>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Polska - Francja (9 czerwca 2011) - Towarzyski

Status
Zamknięty.
J 22

junior1317

Użytkownik
Bez obrazy, ale śmieszą mnie komentarze takie jak wyżej. Francuzi wygrali z Ukrainą i to wynik idzie w świat. Tak samo jak nasze zwycięstwo z Argentyną. Nolito ale idąc Twoim tokiem myślenia, że Francuzi nie prezentowali dobrego footballu w meczu z Ukrainą, to ja Ci powiem, że Polska zagrała bardzo słabe spotkanie z Argentyną i tylko szczęściu mogą zawdzięczać to, że w tym meczu nie było remisu. Więc nie mów, że mamy zamydlone oczy, bo Francja pojechała Ukrainę, ale oglądaliśmy to, co Polacy zaprezentowali w niedziele, a grali bardzo, bardzo słabo. Najmniejszy wymiar kary to 3-0 dla Francuzów dziś, choć osobiście uważam, że Francja zaaplikuje nam 4 gole. Cabaye, Valbuena i Horau będą robili z naszymi obrońcami co chcą. A kto u nas w obronie? Jodłowiec, Wojtkowiak? Może Piszczek coś prezentuje, ale on sam nas nie obroni. A nasz atak? Lewandowski? Brożek? Kuba? Obraniak? Na obronę Francuzów - Sagna, Kaboul, Evra, Abidal... Nie sądzę, że Polacy strzelą tu bramkę. I coś mi się wydaje, że ktoś z 3 Benzema, Ribery i Malouda jednak zagra od 1 minuty.

B 0

banan91

Użytkownik
Sts proponuje kurs 2.50 na to ze pierwsza polowa bedzie bezbramkowa i ja takie rozwiazanie uwazam za najbardziej optymalne do zagrania za grubsza stawke

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Bez obrazy, ale śmieszą mnie komentarze takie jak wyżej. Francuzi wygrali z Ukrainą i to wynik idzie w świat. Tak samo jak nasze zwycięstwo z Argentyną. Nolito ale idąc Twoim tokiem myślenia, że Francuzi nie prezentowali dobrego footballu w meczu z Ukrainą, to ja Ci powiem, że Polska zagrała bardzo słabe spotkanie z Argentyną i tylko szczęściu mogą zawdzięczać to, że w tym meczu nie było remisu. Więc nie mów, że mamy zamydlone oczy, bo Francja pojechała Ukrainę, ale oglądaliśmy to, co Polacy zaprezentowali w niedziele, a grali bardzo, bardzo słabo. Najmniejszy wymiar kary to 3-0 dla Francuzów dziś, choć osobiście uważam, że Francja zaaplikuje nam 4 gole. Cabaye, Valbuena i Horau będą robili z naszymi obrońcami co chcą. A kto u nas w obronie? Jodłowiec, Wojtkowiak? Może Piszczek coś prezentuje, ale on sam nas nie obroni. A nasz atak? Lewandowski? Brożek? Kuba? Obraniak? Na obronę Francuzów - Sagna, Kaboul, Evra, Abidal... Nie sądzę, że Polacy strzelą tu bramkę. I coś mi się wydaje, że ktoś z 3 Benzema, Ribery i Malouda jednak zagra od 1 minuty.
Dobrze gadasz polać Ci :
Francuzi to nie Argentyna która widziała się ze sobą pierwszy raz.Nie wiem kto ma strzelić tej niby rezerwowej obronie bramkę z naszych drewniany Błaszczykowski czy lewy Lewandowski???
Myślę że dla Francji ten mecz będzie jednym z tych fajniejszych lżejszych i że nas po prostu ograją.Nie sądzę by nagle Polacy zagrali lepiej a jak zagrają jak z Argentyna to tak liczę na 0-2 , 0-3 ????

R 4K

rrthc

Użytkownik
Witam.
Dla mnie porazka Polakow w starciu z Francuzami wydaje sie nie uniknona.W meczu z Argentyna nasze orly zagraly slabo czym uwidocznili kompletny brak kompetencji Franza do prowadzenia narodowego teamu.O ile w klubach cos mu tam wychodzilo i mial jakies efekty ,to z reprezentacji nie potrafi zrobic druzyny z charakterem i pod jego wodza gramy mdlo i kiepsko.
Wracajac do meczu .Przegramy dzisiejsze starcie z duzo lepsza druzyna ktora obnazy nasze slabe strony jak brak obrony(no poza Piszczkiem to sa dla mnie totalne kolki bez pojecia na boisku),brak zdecydowania w srodku pola i brak wojownika ktory by walczyl z calych sil o kazda pilke na kazdym centymetrze murawy,o ataku nie ma co mowic,choc Lewandowski sie stara .Widac ze chlopak sie rozwija w Niemczech i pobyt tam tylko mu wyjdzie na dobre.
Ale wracajac do meczu:Francuzi to solidna druzyna majaca spory potencjal w rezerwowych graczach,ktorych prawdopodobnie w wiekszosci zobaczymy na boisku i sadze ze owi rezerwowi beda sie starali z calych sil wywrzec dobre wrazenie na swoim trenerze ,zeby w przyszlosci dawal im wiecej szans w podstawowym skladzie.Okazja do pokazania swoich mozliwosci jest dobra bo wg mnie nie bedziemy dla francuzow wymagajacym przeciwnikiem...
Moje propozycje:
Polska-Francja-2 (2,10)✅✅
Polska SN-2 (2,50)✅✅
Francja wygra do zera-tak-(3,25)✅✅

No i trafione wszystkie propozycje...

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Ja bym sie tak jakoś mocno na Francuzów nie napalał. Mieliśmy wcześniej gładko przegrać z WKSem, 4 skład Argentyny (gdzie przecież dla paru piłkarzy miała to być idealna okazja aby sie pokazać???? ) miał mijać naszych jak pachołki a wiadomo jak sie skończyło, stwarzali sytuacje ale Polacy również mieli sporo własnych i gdyby był chociaż przeciętnej klasy napastnik zamiast tego Grosickiego czy jak mu tam to wygrana pewnie była by wyższa.
Nie jest to termin Fifa mecz miał być na otwarcie stadionu w Gdańsku, wyszła oczywiście kupa. Dla Francuzów to ostatni mecz w tym sezonie po którym mają trochę wolnego przed następnym, motywacja wiec niewielka. Blanc na pewno będzie tasował składem, moze posprawdza jakieś ustawienia, wynik w tym momencie to sprawa całkowicie drugorzędna. Nic nie zmieni faktu że praktycznie na kazdej pozycji mają zawodnika o 1-2 klase lepszego. No i warto dodać że zremisowali z Białorusią w eliminacjach nie grając nic wielkiego.
Polacy tak lajtowo podejsc do meczu nie mogą, przede wszystkim chcą poprawić wizerunek reprezentacji i wszystkiego wokół. Poza tym gramy tylko towarzysko wiec innej opcji na pokazanie sie z najlepszej strony nie ma, etap testów juz podobno sie skończył, myślę że remis byłby dobrym rozwiązaniem dla obydwu stron, Francuzi mogli by sie pochwalić że ograli gospodarzy Ukraińców i zremisowali z Polakami którzy pare dni wcześniej pokonali Argentynę ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Nie wiem kto ma strzelić tej niby rezerwowej obronie bramkę z naszych drewniany Błaszczykowski czy lewy Lewandowski???
????
Stwierdził obiektywny Legionista ????
Skład Francuzów jeszcze nie jest znany. Może i zagrają drugim garniturem, ale to naprawdę mocna ekipa. Kolejny test dla naszej środkowej obrony, która jest fatalna. Jodłowiec? Wojtkowiak? No bez przesady... Zobaczycie jak będą nimi kręcić piłkarze o trzy klasy lepsi pod względem motorycznym, technicznym itd.

candida 45

candida

Użytkownik
Polacy tak lajtowo podejsc do meczu nie mogą, przede wszystkim chcą poprawić wizerunek reprezentacji i wszystkiego wokół. Poza tym gramy tylko towarzysko wiec innej opcji na pokazanie sie z najlepszej strony nie ma, etap testów juz podobno sie skończył
Bawi mnie to ciagla progresja na ktora czekaja kibice w Polsce. Etap budowania druzyny w chwili obecnej dotyczy w rownym stopniu Polski co Francji, druzyna naszego dzisiejszego przeciwnika przechodzi plynnie zmiane pokoleniowa, wszystko to pod okiem Blanca, ktory wie jak to poustawiac zeby zachowac proporcje pomiedzy wynkami (budujacymi morale) a stylem i praca nad nim. W naszej ekipie panuje dziwne przekonanie ze wyniki sa sprawa drugorzedna, i jesli przegramy dzis 0:3 ale Lewandowski i Obraniak beda mieli strzal w slupek, to Smuda oglosi sukces - na tym wlasnie w mojej opinii polega roznica pomiedzy klasowa druzyna jaka jest Francja, a sredniakiem w osobie druzyny Polskiej.

Prawda jest smutna, gra sie tak jak przeciwnik pozwala, i my jestesmy na nia skazani juz przed meczem, jesli chlopcy z spod znaku Koguta wyjda na boisko zmotywowani, dostaniemy dobra lekcje futbolu, a poniewaz sa to profesjonalisci raczej nie sadze aby mowa byla o odpuszczaniu, czujac na sobie wzrok Blanca, a przedeszystkim Benzemy, Riberyego, czy Evry, ewentualni zmiennicy czuja cisnienie, a poniewaz nie maja nic do stracenia - moga tylko zyskac.

Wszystko o czym napisalem wyzej, nie jest absolutnie niczym odkrywczym, dosc powiedziec ze zgadzam sie z opinia wieszkosci ze Francja spotkanie wygra, nie dlatego ze nie kibicuje naszym albo za nic mam zasady nie stawiania na przeciwnika, ale trzezwa ocena sytuacji nakazuje widziec w roli zdecydowanego faworyta wieszkosc zespolow Europejskich w starciu z naszymi Orlami, tak jest dzis i tak pewnie bedzie za rok - po roku zmarnowanym na licznych eksperymentach, takich jak np Jodlowiec podstawowym stoperem.

J 22

junior1317

Użytkownik
Tak jak mówiłem, nawet jak zagrają Valbuena, Cabaye czy Horau to bardzo dobrzy piłkarze, jedni z czołowych w Ligue 1. A u nas Wojtkowiak i Jodłowiec na środku? Gdzie przez cały sezon według mnie nic nie pokazali. I nie sądzę, że Francuzi nie mają motywacji. Ci piłkarze, którzy wybiegną dziś, podczas kolejnych meczy w eliminacjach Euro raczej nie wystąpią, chyba, że dziś pokażą się z bardzo dobrej strony. Jest to ich ostatni mecz przed wakacjami, więc kiedy mają do siebie Blanca przekonać jak nie teraz? Poza tym, jak gra Francuzom się nie będzie układać to Blanc nie pozwoli sobie na zły wynik, wpuści Benzeme, Riberiego i Maloude i będzie pozamiatane. Rezerwy Francji pojechał równo Ukraińców, którzy według mnie są lepszą drużyną niż Polska, aplikując im 3 bramki w 3 minuty. Ja się naprawdę nie zdziwię, jakby padł dziś wynik taki, jaki był z Hiszpanią, a więc 0-6. Rezerwy Francji są o 3 klasy lepsze niż Polacy. Jak można powiedzieć o nich rezerwy, Valbuena, Cabaye, Horau czołowi zawodnicy Ligue 1. A obrona Abidal, Evra - podstawowi obrońcy dwóch najlepszych klubów Europie. Sorry, ale na nich Lewy, Kuba, Obraniak, Brożek naprawdę nie mają szans.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Moim zdaniem to zwycięstwo Trójkolorowych jest dziś pewne, i buki dzis sporo kaski stracą dając wina Francji po 2,15. Nawet jeśli będzie to drugi skład to podopieczni Blanca mają kim straszyć Valbuena czy Hoarau udowodnili już wielokrotnie że potrafią strzelać bramki w Ligue 1 do tego dojdzie bardzo perspektywiczny i bardzo szybko się rozwijający zawodnik M&#39;Vila ze Stade Rennes, który wie co z piłką zrobić. Na bokach obrony prawdopodobnie zobaczymy Evre i Abidala o nich dużo mówić nie trzeba. Ze względu na to że jestem patriotą nie będe przeciwko naszym stawiał zakładów, postawiłem over 2 w Bet365, ale osobiście uważam że dzisiaj zwycięstwo Francji 2 bramkami raczej spokojnie, boję się tylko o zgranie Francji czy będzie to wszystko funkcjonować. W naszej ekipie dałbym szanse Sandomierskiemu bo wszyscy mówią że to wielki talent ja tego jakoś nie zauważam, teraz powinien sie wykazać, ale znowu pewnie będzie bronił Szczęsny. Dla mnie na pozycji bramkarza niepodważalna pozycję powinien miec Boruc ale to nie ja jestem trenerem. Też dziś bym spróbował eksperymentu z Lewandowskim i Brożkiem w podstawowej 11. Tyle. Pozdrawiam Rambo131

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
????
Stwierdził obiektywny Legionista ????
A czy to nie jest prawda??Z Lewandowskiego taki napastnik że strzela w reprezentacji średnio co 4 mecze a Błaszczykowskiego takiego o jakim sie opowiada to widziałem raz.W pamiętnym meczu z Czechami.Za co mam go chwalić??Za to ile akcji psuje??Drugi Peszko u którego widzicie tylko dobre zagrania(raz na ruski rok) a to co koleś chrzani to już nie dostrzegacie.
Dla mnie jest drewniany i jest to taka sama przesada z mojej strony jak z waszej to że jest on najlepszy w kadrze......
Jak się tutaj kłóciłem o Peszke że jest drewniany i idzie do marnej Kolonii to się wszyscy śmiali a gdzie jest teraz Peszko???W du... To samo za niedługo będzie z Błaszczykowskim

djgregor 55

djgregor

Użytkownik
Dzisiaj bym skłaniał sie na zwyciestwo Francji.
Jedni i drudzy beda podobnie zmotywowani jak zostało to juz napisane.
Jednak to jest mecz towarzyski i wszytko moze zdarzyc sie dlatego granie za wieksza stawke mija sie z celem.
Ale zostało najwazniejsze pytanie czy my mamy reprezentacje juz gotowa na Euro?, czy nadal w fazie budowy....
Dzisiaj zobaczymy czy piłkarze swoja gra zostawia chodz zludna nadzieje ze Euro nie zakonczy sie po 3 meczach

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
A czy to nie jest prawda??Z Lewandowskiego taki napastnik że strzela w reprezentacji średnio co 4 mecze a Błaszczykowskiego takiego o jakim sie opowiada to widziałem raz.W pamiętnym meczu z Czechami.Za co mam go chwalić??Za to ile akcji psuje??Drugi Peszko u którego widzicie tylko dobre zagrania(raz na ruski rok) a to co koleś chrzani to już nie dostrzegacie.
Dla mnie jest drewniany i jest to taka sama przesada z mojej strony jak z waszej to że jest on najlepszy w kadrze......
Jak się tutaj kłóciłem o Peszke że jest drewniany i idzie do marnej Kolonii to się wszyscy śmiali a gdzie jest teraz Peszko???W du... To samo za niedługo będzie z Błaszczykowskim
Ale ja pogrubiłem kwestię &quot;drewnianego&quot; Kuby, a nie &quot;lewego&quot; Lewego, więc nie wiem po co to tłumaczysz. Nie bardzo chyba wiesz co znaczy słowo &quot;drewniany&quot;. Pomogę Ci: w terminologii futbolowej to zawodnik, któremu obcy jest balans ciała, szybkość, zwinność, przyspieszenie. I jak to się ma do Kuby? Drewniany drogi kolego to jest Grzesiu Rasiak (nic do niego nie mam, dobry siłowy napastnik, który na różnych szczeblach lig angielskich, sprawdzał się - poza najwyższym, czyli Premier League).
Co do Peszki: Jaka marna Kolonia kolego? Jestem pewien, że ta &quot;marna&quot; Kolonia - DZIESIĄTY ZESPÓŁ BUNDESLIGI - w pył rozbiłaby każdy polski klub. Peszko grywał tam w pierwszym składzie, u boku Poldiego, czy Novakovicia. Zaliczył bodajże pięć asyst w trzeciej/czwartej najsilniejszej lidze na świecie. I weź mi nie pier... że jest w dupie.

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Co do Peszki: Jaka marna Kolonia kolego? Jestem pewien, że ta &quot;marna&quot; Kolonia - DZIESIĄTY ZESPÓŁ BUNDESLIGI - w pył rozbiłaby każdy polski klub. Peszko grywał tam w pierwszym składzie, u boku Poldiego, czy Novakovicia. Zaliczył bodajże pięć asyst w trzeciej/czwartej najsilniejszej lidze na świecie. I weź mi nie pier... że jest w dupie.
I taki był gwiazdor kolego że w pierwszej kolejności jak się nie mylę to się go pozbyli hahaaha.Teraz trafi do Unterchaching czy czegoś podobnego a Ty dalej uważaj że gra w 5 najsilniejszej lidze Świata i że jest dobry ????
Nie interesuję się zbytnio ligą Niemiecką ale co tydzień dało się znaleźć nowinki jakie to fenomenalne mecze rozgrywał tam Peszko ???? I jak czytam to Ty też widzisz tylko te dobre rzeczy ( 5 asyst) a to co im nakaleczył i spieprzył to już nie.Tym się różnimy ale ty to nazywasz &quot;obiektywny Legionista&quot; ????

kris6891 11

kris6891

Użytkownik
moim zdaniem Polska dzis przegra poza tym ze wygrali z Argentyna (C) nie ma czym się zachwycać o ile mi wiadomo po meczu z Argentyna 2 dni pod rząd nie mieli treningów tylko kino baseny itp i dziś obiło mi sie ze Błaszczykowski może nie zagrać z powodów zdrowotnych

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
I taki był gwiazdor kolego że w pierwszej kolejności jak się nie mylę to się go pozbyli hahaaha.Teraz trafi do Unterchaching czy czegoś podobnego a Ty dalej uważaj że gra w 5 najsilniejszej lidze Świata i że jest dobry ????
Nie interesuję się zbytnio ligą Niemiecką ale co tydzien dało się znaleźć nowinki jakie to fenomenalne mecze rozgrywał tam Peszko ???? I jak czytam to Ty też widzisz tylko te dobre rzeczy ( 5 asyst) a to co im nakaleczył i spieprzył to już nie.Tym się różnimy ale ty to nazywasz &quot;obiektywny Legionista&quot; ????
No proszę, nie interesujesz się Bundesligą, ale jednak masz niesamowitą wiedzę na to co się tam dzieje. Uwielbiam to ???? Nikt się Peszki w Kolonii nie pozbywa. To raczej on nie chce się zgodzić na warunki umowy, ale przecież wiesz lepiej, bo brukowce serwują Ci codziennie jakieś tam nowinki z &quot;pierwszego źródła&quot;. Sezon ogórkowy w pełni. Przypomnę, że Sławek odchodził w zimie. Zagrał tylko jedenaście spotkań, bo pod koniec nabawił się kontuzji. To był jego pierwszy zagraniczny wyjazd. Uwierz mi na słowo, że skok jest niewyobrażalny. Poziom polskiej ligi, a niemieckiej... Szkoda gadać, przepaść. Pięć asysty to słaby wynik na jedenaście meczów? Oczywiście, że miał słabsze momenty, ale który piłkarz ich nie ma?
Tak na marginesie: Czytanie ze zrozumieniem u Ciebie leży. Napisałem, ze Bundesliga jest trzecią, bądź czwarta ligą na świecie. A Ty napisałeś, że według mnie piątą. Straszna wiarygodność ????

jagr 10,9K

jagr

Użytkownik
Tak jasne,Lewandowki i Błaszczykowski są słabi i pewnie jeszcze powinni grać w juniorach.Kibiolą z Warszawy można mówic na różne sposoby oni i tak po za kijem bejzbolowym i piescią nic nie widzą.

Co do meczu to raczej nie spodziewałbym sie wygranej Polaków pewnie dostaniemy baty choć u siebie jesteśmy nawet nie w formie grozni trudno jest przewidziec co naszym grajka odpali czy czasem kibice nie wbiegną na boisko by po meczu zbiczować naszych piłkarzy po kolejnej klęsce naprawde trudno co kolwiek typowac z tego meczu jedyna pewnosc to chyba over 2,5.

K 0

krakk

Użytkownik
Obecnie Błaszczykowski jest bez formy, a Grosicki chyba już zmęczony sezonem. Z tego co pamiętam to nie przygotowywał się w zimie bo się przeniósł do Turcji, tam miał siły na te kilka kolejek gdzie grał świetnie, ostatnich jego meczy w lidze Tureckiej nie widziałem ale w meczu z Argentyną zagrał słabo.

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
Wojciech Szczęsny - Jakub Wawrzyniak, Tomasz Jodłowiec, Grzegorz Wojtkowiak, Łukasz Piszczek - Dariusz Dudka, Rafał Murawski, Adrian Mierzejewski, Ludovic Obraniak, Jakub Błaszczykowski - Robert Lewandowski.
Wojtkowiak ? WTF ? Bez formy ... Murawski bez formy ... Obraniak ławkowicz ... Kuba bez formy ... Lewandowski wiadomo bez formy i czym my ich mamy zaskoczyć ? Oraz podstawowe pytanie czemu nie gramy zmiennikami ? Piszczek dostanie kontuzji i kto tam zagra ? Dyzma ? Ten trener to kretyn ...

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Tak jasne,Lewandowki i Błaszczykowski są słabi i pewnie jeszcze powinni grać w juniorach.Kibiolą z Warszawy można mówic na różne sposoby oni i tak po za kijem bejzbolowym i piescią nic nie widzą.
Nie mówię że są beznadziejni że mamy dużo lepszych na ich pozycje ale też ich nie chwalmy jak dwa trzy razy prosto piłkę kopnie.....
Co do kibolów z Warszawy to widzę kompleksy kompleksy i jeszcze raz kompleksy.Kto to nie tak dawno zdemolował pół stadionu w Bydgoszczy Ci z Warszawy czy Ci z Twoich okolic??Nie błaźnił byś się chociaż chłopaku.....
Ale tak to jest jak się raz na jakiś czas dostanie trochę wolności woda sodowa uderza do głowy i nie wiedzą co robić no to rozwalili pół stadionu bogu ducha winnej Zawiszy a że bejsbola nie wnieśli pieści mają pewnie marne no to rzucali głośnikami i pobili dziennikarkę która nawet nie widziała napastnika.... oto właśnie są szlachetni kibice z Wielkopolski którzy są we wszystkim najlepsi i wszędzie byli pierwsi ????

typer36 456

typer36

Użytkownik
Polacy mają ciekawą tendencję, im wyższa ranga przeciwnika, im poważniejszy rywal tym większa mobilizacja, WKS, Argentyna- to nie są panienki typu Azerbejdżan, czy Mołdawia, wiele państewek nie raz złożyło broń już w szatni i poległo na wstępie, my jednak wygraliśmy, liczy się wynik, gra następnie. Dlatego takie głupie, chamskie i niemiłe określenia że Francuzi ośmieszą Polaków, są nie na miejscu, ponadto jesteśmy Polakami, więc śmiejmy się z naszych grajków, lecz bez tej pogardy, i forumowej dziczyzny. Nie zmienia to faktu, iż Francuzi są faworytami, mocny skład, formy brak ???? lecz, na Polaków powinno starczyć.

Typy, Maine:

Polska-Francja - Polska(zakład bez remisu)
over 2,5.
Jedyną kompromitacją, jaka może być, są właśnie kibice, jakich opisałeś;) Święte słowa. Kibicujmy naszym, nawet jak dostaną 0:4, trzeba chociaż kulturę zachować.

Ja widzę spore szanse na konkretny wynik Polski, Francja od dobrych 3-4 lat nie gra nic wyjątkowego, my nie gramy wcale tak źle. Wg mnie każdy wynik poza porażką będzie bardzo dobry, nawet jak wyjdzie Francja F. Chciałbym wygranej, żeby zamknąć trochę usta pismakom i tym podobnym podkategoriom. Nie wszystko się układa jak trzeba, ja wiem jednak, że naszym piłkarzom, trenerowi, a nawet betonowym panom (no tu bym miał jakieś ale może) zależy na sukcesie i dlatego do końca nie zmienię pozytywnego stosunku do kadry. Odwrócę się dopiero, jak nie będą nas reprezentować Polacy

Nie licząć się z tym czy wejdzie, czy nie, Polska win po 3,80

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom