Masz na mysli chyba logowania, bo zarejestrowany go musiales byc skoro cos wygrales i masz do wyplaty 300 euro. Jeslu chodzi o logowanie to tylko przez vpn i to tez nie kazdy pr,echodzi w bet365.Mamy tam do wypłaty 300 euro,ale nie mam jak, ponieważ z racji tego że mieszkamy w PL nie ma możliwości rejestracji
Jeden z najbardziej poważnych buków. Nie ma żadnych problemów z wypłatą. Wiadomo, że jak ktoś tam ugra zbyt dużo to dostanie limit, jak wszędzie.Żart a nie bukmacher . Weryfikujesz konto a oni blokują możliwość wpłacenia środków mówiąc że potrzeba rozmowy telefonicznej . Umawiasz rozmowę i czekasz tydzień (jak nie więcej , dam znać kiedy zadzwonią) . W międzyczasie koleś na czacie tłumaczy się tym ze maja dużo telefonów do wykonania …
Z czatem połączysz się w minute a dzwonic nie ma kto … to może by tak odblokować możliwość depozytu a zadzwonić wtedy kiedy ktoś będzie wolny ? Kompromitacja już na samym starcie . Nie wiem czy chce w ogóle tam coś wpłacać . Dodam tylko ze znajomy dwa dni przede mną otwierał konto i wpłacił środki bez jakiejkolwiek weryfikacji a co dopiero mówić o jakiejś telefonicznej rozmowie ….
Żenada , dno i kilo mułu ten bukmacher . skoro na starcie już mają jakieś ale to pewnie później przy każdej wypłacie będą jakieś śmieszne komplikacje …
jakiego używasz VPNa? pytam, bo nawet niektore platne sa blokowaneOczywiście, ze place za vpn. Wszystko co darmowe to zawracanie głowy, doswiadczylem Wyłączając vpn mam dostęp do bet365 bez problemu.