misiu
Użytkownik
W Fortunie na Unie kurs 1,55 ale jak dla mnie do pobrania do jakiegoś dubla. Pod wodzą nowego trenera jeszcze drużyna z Oświęcimia nie wygrała, ale jak spojrzeć na terminarz to w zasadzie nie ma się czemu dziwić (grali z Tychami,Krynicą i Jastrzębiem). Jak nie będzie przestojów i dekoncentracji to 3 pkt powinny zostać u gospodarzy. Dzisiaj także Tyszanie powinni wygrać w derbach Górnego Śląska z Katowicką Gieksą. Sytuacja finansowa w Katowicach jest dramatyczna.Kontrakt rozwiązał bardzo solidny jak na naszą NHL zawodnik jakim jest J.Dołęga. W klubie nie płacą, jest zakaz transferowy, pan prezes unika zawodników z wiadomych względów. W Tychach sytuacja pod względem finansowym jest unormowana, jakby jeszcze zawodnicy zagraniczni zaczęli się wyróżniać to można by myśleć nawet o mistrzostwie(jedynie Żigardi pokazuje prawdziwą klasę) W derbach nie ma miejsca na gwiazdorzenie, więc liczę na zwycięstwo,może nawet z handi (2,15 kurs) Dlatego inwestuje parę groszy w GKS Tychy po kursie 1,65 Fortuna.
Meczu Krynicy nie ruszam niby mają nie płacone, mówiło się że będą grać przeciwko zarządowi, który obiecywał złote góry. Po 4 meczach mają komplet punktów, dzisiaj na trudnym terenie z Craxą . Nie mam pomysłu na ten mecz dlatego dla mnie NO BET.
Przepraszam za te typy???? Parodia
Meczu Krynicy nie ruszam niby mają nie płacone, mówiło się że będą grać przeciwko zarządowi, który obiecywał złote góry. Po 4 meczach mają komplet punktów, dzisiaj na trudnym terenie z Craxą . Nie mam pomysłu na ten mecz dlatego dla mnie NO BET.
Przepraszam za te typy???? Parodia