106 fabik10 Użytkownik Sierpień 20, 2008 #22 Najlepszy polski serial to Miodowe lata Nic ich nie przebije !! NaJlepszy odcinek : Derby !!! Filmy:Lejdis,Symetria,Killer
Najlepszy polski serial to Miodowe lata Nic ich nie przebije !! NaJlepszy odcinek : Derby !!! Filmy:Lejdis,Symetria,Killer
L 72 loozer21 Użytkownik Sierpień 20, 2008 #23 Jeszcze z filmów polecił bym CI WTOREk a z seriali miodowe lata swiat według kiepskich(i bundych też;d;d) no i rodzina zastepcza tez nie jest zła;p
Jeszcze z filmów polecił bym CI WTOREk a z seriali miodowe lata swiat według kiepskich(i bundych też;d;d) no i rodzina zastepcza tez nie jest zła;p
7,8K robson-united Użytkownik Sierpień 20, 2008 #25 Seriale: 13 posterunek Świat Według Kiepskich Miodowe Lata Filmy: Francuski Numer Wożonko ???? CHłopaki nie płaczą
Seriale: 13 posterunek Świat Według Kiepskich Miodowe Lata Filmy: Francuski Numer Wożonko ???? CHłopaki nie płaczą
208 jacekk Użytkownik Sierpień 20, 2008 #26 Seriale: Mamuśki, Miodowe Lata Filmy: Job, Dzień Świra, Killer no i Testosteron.
0 jabol Użytkownik Sierpień 20, 2008 #27 Seriale - Miodowe lata, 13 posterunek Filmy: 1. Chłopaki nie płaczą 2. Poranek kojota 3. Dzień świra 4. Killer 5. Kariera Nikosia Dyzmy Poza tym jeszcez Killerów 2-ch, Nic śmiesznego ????
Seriale - Miodowe lata, 13 posterunek Filmy: 1. Chłopaki nie płaczą 2. Poranek kojota 3. Dzień świra 4. Killer 5. Kariera Nikosia Dyzmy Poza tym jeszcez Killerów 2-ch, Nic śmiesznego ????
K 0 kajkokokosz Użytkownik Sierpień 20, 2008 #28 Ja podobnie jak Jabol ???? Dwa pierwsze miejsca! 1. Chłopaki nie płaczą. 1. Poranek Kojota. 3. Dzień świra. ????
Ja podobnie jak Jabol ???? Dwa pierwsze miejsca! 1. Chłopaki nie płaczą. 1. Poranek Kojota. 3. Dzień świra. ????
1,7K hawkeyesti Forum VIP Sierpień 21, 2008 #29 jak dla mnie to tylko i wylacznie 13 posterunek i Daleko od noszy. Szczegolnie ten ostatni nie odsc ze na czasie to idealnie pokazuje wszystkie absurdy naszej kochanej sluzby zdrowia ;P
jak dla mnie to tylko i wylacznie 13 posterunek i Daleko od noszy. Szczegolnie ten ostatni nie odsc ze na czasie to idealnie pokazuje wszystkie absurdy naszej kochanej sluzby zdrowia ;P
12,8K ted Forum VIP Sierpień 21, 2008 #30 13 posterunek jest tak glupi ze az smieszny, jednak czsem przesadzali z ta głupota, szczegolnie u pazury
13 posterunek jest tak glupi ze az smieszny, jednak czsem przesadzali z ta głupota, szczegolnie u pazury
M 0 marcinxxx Użytkownik Sierpień 24, 2008 #32 1.Świat według kiepskich 2.13 Posterunek 3.Daleko Od Noszy 4.Miodowe Lata. To czołówka wg.mnie najlepszych polskich seriali.
1.Świat według kiepskich 2.13 Posterunek 3.Daleko Od Noszy 4.Miodowe Lata. To czołówka wg.mnie najlepszych polskich seriali.
1 mateuszm Użytkownik Sierpień 29, 2008 #34 Motór!:spokodfhgfh: Kliknij aby rozwinąć... Dokładnie także polecam
0 bad-motherfucker Użytkownik Sierpień 30, 2008 #36 a kto ogladal takie filmy jak: bulgarski poscik sum tak zwany olimpijczyk sarnie zniwo czxy inne produkcje zf skurcz
a kto ogladal takie filmy jak: bulgarski poscik sum tak zwany olimpijczyk sarnie zniwo czxy inne produkcje zf skurcz
1 legionista696 Użytkownik Sierpień 30, 2008 #37 pewa że się oglądało ???? sarnie żniwo rlz ???? bułgarski pościk może być, tak samo jak wściekłe pięści węża... Sebek i pan Błażej rzadza ????
pewa że się oglądało ???? sarnie żniwo rlz ???? bułgarski pościk może być, tak samo jak wściekłe pięści węża... Sebek i pan Błażej rzadza ????
0 ronaldo-9 Użytkownik Wrzesień 25, 2008 #38 3 Części zwaśnionych Kargula i Pawlaka Zróbmy sobie wnuka