>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Polska - Węgry 15.11.2011, Poznań

Status
Zamknięty.
darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Polska - Węgry

Już we wtorkowy wieczór kolejne spotkanie Biało-czerwonych, tym razem naszym rywalem będzie reprezentacja Węgier. Ostatnia przegrana z Włochami trochę zgasiła naszych, ale tym razem rywal słabszy i co ważne kurs na faworytów czyli na naszych dość wysoki.
Zapraszam do dyskusji.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Co jak co ale już z Węgrami chyba wygrać należy. Włosi to jednak za wysoka półka jak na nasze umiejętności , problem tylko w tym że na Euro będzie tylko taka półka. Ale mniejsza z tym bo tu chodzi o Węgry.
Bramkarze: Gabor Kiraly (TSV 1860 Monachium), Adam Bogdan (Bolton Wanderers)
Obrońcy: Vilmos Vanczak (FC Sion), József Varga (Debreceni VSC), Zoltan Liptak (bez klubu), Roland Juhasz (Anderlecht Bruksela), Pal Lazar (Samsunspor Samsun), Zsolt Laczko (Sampdoria Genua)
Pomocnicy: Akos Elek (Videoton Szekesfehervar), Peter Czvitkovics (KV Kortrijk), Krisztian Vadocz (NEC Nijmegen), Zoltan Stieber (1.FSV Mainz), Vladimir Koman Jr. (Sampdoria Genua), Balazs Dzsudzsak (Anży Machaczkała), Tamas Hajnal (VfB Stuttgart), Daniel T zser (KRC Genk), Zoltan Gera (West Bromwich Albion), Gyorgy Sandor (Videoton Szekesfehervar)
Napastnicy: Robert Feczesin (Brescia Calcio), Tamas Priskin (Ipswich Town)
Niektóre nazwiska znane , ale takich indywidualności jak Ballotelli nie ma więc dla spokojnej zimy wygrana Polaków.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
My gramy w Polsce? Jeśli tak to jest wybitny kurs. Wracając do meczu poprzedniego, Włosi zagrali poniżej połowy swoich możliwości a i tak nas niemiłosiernie zjechali. Słowem, grali bardzo przeciętnie, ale to był zwykły europejski poziom, do którego Polskiej reprezentacji daleko...
Natomiast Węgry są spokojnie do &#39;obalenia&#39; i myślę ze można grać po takim kursie spokojnie, do niedawna naszych orłów...
Polska @2,05 7/10 już zagrane

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
Ja tu nie wpadał bym w hura optymizm. Dzisiaj w Cafe Futbol i na Orange Sport były informacje że będzie kilka zmian w naszej &quot;żelaznej&quot; jedenastce. Kolejne rotacje w obronie i wymiana defensywnych pomocników nie może wpłynąć na stabilność drużyny. Ja już nie chcę tu poruszać tematów &quot;ale gorzej już być przecież nie może&quot; czy coś w tym stylu :p.
Nie wiem za wiele o reprezentacji Węgier i ciekawe jest czy oni zagrają najmocniejszym składem. Z tego co widziałem dzisiaj w Cafe Futbol to maja kilku ciekawych piłkarzy i nie musi być w cale tak łatwo. Niech jakimś tam wyznacznikiem będzie miejsce w rankingu Fifa ???? My 64 miejsce, Węgrzy 36.
W piątek pokonali w towarzyskim meczu gładko Lichtenstein 5:0.
Na pewno nie jest to jakiś egzotyczny przeciwnik z którym trzeba się gładko rozprawić. Coraz bardziej mi się wydaje że to My stajemy się takim egzotycznym przeciwnikiem dla innych państw, że znaczymy coraz mnie w futbolu. Ale to nie przez to że cofamy się we własnym piłkarskim rozwoju ale dlatego że stoimy w miejscu. A jak wiadomo kto się nie rozwija ten się cofa. Inne kraje robią postępy, a my dalej siedzimy w tym samym gó..ie.
Oprócz naszej trójki z Borusii i Szczęsnego nie ma żadnych postępów. No bo czy Obraniak rozwija się na ławce Lill albo Murawski wracając do naszej ligi po &quot;przygodzie&quot; za granicą. Można tak jeszcze długo o fatalnym Perquisie i Polanskim czy rezerwowym Brożku. A ludzi którzy robią stałe postępy pomija się w kadrze, czyt. gracze Legii czy Grosicki.
Ale miałem tu nie wspominać o tych patologiach naszej kadry i Smudy ale jakoś zawsze samo to wychodzi podczas pisania.
Wracając do meczu myślę że zakład Węgrzy strzelą bramkę będzie bardzo dobry do jakiegoś dubla.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Na dobrą sprawę chyba będziemy próbować stawiać na Polskę. Mimo wszytko Włoch to była inne pulka, a wcale gra Polaków źle nie wyglądała, były błędy ale przeciwnik je wymusił. Jeśli chodzi o Węgrów to oni ostatnimi czasy poczynili duże postępy, ale jest zauważalna tendencja w związku z rosnącymi cenami piłkarzy, kluby szukają w krajach takich jak Węgry czy nawet Polska - co widać. Jeśli chodzi o zawodników których kojarzę to oczywiście Hajnal z VFB, na dobrą sprawę Polacy (ci grający) z Bundesligi, albo prezentują się na podobnym poziomie, albo są lepsi. Stieberga kojarzę tylko z nazwiska wiec niewiele o nim mogę powiedzieć. Ogólnie ostanie nie za ciekawa atmosfer wokół naszej kadry, wbrew pozorom sprzyja dobrym wynikom, bo jak przegrają to już kompletnie załamka... Lewandowski w formie, w BL stoi obok Huntelaar i Gomeza nawet jeśli kilka bramek ma mniej. Dużym plusem Polaków jest doświadczenie, może w skali Włochów mizerne, ale na tle Węgrów: LM, mistrzostwo Niemiec, do tego Szczęsny z występami w Angielskiej i LM wygląda nieźle. Myślę, że warto spróbować zagrać na Polskę, myślę że już bo coś wątpię, że kurs się utrzyma.

Polska - Węgry Typ:1 Kurs:2,05

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
były informacje że będzie kilka zmian w naszej &quot;żelaznej&quot; jedenastce.
Na pewno nie zagra Perquis , który złapał kontuzję i Peszko , który wyleciał do Niemiec na prośbę trenera Kolonii.

Sprawdziłem coś na Wikipedii i co się okazuje:

W swojej historii Węgrzy grali 31 razy z Polską odnosząc 20 zwycięstw, 4 remisy i 7 porażek, bramki 86-37
Jak widać , rywal dla nas zbytnio niewygodny ale jednak sądzę , że mecz będzie wygladał podobnie jak ten z Białorusią. MY gramy jak o 3 pkt, dla nich to tylko mecz towarzyski.

K 23

kajzer

Użytkownik
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;w:BrowserLevel&gt;MicrosoftInternetExplorer4&lt;/w:BrowserLevel&gt; &lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; LatentStyleCount=&quot;156&quot;&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt; Polska-Węgry

Typ:1
Kurs:2.05

I na sam koniec postanowiłem wybrać mecz towarzyski naszej reprezentacji, która tym razem będzie mierzyła się z Węgrami. Mój typ będzie nieco patriotyczny ponieważ postawiłem na Polskę, która moim zdaniem mimo dość słabego ostatniego meczu z Włochami ma dość duży potencjał gdyby jeszcze nie tak słaba gra w obronie. Pierwsze minuty ostatniego spotkania wyglądały bardzo obiecująco to Polacy byli lepszą ekipą ale niestety wraz z upływem czasu straciliśmy koncepcję gry i przez to przegraliśmy. Myślę, że z Węgrami nasi wyjdą jeszcze bardziej skoncentrowani i zagrają dużo lepiej ponieważ rywal nie jest aż tak dobry więc na dużo więcej naszym pozwoli. Myślę, że warto postawić na Polskę ponieważ kurs jest naprawdę bardzo dobry a szanse na zwycięstwo bardzo duże.

bukmachertsw 437

bukmachertsw

Użytkownik
Jak widać , rywal dla nas zbytnio niewygodny ale jednak sądzę , że będzie wygladał podobnie jak ten z Węgrami. MY gramy jak o 3 pkt, dla nich to tylko mecz towarzyski.
Jak widac tych spotkan bylo bardzo wiele ale bilansem bym sie nie sugerowal , Wegry to byla kiedys potega no moze conajmniej bardzo ulozona druzyna. JAkis remis kadra pzpnu ogarnie przy lepszym dniu moze nawet win.

samin1 524

samin1

Użytkownik
Ciężko podjąć się typowania 1x2. Tutaj może być wszystko. Los.Blancos moim zdaniem poszedł w dobrą stronę. Bramka dla gości spokojnie powinna paść. Białoruś też miała swoje okazje więc i Węgrzy będą mieli. Konrad140 przytoczył historię która jasno świadczy o tym że Madziary nam nie leżą. Do tego dla nich ten mecz jest ważniejszy niż z Luksemburgiem przez co będą na nas przygotowani.
Najważniejsi zawodnicy grali po 60min więc spacerek i teraz ogień.
Polak, Węgier, dwa bratanki, i do szabli, i do szklanki ▶ jedyne czego się obawiam w tej konfrontacji ;-)
Moje typy :
Remis ▶ 3.30 ▶ Bet365
BTS ▶ 1.91 ▶ Bwin
Węgry wygrają pierwszą połowę ▶ 4.33 ▶ Bet365

nissoo 11

nissoo

Użytkownik
Na mecze Polaków ciężko obstawiać... potrafią dobrze zagrać z mocnym rywalem ale i przegrać ze słabiakiem. Nie ma na nich reguły. Niestety U19 PL ma podobny syndrom o czym niedawno się boleśnie przekonałem ; ) Smuda zapowiada zmiany w obronie.. przeczuwam 2:1 dla Węgrów - zaryzykuje.
Mój Typ:
Dokładny wynik: Węgry 2:1 Polska @15,00zł (Postawione 10zł)

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Value po stronie Węgrów.
Forma po stronie Węgrów.
Miejsce spotkania po stronie Polaków.

Nie wiem czemu tak uparliście się na wygraną Polski, jak Węgry w niczym nam nie odbiegają.
Przypomnę tylko, że Węgry od 7 października 2010 roku:
Wygrali 11 spotkań
1 zremisowali
2 przegrali z Holendrami (0:4 i 5:3)

Więc wcale to nie wygląda tak źle.
Do tego bilans bramkowy:
36 strzelonych
12 straconych (9 z Holendrami, 2 bramki stracili w pozostałych meczach).

Uważałbym z tym graniem na Polaków, na pewno nie przy takiej formie Węgrów zresztą na których kurs wynosi prawie 4,00.

_ _ _ _ _ _
Co do postu darius010.
Może i ma rację, ale weźmy spójrzmy z kim grała Polska. Jakieś wymęczone zwycięstwo z Gruzją czy rezerwami rezerw Argentyny.

010// oj nieważne z kim gra bo oni nie grają regularnie, w spotkaniach towarzyskich ważne jest zaangażowanie, motywacja. Wydaje mi się, że w Poznaniu po prostu tak jak zwykle Polska zrobi co ma zrobić, nie mówię że gramy jakoś dobrze ale Węgrzy są od nas słabsi i to jest formalność podobnie jak wspomniana przez ciebie Gruzja - taki już los gospodarza Euro cz MŚ

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Jeśli już przykładać wagę do statystyk, to warto zwrócić uwagę że w grupie eliminacyjnej Węgrzy zajęli trzecie miejsce wyprzedzając Finlandię, Mołdawię i San Marino, a ostatnie mecze towarzyskie naszych rywali to spotkania z: Liechtensteinem, Islandią, Luksemburgiem czy Azerbejdżanem dlatego te statystyki, razem z bramkowymi możecie sobie w kieszeń włożyć - bez urazy :jezora:

Holandia - Węgry 5-3 i Węgry - Holandia 0-4 też na kolana jakoś nie rzuca, bo to zwykłe wyniki, oba to zwycięstwa pomarańczowych i w obu spotkaniach im nakopali ;).

Co ważne:
Lepszych piłkarzy mamy my.

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
Co ważne: Lepszych piłkarzy mamy my.
Powiedzmy, że jak wystawimy pierwszą jedenastkę czyli taką jak zagrała z Włochami to może i na papierze mamy lepszych piłkarzy. Ale jutro wyjdziemy składem:
----------------Fabiański-----------------
Wojtkowiak Głowacki Wasilewski Komorowski
-----------Dudka ------ Polanski----------
Błaszczykowski -Matuszczyk ---------Rybus
-----------------Brożek-------------------

A więc tak, zacznijmy od początku.
Fabiański - rezerwowy Arsenalu, niby rezerwowym takiej drużyny nie zostaje się za ładne oczy ale chłopak dawno nie grał czegoś ważnego. Nie wiem czy grał ostatnio w Carling Cup bo była to jego jedyna okazja na występ.
Wojtkowiak - powiedzmy że tu nie mam zastrzeżeń, gra w Lechu regularnie, czasami na środku obrony czasami na prawej.
Głowacki - gra w Trabzonsporze, doświadczony obrońca.
Wasyl - wrócił po ciężkiej kontuzji i występuje w Anderlechcie, jednak gra na prawej obronie.
Komorowski - zawodnik Legii, tworzy dobrą parę ŚRODKOWYCH obrońców z Żewłakowem.
Obrona wygląda solidnie, jednak solidność to jedyne co można o nich powiedzieć. dwóch gra na innych pozycjach niż w klubie i zapewne wystąpią po raz pierwszy w takim zestawieniu (strzelam, nie sprawdzałem). Jedno co dobre to że chociaż wszyscy mówią po polsku więc MOŻE nie będzie problemów z komunikacją. ????
Dudka - uniwersalny zawodnik, gra w Auxerre na obronie i w pomocy.
Polanski - zawodnik Mainz, i tu więcej nie napiszę bo tak na prawdę nie ma co pisać. Zawodników na tym poziomie mamy kilku z prawdziwym polskim paszportem.
Błaszczykowski - wiadomo, motor napędowy naszej reprezentacji jednak w klubie od dłuższego czasu jest tylko rezerwowym.
Matuszczyk - ostatnio w Koln gra dość mało, po przyjściu nowego trenera zazwyczaj wchodzi z ławki w drugiej połowie.
Rybus - młody skrzydłowy Legii, w klubie dobrze jednak w moim przekonaniu w reprezentacji zawodzi, nigdy jeszcze nic nie pokazał.
Brożek - rezerwowy Trabzonsporu, rzadko gra, mało strzela a i tak jest 2 napastnikiem reprezentacji...

Ktoś to przeczyta i napisze &quot;przecież nie jest tak źle, grają w dobrych klubach itp.&quot; Ja tu jednak nie widzę żadnego błysku, nie ma zawodnika oprócz Błaszczykowskiego, który zrobił by coś ponad piłkarskie podstawy. Znowu zobaczymy Rybusa który będzie biegał po skrzydle i zaliczał kolejne straty. Kto ma kreować grę i posyłać otwierające podania? Polański? Matuszczyk? czy może Dudka? Tak defensywnego ustawienia się nie spodziewałem.
Nie twierdzę że przegramy ten mecz, jednak przewiduję słaby mecz do oglądania, mnóstwo chaosu i nieporozumień. I podtrzymuję mój typ że stracimy bramkę mimo tego że to właśnie obrona u nas wygląda chyba najsolidniej.
Tak jak już pisałem wcześniej nie mam pojęcia jak zagrają Węgrzy, czy wystawią najsilniejszy skład czy tak jak my &quot;trochę&quot; rezerw. Tutaj mamy zawodników Węgier:
&lt;table class=&quot;tabelka1&quot; summary=&quot;rdt&quot; width=&quot;450&quot; border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;&quot; cellspacing=&quot;0&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot; width=&quot;156&quot;&gt;Nazwisko i imię &lt;/td&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot; width=&quot;161&quot;&gt; Klub &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;bglight&quot;&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot;&gt; Bogdán Ádám &lt;/td&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot;&gt; Bolton Wanderers &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;bgdark&quot;&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot;&gt; Csernyánszki Norbert &lt;/td&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot;&gt; MVM Paks &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;bglight&quot;&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot;&gt; Király Gábor &lt;/td&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot;&gt; 1860 München &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;bgdark&quot;&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot;&gt; Juhász Roland &lt;/td&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot;&gt; Anderlecht &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;bglight&quot;&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot;&gt; Korcsmár Zsolt &lt;/td&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot;&gt; SK Brann &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;bgdark&quot;&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot;&gt; Laczkó Zsolt &lt;/td&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot;&gt; Sampdoria &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;bglight&quot;&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot;&gt; Lázár Pál &lt;/td&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot;&gt; Samsunspor &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;bgdark&quot;&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot;&gt; Lipták Zoltán &lt;/td&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot;&gt; Újpest FC &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;bglight&quot;&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot;&gt; Vanczák Vilmos &lt;/td&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot;&gt; FC Sion &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;bgdark&quot;&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot;&gt; Varga József &lt;/td&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot;&gt; DVSC-TEVA &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;bglight&quot;&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot;&gt; Czitkovics Péter &lt;/td&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot;&gt; KV Kortrijk &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;bgdark&quot;&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot;&gt; Dzsudzsák Balázs &lt;/td&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot;&gt; Anzhi M. &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;bglight&quot;&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot;&gt; Elek Ákos &lt;/td&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot;&gt; Videoton FC &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;bgdark&quot;&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot;&gt; Gera Zoltán &lt;/td&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot;&gt; West Bromwich Albion &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;bglight&quot;&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot;&gt; Hajnal Tamás &lt;/td&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot;&gt; VfB Stuttgart &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;bgdark&quot;&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot;&gt; Koman Vladimir &lt;/td&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot;&gt; Sampdoria &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;bglight&quot;&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot;&gt; Sándor György &lt;/td&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot;&gt; Videoton FC &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;bgdark&quot;&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot;&gt; Tőzsér Dániel &lt;/td&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot;&gt; RC Genk &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;bglight&quot;&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot;&gt; Vadócz Krisztián &lt;/td&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot;&gt; NEC Nijmegen &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;bgdark&quot;&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot;&gt; Feczesin Róbert &lt;/td&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot;&gt; Brescia &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;bglight&quot;&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot;&gt; Priskin Tamás &lt;/td&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot;&gt; Ipswich Town &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;bgdark&quot;&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot;&gt; Stieber Zoltán &lt;/td&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot;&gt; Mainz &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

Kilka nazwisk znanych, kluby również nie jakieś anonimowe. Przejrzałem sobie czy ci zawodnicy występują w pierwszych składach i muszę powiedzieć że jest z tym bardzo dobrze. Na pewno nie gorzej niż u nas, jest kilku podstawowych graczy oraz kilku rezerwowych. Zwłaszcza w pamięci zapadł mi obrońca FC Sion Vanczak, który strzelał ostatnio bramki w klubie.
Podsumowując, ogólnie jest to drużyna naszego pokroju, na naszym poziomie. Wytykacie im że nie awansowali do Euro, że zajęli 3 miejsce, że przegrali z Holandią....... a ja chcę się zapytać czy my byśmy grali w Euro gdyby nie były organizowane u nas? czy my nie dostaliśmy lania od drużyny pokroju Holandii? Przypominam 0:6 z Hiszpanią.
Jest to jak najbardziej drużyna do ogrania jednak oni mogą powiedzieć tak samo o nas. Czesto widuję tu na forum ludzi którzy przy takim wyrównanym meczu stawiają wyższy kurs, a taki jest na Węgrów. Ja nie osobiście nie postawie na Węgrów po kursie @4 jednak nie zdziwię się jeśli wygrają.

jagr 10,9K

jagr

Użytkownik
Nie szukałbym tu rozwiązaniu w typowaniu 1x2 radze grać na bramki,Polacy są wstanie dzisiaj przegrać z każdym,nie zaleznie od tego z kim grają zawsze mozna bać się o wynik.Nasi grajkowie prezentują tak mizerny poziom że szkoda gadać ;)

henyek 2,7K

henyek

Użytkownik
Zgadzam się z kolegą wyżej. Nie ma co obstawiać kto wygra, a kto przegra. To jest mecz towarzyski tutaj wszystko jest możliwe. Ja osobiście typuję, że Błaszczykowski strzeli bramkę (3,60,-). Wracając do meczu z Włochami... Myślę, że po pierwszej połowie każdy miał w nadziei, że ten mecz można zremisować z taką marką jaką są Włochy ale cóż po błędach Szczesnęgo, nie wykorzystanym karnym Błaszczykowskiego wszystko się odwróciło i czuć ten niedosyt, a najbardziej ten niedosyt właśnie czuję Kuba, którego strzał obronił Buffon . Jeżeli Smuda nie zdejmie go za szybko z boiska to powinien coś ukuć. Moim zdaniem Kuba tego wieczoru będzie ,,gryzł trawę&quot;.
POLSKA - Węgry
typ: Błaszczykowski strzeli: TAK
3,60pln
TOTO-MIX

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom