>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Pomoc w wyborze smartfona

radi77 43

radi77

Użytkownik
witam,
zastanawiam się nad wyborem telefonu. Mam dosłownie kilka na oku (lista się trochę zawęziła) i nie wiem na który się zdecydować.... jeśli ktoś ma jakiś z tych modeli i może się wypowiedzieć jak one się sprawują itd to proszę o pomoc.
Głównie chodzi mi o to, żeby smartphone był bez awaryjny, nie zawieszał i nie &quot;zamulał&quot;. Główne przeznaczenie to do Internetu i do jakieś w miarę dobrej fotki.
Na oku mam:
- Samsung Galaxy S Plus
- Samsung Galaxy I8160 Ace II
- HTC Desire S
- Sony Ericsson Xperia Neo V
Ogólnie dużo czytałem o Ace II i S Plus, różne testy itd, i niektórzy twierdzą, że Ace II jest lepszy niż S plus a niektórzy na odwrót.... dlatego mam taki dylemat
Bardzo proszę o pomoc

zakladowa 825

zakladowa

Użytkownik
mam takiego htc.
nie narzekam, aczkolwiek po roku zauwazylem ze coraz gorzej jest z bateria.
dodatkowym mankamentem jest trzeszczaca klapka tylnej obudowy (przy wibracjach), ktora nalezy podkleic aby byla cicho.
sprzet w telefonie naprawde porzadny, nie wiesza sie, dziala szybko..
wszystkie gry 3d dzialaly plynnie nic sie nie przycinalo.
jesli masz jakies konkretne pytania to wal ????

U 4

ukasz

Użytkownik
Jeżeli nadal aktualne, to jeśli możesz dołożyć trochę to polecam Galaxy S II, fotki robi dobre jak na telefon, do neta też bardzo dobry, 4.3&#39;&#39; robi swoje, poza tym procek dwurdzeniowy i 1Gb ramu więc o zamulaniu nie ma mowy, jedyna wada która w nim może trochę doskwierać to, że bateria przy intensywnym korzystaniu znika momentalnie.

Do góry Bottom