>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Polska - Niemcy | na kogo stawiacie ?

lupe 0

lupe

Użytkownik
Ostatnio w temacie jednego z Vipów rozgorzała dyskusja na temat stawiania lub nie, na Niemców w meczu z naszymi Orłami.
Jaka jest wasza opinia na ten temat ? Twardo stoicie za Polakami i na nich stawiacie kase, czy macie bardziej realistyczne podjeście i stawiacie na faworytów ?

1337 0

1337

Użytkownik
Kibicuje Polakom a jak mialbym stawiac pieniadze postawilbym na X2 (Polske z podporka - czemu ? Bo kurs na Niemcow za maly ;) )

V 256

vernix

Użytkownik
podobnie jak przedmówca x2 na Polskę za grube pieniądze będzie grane; myślę, że tym razem to Polska będzie górą, ale nie zawadzi zagrać z podpórką, bo i tak kurs ładny ????

radek03 90

radek03

Forum VIP
Ja tam tego meczu jakoś poważnie nie stawiam, tylko za drobne dam czystą 2 aby bylo więcej emocji przy oglądaniu.

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Te spotkanie sobie odpuszczam. Będę za Naszymi lecz nie zdziwię się jak wygrają Niemcy. A tak naprawdę liczę na taki dobry remisik bramkowy żeby nie było że murowalismy bramkę czy coś. Pierwsi stracimy gola otworzymy sie i strzelimy, lub pierwsi strzelimy nie bedziemy sie murowac i stracimy gola.

DO BOJU POLSKO! ????

bax33 0

bax33

Użytkownik
x2 to dobre rozwiązanie. Po pierwsze jeszcze bardziej będziemy kibicować naszym orzełkom (choć i tak będziemy z wszystkich sił z nimi) a po drugie jeszcze można będzie coś wygrać ????

skrzydlowy 0

skrzydlowy

Użytkownik
odpuszczam. nie gram na Polakow bo realnie myslac nie chce stracic kasy ale nie mam zamiaru grac na niemcow ????

B 0

b721

Użytkownik
Ja postawie patriotycznie na POlaków 3 dyszki...
Zeby sie milej ogladalo ????
I wieksze emocje ????

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
Postawie na Niemcow a bede kibicowal Polakom i bede sie cieszyl jak przegram ta kase ???? a jak nie to pociesze porazke polakow

typper 2

typper

Użytkownik
Ja stawiam czystą 1 i 1(-1). Jak napisał ktoś wyżej - z każdego wyniku będę się cieszył ;]a, to coś jak surebet;] Przebłyski to może i mamy, ale Niemcy mają indywidualności, a często to właśnie one decydują o wynikach na wielkich imprezach.

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Moj typ w tym meczu to ze Polska strzeli (kurs w bwin 1,68) co wydaje mi sie typem dosc pewnym po obejrzeniu pare razy w akcji podstawowych stoperow reprezentacji Niemiec (Metzelder ,Mertesacker) i na powaznie bede gral tylko ten typ, a tak for fun napewno pare złotych na Naszych z sentymentu.

le89 0

le89

Użytkownik
Ja gram na Polskę (remis nie ma zakładu)
po kursie 5 zł za 50 zł.
Wiadomo ze względu na pragnienie zwyciestwa naszych i wiarę w to !! POLSKO DO BOJU !!

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Osobiście również będę typował zwycięstwo naszych nie ze względu że jestem Polakiem ale ze względu na słabe wyniki niemców zobaczył ich mecz sparingowy i pomyślałem sobie co oni chcą osiągnąć moim zdaniem będzie to ekipa przegrana na całym turnieju i nie wyjdą z grupy.

preston 0

preston

Użytkownik
Granie na Polskę jest nielogiczne, a na Niemców zagrać po prostu nie potrafię ???? no bet jest chyba najrozsądniejszy.

kosiarqa 0

kosiarqa

Użytkownik
Serce podpowiada : Polska

A rozum ....... też Polska ;]

Beda chcieli sie zrewanzowac za mecz w ktorym stracilismy bramkę w 90+1&#39; bo to było naprawde straszne. 8 czerwiec bedzie dniem wielkiej zabawy bo Polska reprezentacja pojedzie Niemców.

Mój typ : 2

Do góry Bottom