>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Pomnożyć stan początkowy:)

golazo 0

golazo

Użytkownik
A powiem szczerze że zapieprzyłem bo puki grałem przed meczowo to coś szło ale bardzo powoli i zapragnąłem wzbogacić się szybciej i grałem live wszystko co szło no i niestety to samo powtórzyłem teraz dlatego nie odpuszczę i muszę odzyskać kapitał początkowy a później go pomnożyć.

golazo 0

golazo

Użytkownik
Typy na dziś to wyselekcjonowane overy 2.5, pod lupe wziąłem mecze w których nie grają obciążeni występami w eliminacjach do euro kadrowicze oraz wydaje mi sie pewnego singla z Singapuru.Jeżeli wejdą przynajmniej dwa single będę jeszcze grał dzisiejszego dnia, natomiast jeśli wejdzie tylko jeden lub żaden to grę przesuwam na jutro.

1.Podbeskidzie: Łęczna over 2.5 1.75 za 2.50zł⛔ 1:0
2.Feyenord: Heracles over 2.5 1.41 za 4.00zł✅ 2:1
3.Tampines:Belastier over 2.5 1.46 za 4.oozł✅ 3:1

golazo 0

golazo

Użytkownik
Zaczynamy kolejny dzień, nie typowo bo w nocy. Akurat na noc zdecydowałem się zagrać jeden singiel z NHL live

1.Pitsburg Pinguis: NY Islanders over 4.5 1.40 za 6zł⛔ 3:1

golazo 0

golazo

Użytkownik
Pusciłem jeszcze na żywo over 2.5 pod koniec meczu Bordeaux:Cannes z racji tego że gosp lubią strzelać w końcówce i rozstrzygać mecz na swoją korzyść czy to w Ligue 1 czy też Lidze Europejskiej, kurs zacny bo 3.65 za 1zł. Ostatecznie skończyło się wynikiem 1:1⛔

Do góry Bottom