>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Polska - Portugalia 29.02.2012, Warszawa

Status
Zamknięty.
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Dla mnie to logiczne , że Smuda powołał Boenischa. Fakt , nie grał długo w piłkę , w klubie raczej nie pogra za dużo to w kadrze niech gra takie mecze. Na pewno mu nie zaszkodzą , o punkty nie gramy więc można poeksperymentować.
Co do reszty składu wydaje się ok choć liczyłem po cichu jednak na to , że pojawi się Boruc. Artur trzyma równy poziom a wcale Smuda już nie ma bogactwa wyboru na bramce. Szczęsny spuścił z tonu , Fabiański Kuszczak nie grają. Nie jest już tak kolorowo.
Co do samego meczu. Ładny kurs na Polskę. Fakt, oficjalny termin FIFA ale wątpie aby taki Ronaldo czy inne gwiazdy grały po 90min w takich warunkach. Bento też pewnie będzie chciał po kombinować i tu szansa dla Polaków

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
Dla mnie to logiczne , że Smuda powołał Boenischa. Fakt , nie grał długo w piłkę , w klubie raczej nie pogra za dużo to w kadrze niech gra takie mecze. Na pewno mu nie zaszkodzą , o punkty nie gramy więc można poeksperymentować.
Co do reszty składu wydaje się ok choć liczyłem po cichu jednak na to , że pojawi się Boruc. Artur trzyma równy poziom a wcale Smuda już nie ma bogactwa wyboru na bramce. Szczęsny spuścił z tonu , Fabiański Kuszczak nie grają. Nie jest już tak kolorowo.
Co do samego meczu. Ładny kurs na Polskę. Fakt, oficjalny termin FIFA ale wątpie aby taki Ronaldo czy inne gwiazdy grały po 90min w takich warunkach. Bento też pewnie będzie chciał po kombinować i tu szansa dla Polaków
Genialne ... nie gra w klubie jest po kontuzji to niech jedzie na kadre przeciez to nic nie szkodzi eh ... to weźmy Grzelaka tak większość czasu nie gra , ale co szkodzi Smudzie go powołać .
Boruc się nie pojawi w kadrze Smudy bo ma coś do powiedzenia a takich zawodników nie lubi Smuda tzw mądrzejszych od niego .
Po Euro jak Smuda będzie sprzątać alejki po 3porażkach w grupie przyjdzie Boruc ????

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
Boenisch to jednak jakby nie patrzeć kluczowa postać naszej lewej obrony. Ciężko powiedzieć, czy złapie choć 50% swojej optymalnej formy do Euro. Mimo wszystko trzeba go wypróbować, zobaczyć jak gra po kontuzji. Kiedy to robić jak nie w towarzyskich meczach? Tym bardziej, że w klubie nie ma szans na grę jak na razie.

w0jtek 199

w0jtek

Użytkownik
Boenisch to jednak jakby nie patrzeć kluczowa postać naszej lewej obrony. Ciężko powiedzieć, czy złapie choć 50% swojej optymalnej formy do Euro. Mimo wszystko trzeba go wypróbować, zobaczyć jak gra po kontuzji. Kiedy to robić jak nie w towarzyskich meczach? Tym bardziej, że w klubie nie ma szans na grę jak na razie.
Tym bardziej, że do Euro jest całkiem prawdopodobny jego powrót na boisko w klubie, a Smuda na pewno znajdzie dla niego miejsce w szerokiej kadrze na Euro. W takim razie jak nie teraz to kiedy ma się zgrać z kadrą, choćby na treningach? Bo na długi występ nie ma co liczyć w meczu raczej.

x_design 450

x_design

Użytkownik
Co do reszty składu wydaje się ok choć liczyłem po cichu jednak na to , że pojawi się Boruc. Artur trzyma równy poziom a wcale Smuda już nie ma bogactwa wyboru na bramce.
Smuda po raz kolejny podkreślił, że nie ma szans na powrót Boruca do kadry. - Nie jest tak źle na tej pozycji, jest Szczęsny, Fabiański, Tytoń, Sandomierski, Gliwa. Ja wierzę w tych chłopaków. Moja decyzja w sprawie Boruca jest nieodwołalna.
źródło: euro2012.onet.pl

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
Smuda po raz kolejny podkreślił, że nie ma szans na powrót Boruca do kadry. - Nie jest tak źle na tej pozycji, jest Szczęsny, Fabiański, Tytoń, Sandomierski, Gliwa. Ja wierzę w tych chłopaków. Moja decyzja w sprawie Boruca jest nieodwołalna.
źródło: euro2012.onet.pl
Czego spodziewasz się po trenerze bez matury i wątpliwej licencji ?
Fabiański ława do końca sezonu więc odpada
Tytoń na razie lotto
Sandomierski będzie bronił w jadze więc pewny awans
Gliwa bez komentarza
Więc trzeci bramkarz to będzie musiał być młody talent np Skorupski idealnie jak zagra jak na jesieni .

konkol24 4

konkol24

Użytkownik
Ja chce Boruca, według mnie ze Szczesnym to teraz 2 najlepsi bramkarze Polscy. Graja caly czas, sa w formie. A Smuta to dupek za przeproszeniem, ze go nie powola i takie cyrki robi. Czekam na koniec Euro jak wypadniemy sloabo i go zwolnią i na normalnego selekcjonera.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Czekam na koniec Euro jak wypadniemy sloabo i go zwolnią i na normalnego selekcjonera.
To, że go zwolnią to jest naturalna kolej rzeczy. Tylko w tej bajce wcale nie chodzi oto by zwolnić pseudo trenera. Euro to jest najważniejsza impreza sportowa w historii Polski i prawdopodobnie na kolejną imprezę tej rangi poczekamy 50 albo i dłużej lat. Polska nie może zaprezentować się słabo będąc w najsłabszej grupie. A w razie czego to niech Smuda, Lato itd. zabukują bilety na Madagaskar.

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
To, że go zwolnią to jest naturalna kolej rzeczy. Tylko w tej bajce wcale nie chodzi oto by zwolnić pseudo trenera. Euro to jest najważniejsza impreza sportowa w historii Polski i prawdopodobnie na kolejną imprezę tej rangi poczekamy 50 albo i dłużej lat. Polska nie może zaprezentować się słabo będąc w najsłabszej grupie. A w razie czego to niech Smuda, Lato itd. zabukują bilety na Madagaskar.
Chociaż z drugiej strony jak nikt z ludu nie potrafi ruszyć Tuska to wątpie aby mogli Grześka ... dziwnym trafem afera taśmowa jakoś przepadła chociaż dawno powinien iść do zwolnienia .

aptrade 24

aptrade

Użytkownik
Ten Smuda to naprawdę ma perfidne urojenia. Gdzie trzeci napadzior? Co z Sobiechem jak wspominałem? Nie no lepiej Boenisch będzie żeby chłopak potrenował z kadrą &#39;o kulach&#39;, niż Artur ostatnio w dobrej formie (nawet z ławy wchodząc).....ehhh barani łeb ????

K 33

kovalem

Użytkownik
Po prostu Smuda ma swoich ulubieńców. Nie rozumiem, po co powoływać np. Lewandowskiego. Chłopak gra świetnie, okey. Tylko niech trener szuka jego zastępcy. Pewnie Jeleń zagra z 10 minut, Sobiecha w kadrze brak, Brożek zapewne będzie tym 2 , ale on nie strzela bramek w klubie ( może w Celticu ? na razie ławka rezerwowych ).

Sprawa z Boenischem to wgl jajca :-|
Gostek nic nie grał od dłuższego czasu, ale powołany jest - gra przecież w Niemczech. Spróbowałby Lisowskiego, może Piotrka Brożka.

Ech ????

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
Po prostu Smuda ma swoich ulubieńców. Nie rozumiem, po co powoływać np. Lewandowskiego. Chłopak gra świetnie, okey. Tylko niech trener szuka jego zastępcy. Pewnie Jeleń zagra z 10 minut, Sobiecha w kadrze brak, Brożek zapewne będzie tym 2 , ale on nie strzela bramek w klubie ( może w Celticu ? na razie ławka rezerwowych ).
Gostek nic nie grał od dłuższego czasu, ale powołany jest - gra przecież w Niemczech. Spróbowałby Lisowskiego, może Piotrka Brożka.
Ech ????
Po co ? Przed Euro trzeba wziąć najsilniejszy skład ... Jeleń rezerwowy w Lille i nic nie wskazuje aby mógł grać , Brożek ława w Celticu też raczej nie pogra za dużo , Sobiech niestety tylko zmiennik ale coś zaczyna grać no i strzelać .
Co do lewej strony to P.Brożek to niestety ława w Turcji więc też nie ma sensu powoływać ... co do Polskiego Szwaba to wiadomo Dyzma ma słabość do takich zawodników na szczęście po Euro będzie już normalnie .

friday79 1

friday79

Użytkownik
Ech ????
Też tak myśle że po co Lewandowskiego skoro on jest pewny występu na Euro. Ale tak jak ktoś to wcześniej podkreślił że Smuda już nie ma czasu na eksperymentowanie, może i ma w tym trochę racji bo chce grac jak najwięcej tym zespołem, ale raz nie powołanie Lewandowskiego i danie szanse Sobiechowi to by mu przecież nie zaszkodziło.
Sprawe z Boenischem skomentuje tak samo jak ty: &quot;Po prostu Smuda ma swoich ulubieńców&quot;. Ja bardziej spróbowałbym z Wawrzyniakiem oraz zobaczył tego Kamińskiego. Wawrzyniak regularnie gra w Legii i naprawdę pozytywnie mnie zaskakuje, moim zdaniem zasługuje na powołanie na Euro, a kto będzie podstawowym to już Smuda zadecyduje ;))

K 33

kovalem

Użytkownik
Po co ? Przed Euro trzeba wziąć najsilniejszy skład ... Jeleń rezerwowy w Lille i nic nie wskazuje aby mógł grać , Brożek ława w Celticu też raczej nie pogra za dużo , Sobiech niestety tylko zmiennik ale coś zaczyna grać no i strzelać .
Co do lewej strony to P.Brożek to niestety ława w Turcji więc też nie ma sensu powoływać ... co do Polskiego Szwaba to wiadomo Dyzma ma słabość do takich zawodników na szczęście po Euro będzie już normalnie .

Po prostu Smuda powinien sobie znaleźć 2 napastnika - pewniaka. Gdyby nie daj Boże Lewandowski złapał kontuzję ( odpukać ) co będzie wtedy ? Niech w 1składzie na Portugalię wyjdzie Jeleń, Lewandowski na ławce. Jak wynik będzie zły, to wprowadzić Lewandowskiego jako 2 napastnika.

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
Po prostu Smuda powinien sobie znaleźć 2 napastnika - pewniaka. Gdyby nie daj Boże Lewandowski złapał kontuzję ( odpukać ) co będzie wtedy ? Niech w 1składzie na Portugalię wyjdzie Jeleń, Lewandowski na ławce. Jak wynik będzie zły, to wprowadzić Lewandowskiego jako 2 napastnika.
Genialnym posunięciem jest powolanie aż dwóch napastników ????
Wystarczy że Lewy dostanie kontuzji to będzie płacz że nie wyszliśmy z grupy bo Lewy doznał kontuzji ...
Chociaż Dyzmie jest potrzebnych raptem 15-16 zawodników i chyba drugi napastnik jest mu zbędny .

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Kadra Portugalii na mecz z Polską:

Bramkarze: Beto, Eduardo, Rui Patricio.

Obrońcy: Bruno Alves, Pepe, Fabio Coentrao, Joao Pereira, Nelson, Ricardo Costa, Rolando.

Pomocnicy:
Joao Moutinho, Carlos Martins, Manuel Fernandes, Miguel Veloso, Raul Meireles, Ruben Micael.

Napastnicy: Cristiano Ronaldo, Ricardo Quaresma, Hugo Almeida, Helder Postiga, Nelson Oliveira, Varela, Nani

dig 106

dig

Użytkownik
Kuba w ostatnim wywiadzie jasno potwierdził że chce Boruca w Kadrze. Czy coś pomoże ? Wątpię. Dyzma zawsze pozostanie Dyzmą.
Co do meczu ... To Polska raczej nie ogarnie, Ronaldo zapewne jeszcze pamięta dwumecz z 2005 roku. A kurs w postaci 2.00 na czystą dwójkę bądź 1.45 na DNB można pograć. Polsce coś ostatnio dobrze szło. Wiec ... no prawo serii ???? Portugalia w najmocniejszym składzie, tak więc o wynik jestem spokojny. Wg. mnie będziemy oglądać mecz który będzie przypominał mecze z Włochami, lub Hiszpanią. Sam gram :
Portugalia DNB @ 1.45 @ Bwin

death89 84

death89

Użytkownik
To, że jest powołany najsilniejszy skład Portugalii, nie znaczy, że zagrają w najsilniejszym. Logiczne, że do EURO pozostały 4 miesiące - trzeba powoływać najlepszych, koniec z eksperymentami. Polacy na pewno będą zmotywowani, żeby nie wypaść ze składu. Ja osobiście poczekam na składy i coś z overami pokombinuję (bo nigdy nie gram przeciwko Polsce, taka głupia zasada), albo na na live będę polować na jakiś wysoki kurs.

jagr 10,9K

jagr

Użytkownik
Polska reprezentacja to żenada ,euro bedzie wielką kompromitacją.Mecz z Portugalią to mecz towarzyski ale ostatnio z zespołem tym mamy całkiem dobre wyniki 2:1 w Chorzowie i remis w Lizbonie dośc szczęsliwy ale jednak remis i to w meczu o punkty za kadencji siwego co teraz Polacy moga zdziałać ciężko mi powiedziec Portugalia jest trzy klasy lepszym zespołem od naszych ciamajd jedynie nad czym myśle to remis lub over 2,5 .Cięzko będzie im strzelic bramkę a jeszcze ciężej zachowac czyste konto to nam udaje się bardzo rzadko a przy taktyce Smudy stracimy na bank z dwie bramki.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom