Ja nie pisałem o meczu rok temu, tylko meczu 21.10 TEGO ROKU, w którym tak przekonywałeś do Arsenalu, i wszystkie moje typy weszły, a twoje w większości nie. Tamten z przed roku to inna sprawa, zresztą nie trafione twoje typy to nie trudno znaleźć. Po punktach reputacji też widać kto podaje lepsze typy, jakoś ci ludzie nie podziękowali za te twoje super analizy i super typy. Kto ci powiedział jakimi ja gram stawkami ? Chyba, że znowu wyciągnąłeś moje typy z meczy barażowych gdzie podałem stawki, ale to jest taka właśnie MANIPULACJA z twojej strony, że aż szkoda gadać. Ja celowo podałem te stawki i celowo napisałem, że tego lepiej nie grać bo jak się okazało nic nie weszło. PODAJĄC TYPY ZA 5ZŁ wyraźnie napisałem, że gram to dla zabawy, a nie poważnie, a post zacząłem od tego, że nie ma co grać. Normalnie kolego konar25 nie gram stawkami 5zł, ale taki koleś jak ty podaje tylko dla siebie wygodne fakty i dodatkowo nimi manipuluje. Czyżby strategia z analiz ? Co do jednego się zgadzam, emocje są zawsze złe i jeśli nasza "wojenka" ma doprowadzić do lepszego typowania jestem za. Ponieważ jednak dotąd tylko ty mi dosrywałeś przy moich typach, teraz ja się wezmę za twoje, jak się pojawią, bo na razie jedyne na co cię stać to nie podawanie własnych tylko czepianie się cudzych.