>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Pomoc dla zielonego

C 0

ciekawski

Użytkownik
Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Przeglądałem różne fora o bukmacherce i trafiłem na wasze, ponieważ sądzę, że jest najciekawsze i najobszerniejsze.
Mam pewien problem i chciałbym aby ktoś mi poświęcił chwilkę czasu i pomógł, więc do rzeczy ;)
Chciałbym grać u buka internetowego, jednak nie mam pojęcia jak przelewać kase z konta, jak przejść przez całą procedurę. Dodam, że dopiero dzisiaj otworzyłem konto bankowe, przez pare lat nie było mi potrzebne, gdyż wypłaty w pracy odbierałem &#39;do ręki&#39;.
Mam konto na bahu, jednak tam grywałem od czasu do czasu dla zabawy poprzez doładowania paysafecard. Teraz mam pytanie którego buka polecacie aby u niego się zarejestrować i czy jest skomplikowane przelewanie głupiej dyszki z konta bankowego na konto u buka i w razie wygranej wypłata z konta buka na konto bankowe?
Wiem, może to mało dobrze skonstruowane zdania i banalne pytania, ale chciałbym po prostu wiedzieć nim zrobię coś źle.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Tu masz bardzo fajny temat co do wyboru bukmachera
http://forum.bukmacherskie.com/f57/najlepszy-bukmacher-internetowy-41313.html
poczytaj, a wybierzesz coś pod siebie. Jakie dyscypliny Ci pasują etc.
http://forum.bukmacherskie.com/f22/
Tu masz inny bardzo ciekawy temat. Z promocjami u bukamcherów. Jak już robisz wpłatę to warto skorzystać z promocji, zawsze to więcej kasy na zakłady.
Co do wpłat. Jest to bardzo proste. Jak już będziesz miał aktywowane konto bankowe to wpłać tam kasę. Na poczcie, albo niech ktoś znajomy Ci zrobi przelew. Jak założysz konto u bukmachera, to wpłata już sama pójdzie. Tzn Klikniesz wpłata, wybierzesz bank jaki posiadasz, podasz kwotę, potwierdzisz transakcję i kasa do kilku chwil będzie na koncie i będziesz mógł zacząć obstawiać. Tylko pamiętaj, że dane konta bankowego muszą się zgadzać z tymi u bukmachera. Jak to będzie ok to będziesz miał pewnosć, że bukmacher nie będzie robił problemów z wypłatą ewentualnej nagrody.
Ogólnie polecam poczytać cały dział dla początkujących. Znajdziesz tu dużo pytań i odpowiedzi. Jak już na prawdę nie będziesz czegoś ogarniał to śmiało pytaj.

Otrzymane punkty reputacji: +1
C 0

ciekawski

Użytkownik
Dzięki Konrad, myślałem że to coś bardziej skomplikowanego, jednak z tego co widzę to rzecz nie wymaga zbyt wielkiej filozofii.
Pkt reputacji dodane oczywiście a tak poza to sam osobiście jakiego buka polecasz?

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Dzięki Konrad, myślałem że to coś bardziej skomplikowanego, jednak z tego co widzę to rzecz nie wymaga zbyt wielkiej filozofii.
Pkt reputacji dodane oczywiście a tak poza to sam osobiście jakiego buka polecasz?
Ja już chyba większość buków obskoczyłem ;)
Bet365 ma dość szeroką ofertę, a za razem kursy przystępne.
WilliamHill również mogę polecić ze względu na bardzo rozbudowaną ofertę piłki nożnej. Każdy dobiera to co mu pasuje. Wejdź sobie na stronę, popatrz czy wygląd/oferta będzie Ci odpowiadała, i się rejestruj ;)

G 0

gruby007

Użytkownik
Witam,
Mam pytanie odnośnie expekt, mianowicie chodzi o wysłanie depozytu za pomocą przelewu.
W sieci i w poradniku spotkałem się z dwiema sprzecznymi informacjami:
Co wpisać w &quot;nazwie odbiorcy&quot; oraz w &quot;tytule&quot;?

G 0

gruby007

Użytkownik
Dzięki, ale zapoznałem się z tą treścią wcześniej. Co nie zmienia faktu że w rubryce &quot;z tytułu&quot; powinnienem umieścić tylko Usługi bukmacherskie oraz podany numer referencyjny?

Do góry Bottom