>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pomóżmy dla Leo wybrać kadre na EURO 08

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
chociaż sam średnio lubie Kuszczaka i nie mam zamiaru go tu faworyzować bo gra w MU ale czy Fabiański ostatnio cokolwiek pokazuje? Kuszczak chociaż Ferguson daje szansę zagrania w pierwszym zespole...
Ta , tylko ze jak na mecz Kuszczak dostaje 3-4 strzały , to co ma sie pokazywać ??
Pewien czas temu myślałem że Kuszczak jest lpeszy , ale ostatnio wg mnie pokazał sie lepiej Fabiański - oceniając ich za sezon

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
A Żurawski wydawało mi się, żeostatnio nie za bardzo ma formę? Więc jak to jest?
Otoz ostatnimi czasy w Larissie Magic sie odblokowal i strzelil juz kilka bramek i zaliczyl pare asyst. Larissa walczy o miejsca w pucharach. Teraz mozna powiedziec ze Magic znow robi za gwiazde ;)

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Ta , tylko ze jak na mecz Kuszczak dostaje 3-4 strzały , to co ma sie pokazywać ??

Pewien czas temu myślałem że Kuszczak jest lpeszy , ale ostatnio wg mnie pokazał sie lepiej Fabiański - oceniając ich za sezon

A powiedz mi w jakich meczach w Premier League wystapil Fabianski ??
A jak juz wystapil w meczu Pucharu Carling Cup to dostal 5bramek od Tottenhamu wiec ja sie pytam gdzie sie pokazal i dlaczego oceniasz ze ma lepszy sezon od Kuszczaka ktory gra w Champions League i Premiership ??

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
W żadnych , ale ile interwencij na mecz ma Kuszczak ?? 3-4 ?? Obronce by dali do bramki taki sam efekt.
Dla mnie Fabianski lepszy. Dają go tylko bo gra w MU. A zobacz ile razy Kuszczak gral w reperzntacij i gdzie go zazwycazaj Leo daje - na trybuny.
2 sezony temu Kuszczak był dobry , powietrze z niego zeszlo

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Bramkarze: Boruc, Fabiański, Kowalewski

Obrońcy: Wasilewski, Bąk, Żewłakow, Bronowicki, Kokoszka, Lisowski, Baszczyński

Pomocnicy: Dudka, Błaszczykowski, Lewandowski, Zieńczuk, Murawski, Krzynówek, Gołoś, Majewski, Piotr Brożek

Napastnicy: Smolarek, Paweł Brożek, Zahorski, Żurawski, Sikora

sawas 27

sawas

Użytkownik

sawas- wedlug mnie Łobo to tez ligowy sredniak, kiedy ogladalem mecze z jego udzialem niczym mnie nie zachwycal 1/10 dosrodkowan trafialo do napastnika. W przeciagu dwoch lat nie ogladnalem meczu zz Czechami. Moze tam was wszystkich zachwycil, strzellil bramke, udal mu sie mecz i wszyscy go widza w kadrze;p ? Dla mnie ligowy sredniak tak jak dla ciebie Gargula ;)
Oczywiscie to tylko moje skromne zdanie
Mam identyczne zdanie - Łobo dobry, ale na ligę. Jego jednak wziąłbym na Euro, bo skrzydła to nie taka newralgiczna dla gry drużyny. Wojtek może wejść na 15-20 minut i szarpnąć kilka akcji - pożytek będzie. Garguła, jako pomocnik środkowy, jest dla mnie zbyt słaby..
2 sezony temu Kuszczak był dobry , powietrze z niego zeszlo
Myślę, że w podobnym stopniu &quot;nie przepadamy&quot; za ManU, ale Ty Grzesiu trochę przesadzasz :p Kuszczak jest ble, bo jest w ManU - nie mów, że nie, bo ten zawodnik przez dwa ostatnie lata rozwinął się niesamowicie..

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Bramkarze : Boruc, Kuszczak, Fabianski

Obroncy :
Wasilewski, Bronowicki, Wawrzyniak, Bak, Zewlakow, Głowacki,Jop

Pomocnicy
: Blaszczykowski, Jelen, Krzynowek, Pazdan/Goliński, Dudka, Lewandowski, Majewski, Kazmierczak

Napastnicy
: Zurawski, Smolarek, Wichniarek, Zahorski, Saganowski
Mam nadzieje, że nie pojedzie Matusiak bo to co on gra to żenada. Zajmuje tylko miejsce innym i co ważniejsze ten koleś nie ma w ogóle ambicji ! Jak będziemy odpukać przegrywać to będzie chował się za zawodników ...

E 0

esq

Użytkownik
Roger dostal polskie obywatelswo ;|

Fajny z niego Polak, a nawet jednego slowa w naszym jezyku nie umie wymowic ;| ,,W Polsce jesty tyle samo talentow co w innych krajach&quot; taa...
Co do 31 osobowej grupy pilkarzy ktora Leo wczoraj ogłosił mam tylko jedna uwage - zamiast Rzezniczaka wzialbym Lisowskiego ktory jest duzo lepszy w obronie. po meczy z gwiazdami OE gdzie Rzezniczka spisal sie zenujaca w obronie nie stawialbym na niego wiecej, ale to nie ja jestem trenerem ;)

emdzej 0

emdzej

Użytkownik
Boruc , Kuszczak , Fabiański
Wasilewski , Bronowicki , Bąk , Pazdan , Golański , Kokoszka , Żewłakow
Błaszczykowski
, Krzynówek , Garguła ,Dudka , Lewandowski ,Majewski ,Zieńczuk ,Jeleń ,Kaźmierczak ,
Smolarek , Zahorski , Żurawski ( mimo wszystko ) i Grosicki
---
Wytłuszczonym drukiem gracze którzy wg mnie powinni wybiec na mecz z Niemcami.

snap8 12

snap8

Użytkownik
Boruc, Fabianski , Kowalewski

Wasilewski, Bronowicki, Golański , Bak, Zewlakow, Głowacki,Jop,

Blaszczykowski, , Krzynowek, , Dudka, Lewandowski, Majewski, Łobodziński , Garguła, Goliński, Pazdan

Żurawski ,Smolarek, Matusiak, Zahorski,

Kuszczakowi mówię nie, jak dla mnie wokół niego jest robione zbyt wiele szumu . Co z tego, że jest ( nie gra) w MU jak nie ma żadnych szans na to aby być pierwszym bramkarzem tego klubu. Poza tym on nie jest wcale takim dobrym bramkarzem na jakiego kreują go media. Kowalewskiemu wyjazd się należy za mecz z Portugalią

Garguła gra w tej chwili cieniutko ale pewnie pojedzie

Nie wiem po co powołuje Sagana jak ten nawet nie gra w tym Southampton

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
A jak dla mnie w kadrze brakuje glownie Jelenia i Kazmierczaka!!! Co do Rogera to uwazam ze nie wniesie nic dobrego do kadry!!! Wiec nie bralbym go na Euro!!! A co do Kuszczaka to nie macie racji przeciez on gra dobrze, Kowalewski za zaslugi?? hahaha dobre mi sobie. Wyszedl mu jeden mecz i to wszystko!!

bdjoe 0

bdjoe

Użytkownik
Roger dostal polskie obywatelswo ;|

Fajny z niego Polak, a nawet jednego slowa w naszym jezyku nie umie wymowic ;|
jak to nie umie.... dzis w radio ZET potrafil nawet odpowiedziec po polsku na zadane mu pytanie, nie mowil poprawnie, ale slowa znal. Nawet poczatek hymnu udalo mu sie zaspiewac ????

damiantc 0

damiantc

Użytkownik
Bramkarze: Boruc, Kuszczak, Fabiański
Obrońcy: Bąk, Wasilewski, Bronowicki, Żewłakow, Kokoszka, Golański, Wawrzyniak, Jop,
Pomocnicy: Błaszczykowski, Lewandowski, Krzynówek, Guerreiro, Goliński, Łobodziński, Smolarek, Dudka, Majewski, Pazdan
Napastnicy: Żurawski, Janczyk, Piszczek/Saganowski/Matusiak

E 0

esq

Użytkownik
jak to nie umie.... dzis w radio ZET potrafil nawet odpowiedziec po polsku na zadane mu pytanie, nie mowil poprawnie, ale slowa znal. Nawet poczatek hymnu udalo mu sie zaspiewac ????
ale Polskiego sie nie uczy, jezli przez 2 lata spedzone w Polsce nauczyl sie jeden wers Polskiego Hymnu oraz 10 slow to na prawde wyczyn godny podziwu. niech sobie bedzie Roger w kadrze, ale wtedy Krzynowek pojdzie na lawke albo Zurawski? Mysle ze Roger bedzie gral w I skladzie bo Leo nie robiłby tyle zamieszania gdyby szukal kogos na lawke. Zobczymy co bedzie w czerwcu, moze teraz narzekam, a Roger strzeli bramke Niemcom ;p wtedy bede musial przeproscic ;p

mateja33 0

mateja33

Użytkownik
Widze że dużo jest dyskusji na temat Rogera więc sam się wypowiem ???? .
Roger napewno się nie przyda na lewą pomoc bo widać po meczach Leo, że Polska gra skrzydłowymi a nie pomocnikami więc Leo będzie stawiał na Krzynówka a nie na Rogera. Poprostu Roger nie ma szybkości więc na skrzydłowego się nie nadaje. Wydaje mi się że z tego też powodu Roger w Legii gra na środku. Może się za to przydać w środku pomocy przy słabej dyspozycji środkowych pomocników. Takim polskim Rogerem był Graguła jeśli był w formie a narazie do tej formy mu daleko. Środkowi pomocnicy w 31-osobowej kadrze ???? ariusz Dudka (Wisła Kraków),Łukasz Garguła (GKS Bełchatów),Michał Goliński (Zagłębie Lubin),Mariusz Lewandowski (Szachtar Donieck),Rafał Murawski (Lech Poznań)

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Jak dla mnie Roger nie powinien grac w kadrze. Wole osobiscie jak Leo da szanse Gargule lub mlodemu i bardzo utalentowanemu Majewskiemu niz swiezo upieczonemu Polakowi. Roger moze sie nie rozumiec z reszta zespolu. Takze dotychczasowa grupa moze go zbyt dobrze nie przyjac.
Na tak wielka impreze jeszcze bym go nie bral!!! Po Euro owszem niech dostanie szanse na pokazanie umiejetnosci w sparingach i jak sie sprawdzi to moze grac ale teraz jest stanowczo za wczesnie!!!

pawlikn 51

pawlikn

Forum VIP
Moim zdaniem Roger może tylko zaszkodzić, przede wszystkim chodzi mi o atmosferę w drużynie. Bąk i Dudka wcześniej stanowczo zaprotestowali, aby Roger grał w kadrze i na pewno większość kadrowiczów też tak sądzi...

samadi 2

samadi

Użytkownik
Bramkarze: Boruc, Kuszczak, Fabiański
Obrońcy: Bąk, Żewłakow, Radomski, Kokoszka, Golański, Bronowicki, Wasilewski
Pomocnicy: Lewandowski, Dudka, Majewski, Łobodziński, Błaszczykowski, Krzynówek, Zieńczuk, Majewski, Grosicki,
Napastnicy: Smolarek, Żurawski, Matusiak, Brożek

Wyjsciowa 11 na mecz z Niemcami:
-Boruc, Bąk, Kokoszka, Wasilewski, Żewłakow
-Krzynówek, Błaszczykowski, Dudka, Lewandowski
-Smolarek, Żurawski/Brożek

Do góry Bottom