy się wynikiem 3:0, zakład na San Martin +2.5 nie wchodzi: 3:2.5.

2. Benfica vs. Estoril i zakład Benfica over 1.5. Tutaj wygląda to znacznie prościej. Benfica musi zdobyć dwie bramki lub więcej by zakład siadł i to niezależnie od wyniku.

Otrzymane punkty reputacji: +27
grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
1. Przy handicapie [0:2] możesz mieć opcję remisu , więc +2.5 wyrzuca zakład remisowy.
Chodzi o to , że stawiasz taki handicap , że San Martin na dzień dobry dostaję 2,5 bramki do wyniku.
Czyli nie może przegrać w praktyce 3:0 , 4:1 , 5:0 etc.
BAH ma nieco słabszą ofertę zawsze jak konkurencja , więc polecam patrzeć gdzie osoby stawiają takie zakłady.
2. Chodzi o to , że Benfica strzeli więcej jak 1,5 bramki w meczu - 2 , 3 , 4 etc.

Otrzymane punkty reputacji: +23
G 0

guardian1

Użytkownik
Kurcze wielkie dzięki za szybka odpowiedz. A jeszcze przy okazji Jaki bukmaher ma najlepszą ofertę ? Jeśli nie można pisać tu to mógł by ktoś na pl napisać.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Kurcze wielkie dzięki za szybka odpowiedz. A jeszcze przy okazji Jaki bukmaher ma najlepszą ofertę ? Jeśli nie można pisać tu to mógł by ktoś na pl napisać.
To zależy czego oczekujesz od bukmachera. Ja najbardziej polecam Bet365 - świetna oferta z wszelkimi handicapami. Ponadto Unibet nie jest aż nadto gorszy, choć oferta LIVE bardziej uboga. Jeśli chodzi o kursy to zdecydowanie Pinnacle. A tak to dość dobrze wyglądają takie firmy jak Sportingbet, Betsson, Betsafe, WilliamHill, Oddsring czy z nowych Betano. Ogółem polecam przejrzeć forum, a na pewno znajdziesz coś dla siebie ;)

G 0

guardian1

Użytkownik
Już posprawdzałem i faktycznie bet365 wygląda nieźle. Tylko nurtuje mnie takie pytanie Istnieje spolszczona wersja strony ? Nie ma problemu z przelewami?

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Już posprawdzałem i faktycznie bet365 wygląda nieźle. Tylko nurtuje mnie takie pytanie Istnieje spolszczona wersja strony ? Nie ma problemu z przelewami?
Jasne, że jest wersja w języku polskim. Łatwo znaleźć zmianę języka. Mniej więcej po prawej stronie można to zrobić.

Problemów z przelewami ja nigdy nie miałem. Weryfikacja prosta i szybka.

G 0

guardian1

Użytkownik
A to już naprawdę ostatnie pytanie jak obstawić na dziś ten typ:
1. Skenderbeu - Zagreb | over 8 różnych
Czyli szukam mecz wchodzę w asian corners i co dalej bo to jest dosyć dziwne 1-0 9/1 nie rozumiem

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Czyli szukam mecz wchodzę w asian corners i co dalej bo to jest dosyć dziwne 1-0 9/1 nie rozumiem
Zmień sobie ukazywanie kursów z ułamkowego na dziesiętne - jest to możliwe tuż obok wyboru języka ;)

P 16

paragraf200

Użytkownik
najlepiej zmień sobie to w ustawieniach konta, bo za każdym razem będziesz to musiał zmieniać.

Do góry Bottom