>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Polska - Kazachstan ->numerologia

angelripper 0

angelripper

Użytkownik
nie no, typerow mialem za ludzi trzezwo myslacych, realistow a Wy tutaj tlumaczycie zwyciestwo reprezentacji silami nadprzyrodzonymi, paranoja
btw polecam film &quot;Liczba 23&quot;

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
jakbym chcial to znalazlbym jakie chcecie liczby dzielac minuty isekundy w ktorych poszedlem do wc ???? wiec chyba nie ma co mieszac w to Papieza ????

gorgol 0

gorgol

Użytkownik
dokładnie.... tak jak mówi jasiek... kombinacji jest tyle, że nie trudno coś znaleść i chociarz wierzę w tą numerolgię czasami, ale nie podczas jakiegoś meczu Polski(którego nawet nie oglądałem:) )
pzdr.

flamaster 875

flamaster

Forum VIP
więc trzymając się tych; mam coś takiego:
&quot;Corriere della sera&quot; zaprezentował dzisiaj jeden z takich &quot;dowodów&quot;. To jedno ze zdjęć zrobionych przez młodego chłopaka w Beskidzie Żywieckim - 2.04.2007 o godzinie 21:37.

Z opisu zdjęcia wynika, że w trakcie modlitwy w intencji pamięci Jana Pawła II płomień ogniska, wokół którego zgromadzeni byli wierni, przybrał kształt przypominający sylwetkę Papieża&quot;

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
hmmm dziwi to ze bylo tyle swiadkow a nic o tym wczesniej sie nie slyszalo stad dla mnie jest mala wiarygodnosc tego...tyle miesiecy temu to bylo a nic nie naglasniali tego....

drago 108

drago

Użytkownik
hmmm dziwi to ze bylo tyle swiadkow a nic o tym wczesniej sie nie slyszalo stad dla mnie jest mala wiarygodnosc tego...tyle miesiecy temu to bylo a nic nie naglasniali tego....
Zgadza się byłoby to w wiadomościach, a fotomontaż łatwo zrobić...

Do góry Bottom