No cóż. Te spotkanie w porównaniu do poprzednich typow na forum, traktuję z pewną dozą umiarkowania, jednak biorąc pod uwagę ostatnie wyniki (miał być ostry pogrom Orilka, a nie było) wejdę w to. Bukmacher wystawił dość pobłażliwe kursy.
Cracovia (-2.5) po kursie (1.58) pobiorę. Wydaje mi się, że bukmacher uważa, że problemu wśród Opolan nie ma, natomiast bukmacher wystawiajac kursy bardziej kieruje się ostatnimi spotkaniami. Według mnie dość fartownie dla Orlika zakończyło się ich ostatnie spotkanie (powinien być większy wymiar kary).
Trochę obawiam się, że to mecz w Opolu, a Cracovia gra zdecydowanie lepiej ale na swojej ślizgawce. Przemawia za typem fakt, że te wyniki Cracovii są w kratkę, ale to dlatego, gdyż w polskiej lidze hokeja z reguły jest tak, że drużyny przegrywają z tymi wyżej w tabeli, a Cracovia grała ostatnio z górną połówką.
Reasumując... Ja wchodzę w to, ponieważ zanim otworzyłem ofertę myślałem, że bukmacher wystawi linię -4.5. W bet365 w którym gram nie ma za bardzo możliwości rotowania wysokością handicapu którą chce się obstawić, stąd -2,5 a nie -3,5 czy tam -1,5. Uważam, że w tym spotkaniu powinna być wysoka porażka Orlika i ta linia -2,5, to tak umiarkowanie.
0:10 chyba nie spodziewałem się, że aż tak gładko to wejdzie.