>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Polskie kwalifikacje do Eurowizji 2025

ulatek 2,7K

ulatek

Użytkownik
Fajne kursy sa na Betfanie.

Ja gram tak:

CHRUST-DARIA MARX 1 1.60
MARIEN-TYNSKY 2 1.75
AKO: 2.80

STECZKOWSKA-POZOSTALI 2 2.40

CHRUST WYGRA 25.0
TYNSKY WYGRA 150.0
SW@BODA@NICZOS WYGRA 4.5

Steczkowska slaba proba,Chrust i Tynsky na glosowaniu na FB wysokie miejsca odpowiednio 1 i 3 po probach.
Takze takie pary na Betfanie na luziku powinny wejsc oraz typ,ze wygra ktos inny niz Steczkowska
Za drobne jeszcze wygrane wlasnie Chrust,Tysnkiego i Sw@da&Niczos.
Staging zdecydowanie po stronie Chrust i Tysnkiego w porownaniu ze Steczkowska

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +192
S 38,9K

sobolekk

Użytkownik
Z tym 2,80 na totalbecie justyna steczkowska vs pozostali na pozostali to jakis zart? ja to to pobieram

Otrzymane punkty reputacji: +192
C 6,5K

Concalves

Użytkownik
Czy Twoim zdaniem dość realne jest zwycięstwo Chrustu? Po wczorajszej próbie zbierają najlepsze opinie. Z drugiej strony piosenka to dość surowy folk co nieraz nie jest zbyt dobrze odbierane przez przeciętnego widza telewizyjnego. Z kolei nie ma sensu moim zdaniem obstawiać Tynskiego mimo ,ze ma chyba najlepszą inscenizacje bo jego piosenka sama w sobie jest dość słaba i zupełnie bez emocji mimo ,że to ballada.

A 45,7K

ar0nek

Użytkownik
Po odsłuchaniu wszystkich utworów wedlug mnie najwieksze szanse na awans maja: Swada&Niczos(Lusterka). Ma coś w sobie, czego inne nie maja.

C 6,5K

Concalves

Użytkownik
Zgadzam sie,nic tylko brac,Steczkowska tego nie wygra z reszta pisalem o tym wyzej
Pozdro

Steczkowska posiada ogromną liczbę fanów , którzy z tego co sami piszą wynika ,że są mocno zmobilizowani ,żeby wysyłać nawet po kilka snsm-ów z jednego telefonu . W dodatku nawet jak ktoś pod jakimś filmikiem na Youtube skrytykuje piosenkę Steczkowskiej to jej fani zbiorową rzucają się na te osoby i potrafią je nawet obrazić. Piosenka Steczkowskiej oraz jej próby nie podobają się przeciętnym osobom i nie spodobają się zwykłym widzom przez telewizorem ,ale ogromna ilość fanów Steczkowskiej może przesądzić o jej zwycięstwie.
W dodatku Steczkowska jest wspierana przez fandom eurowizyjny i dziennikarzy eurowizyjnych ,których będzie zapewne gdzieś 300 osób. Oni też mogą być zmotywowani mocno ,żeby wysłać po kilka sms-ów na nią więc troszkę coś jej może to dać. Zwykły, przeciętny widz przed telewizorem zazwyczaj wysyła jeden sms albo w ogóle nic nie wysyła. To nie jest przypadek ,że Steczkowska jest faworytką u bukmachera . Tak jest nie ze względu na samą piosenkę tylko jej fanów i eurowizyjny fandom. Jakby głosowali tylko sami przeciętni widzowie to nie miałaby szans nawet na 3 miejsce.

Otrzymane punkty reputacji: +62
B 43,7K

bartezgambler

Użytkownik
Zgadzam sie,nic tylko brac,Steczkowska tego nie wygra z reszta pisalem o tym wyzej
Pozdro
No i tak się "rodzą" masowe typy....
Niby dlaczego Steczkowska ma nie wygrać bo według twego subiektywnego zdania ma gorszą piosenkę?
Za ile zagrałeś ten typ skoro to taki pewniak?
Format telewizyjny tych śmiesznych eliminacji promuję Steczkowską ewidentnie. Wielokrotnie o tym pisałem
, że na tym forum panuje totalny brak odpowiedzialności za słowo.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +543
S 38,9K

sobolekk

Użytkownik
Ludzie tu chodzi o kurs ,ja nie twierdzę że Steczkowska nie jest faworytką ale jeżeli kurs jest 2.90 że wygra KTOKOLWIEK inny no to błagam... Xd gdyby taki był kurs na Steczkowska jaki jest teraz w parze z pozostalymi ale z każdym z osobna to bym pewnie prędzej grał Steczkowska z kimkolwiek by ją nie zestawili. Ale ze wygra ktokolwiek i by 2.90 ?

Cabron 93,4K

Cabron

Użytkownik
Pograłem za drobne, ale buki nie są głupie i zwłaszcza STS nie pozwoliłby walić pod korek na to, że przegra

Do góry Bottom