>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Polska - Kazachstan ->numerologia

rycerzx 0

rycerzx

Użytkownik
Jestem ciekawy, czy ktoś zauważył o której godzinie zgasło światło na Łazienkowskiej - dokładnie o 21:37 (godzina śmierci papieża)
miesiąc rozgrywania meczu to październik (10), miesiąc Maryjny w kościele.
Do chwili przerwy meczu utrzymywał się wynik 0-1 dla Kazachstanu. Mecz 13 (liczba papieska) października skończył się wynikiem 3-1 dla Polaków.
Można jeszcze dodać, że Smolarek w ciągu 10 minut strzelił 3 bramki (10+3=13)
Znaleźliście jeszcze coś?? :-D

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Może i jestem w połowie ateistą, ale w takie coś wierzyć mogę bo Jan Paweł II był wspaniałym człowiekiem. Z tą numerologią to raczej nie przypadek.

rycerzx 0

rycerzx

Użytkownik
dobre pytanie. Odpowiedzi może być mnóstwo. Np taka, że wygramy to spotkanie, albo nawet całe Mistrzostwa ;)
Mi osobiście dało to wiele do myślenia...

rycerzx 0

rycerzx

Użytkownik
Mam chyba jeszcze coś. Jeśli się nie pomyliłem w obliczeniach od śmierci Jana Pawła II minęło 923 dni. Liczba 923 jest podzielna przez 13 i daje 71, ale to chyba nieistotne....

pioro89 0

pioro89

Użytkownik
Jestem ciekawy, czy ktoś zauważył o której godzinie zgasło światło na Łazienkowskiej - dokładnie o 21:37 (godzina śmierci papieża)
ziomus, z liczbami to moze i nie przypadek. ale na bank swiatlo nie zgaslo o 21.37. druga polowa rozpoczela sie o 21.33, gdyz wysylalem wtedy smsa ziomusiowi ze zaczyna sie II polowa i ze przegrywamy 1-0, a swiatlo zgaslo po okolo 2,5 minutach. wiec 21.33 + 0.02.30 = 21.35 i 30 sek. srry ale nie

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
jakie pierdoły. szkoda gadać. A może chciał pokazać, że jest w piekle a nie w niebie skoro zgasło swiatło i dać przestrogę innym papieżom? Pomyślał ktoś nad tym?

sawas 27

sawas

Użytkownik
Jak dla mnie to też głupoty... Papież, jeśli rzeczywiście chce nam coś przekazać to robi to w zupełnie inny sposób (często tego nie zauważamy...) a nie przez jakąś tam wyszukaną matematykę... Pierdoły :p Przypadek ????

K 0

kamil_miszcz

Użytkownik
Ej, jeszcze jedno.
Bramki dla Polski padły w 50., 64. i 65. minucie, dla Kazachów w 20.
Teraz:
65-64=1, 1+20=21, 21-65=-44.
Padły cztery gole: -44:4=-11, Polacy tracili jedną bramkę, więc -11*(-1)=11, ostatecznie wygrali dwoma bramkami: 11+2=13!!
Cud!

alex76 21

alex76

Użytkownik
ziomus, z liczbami to moze i nie przypadek. ale na bank swiatlo nie zgaslo o 21.37. druga polowa rozpoczela sie o 21.33, gdyz wysylalem wtedy smsa ziomusiowi ze zaczyna sie II polowa i ze przegrywamy 1-0, a swiatlo zgaslo po okolo 2,5 minutach. wiec 21.33 + 0.02.30 = 21.35 i 30 sek. srry ale nie
To, że u Ciebie była taka godzina nie znaczy, że gdzie indziej takiej nie było..zresztą wystarczy spojrzeć na telegazetę TVP a Polsatu żeby zobaczyć różnice jakie istnieją.

Do góry Bottom