Polska reprezentacja nie ma szans na awans z 3-ciego miejsca, ponieważ grupa W KTÓREJ JEST
FRANCJA MA 5 MIEJSC...TYM SAMYM INNYM EKIPOM ODEJMUJE SIĘ PUNKTY ZDOBYTE Z ZESPOŁEM Z OSTATNIEGO MIEJSCA...CZYLI
POLSKA MA 12PKT, A SPRAWDŹCIE JAK MAJĄ INNE EKIPY + TO CO INNE DRUŻYNY MUSZĄ ZAGRAĆ, BY
polska AWANSOWAŁA Z 3-ego miejsca... by awansować na Euro. Szkocję mieli przejść na luzie, ale kolejny raz pokazali, że nie radzą sobie z presją wyniku i z presją "kibiców". Zaczyna się robić trochę śmiesznie, ale dla mnie dobre, bo skoro nie potrafili przejść SZKOCJI, która według niektórych nie grała nic, a mimo to strzeliła dwa gole, przepraszam, ale
Irlandia gra bardziej siłową piłkę...osobiście nie widzę szans, dla polskiej repr, bo siłowo są lebiegami, nie potrafią prowadzić piłki, kompletne zero...ONI NIE POTRAFIĄ GRAĆ SPOTKAŃ O STAWKĘ...A NIKT MI NIE WMÓWI, ŻE SKORO NIE POKONALI SZKOCJI, TO POKONAJĄ IRLANDIĘ, .... TYM BARDZIEJ NIE MA SZANS NA AWANS...A ONI MAJĄ TO WYWALCZYĆ...W BARAŻACH? PANOWIE, SPRAWDŹCIE JAKIE EKIPY BĘDĄ TAM WALCZYĆ I NAPISZCIE MI JAKIE SZANSE robaki mają awansować do turnieju finałowego? 1%? DODATKOWO PAMIĘTAŁBYM O FAKCIE, ŻE
IRLANDIA ZA ŁAPÓWKĄ ZGODZIŁA SIĘ NIE UCZESTNICZYĆ W MISTRZOSTWACH ŚWIATA 2010, MOŻE TERAZ BĘDĄ MIEĆ TEGO REKOMPENSATĘ?
Nikt o tym nie pomyślał?