>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Polska - Francja (9 czerwca 2011) - Towarzyski

Status
Zamknięty.
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
VS

4 dni po meczu z Argentyną piłkarze Smudy podejmą reprezentację Francji. Początkowo mecz miał być rozegrany w Gdańsku , ale z racji tego iż stadion nie jest gotowy mecz zagrają na stadionie Legii Warszawa. Piłkarze obu kadr powołani na mecz:

Kadra Polski na mecz z Francją:
Bramkarze: Grzegorz Sandomierski (Jagiellonia Białystok), Wojciech Szczęsny (Arsenal Londyn)
Obrońcy: Kamil Glik (AS Bari), Arkadiusz Głowacki (Trabzonspor), Tomasz Jodłowiec (Polonia Warszawa), Łukasz Mierzejewski (Cracovia), Łukasz Piszczek (Borussia Dortmund), Maciej Sadlok (Polonia Warszawa), Grzegorz Wojtkowiak (Lech Poznań)
Pomocnicy: Jakub Błaszczykowski (Borussia Dortmund), Dariusz Dudka (AJ Auxerre), Mateusz Klich (Cracovia), Adam Matuszczyk (FC Koeln), Adrian Mierzejewski (Polonia Warszawa), Rafał Murawski (Lech Poznań), Ludovic Obraniak (Lille OSC), Szymon Pawłowski (Zagłębie Lubin), Cezary Wilk (Wisła Kraków)
Napastnicy: Paweł Brożek (Trabzonspor), Kamil Grosicki (Sivasspor), Michał Kucharczyk (Legia Warszawa), Robert Lewandowski (Borussia Dortmund)

Kadra Francji:

Bramkarze: Cedric Carrasso (Bordeaux), Hugo Lloris (Lyon), Steve Mandanda (Marsylia)
Obrońca: Eric Abidal (FC Barcelona), Evra (Manchester United), Kaboul (Tottenham), Adil Rami (Lille), Anthony Reveillere (Lyon), Bacary Sagna (Arsenal), Mamadou Sakho (PSG)
Pomocnicy: Yohan Cabaye (Lille), Abou Diaby (Arsenal Londyn), Alou Diarra (Bordeaux), Yann M&#39;Vila (Rennes), Florent Malouda (Chelsea Londyn), Marvin Martin (Sochaux), Blaise Matuidi (Saint-Etienne), Samir Nasri (Arsenal Londyn), Charles N&#39;Zogbia (Wigan Athletic), Franck Ribery (Bayern), Mathieu Valbuena (Marsylia)
Napastnicy: Karim Benzema (Real Madryt), Kevin Gameiro (Lorient), Guillaume Hoarau (PSG), Jeremy Menez (Roma), Loic Remy (Marsylia)

by:Bwin
Zachęcam do dyskusji ;)
edit nizej// moze z tamtą kadrą jakieś szansę by mieli ;)
kilka razy sprawdzałem i nie gapnąłem sie ????
dzięki ????

Otrzymane punkty reputacji: +5
jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Ciekawa kadra Francji :jezora: (edytuj to Konrad)
Co do meczu: Tak jak napisałem w temacie do spotkania z Argentyną, tak i tutaj - Niech przegrają, niech dostaną ostry wpier...ol. Paradoksalnie im będzie gorzej w tych dwóch meczach, tym lepiej dla reprezentacji na EURO. Kurs na Trójkolorowych zachęcający. Z takimi obrońcami to (mam nadzieję) zrobią sobie trening, jak z pachołkami. Jak dla mnie over 2,5 całkiem prawdopodobny.

Otrzymane punkty reputacji: +7
legionista87 65

legionista87

Użytkownik
A po co kombinować z overem jak 2 za 2,15 to prezent.Nasza reprezentacja to taka reprezentacja &quot;bezdomnych&quot; kiedyś jeździli na mistrzostwa bezdomnych i czasem coś ugrali ???? Francuzi jak potraktują mecz jak mecz eliminacyjny to rozjadą naszych kopaczy a jeśli potraktują mecz sparingowo to tylko wygrają 2-0 , 2-1.....

S 42

szuwi1

Użytkownik
Nie zapominajmy, że Francja zagra z nami raczej drugim garniturem z tej kadry, czego Blanc specjalnie nie ukrywa, tym bardziej, że będzie miała za sobą mecz el. ME z Białorusią i towarzyski z Ukraina. Do tego termin 9 czerwca nie jest terminem FIFA i trenerzy mogą zażądać powrotu swoich graczy do klubów. Oczywiście, nie zamierzam stawiać na Polaków, nigdy tego nie robię (chyba, że przeciwko, dla spokojniejszego oglądania meczu), chciałem przybliżyć ów fakt.

sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Mecz z Argentyną nic mi nie powiedział , więcej się spodziewam po meczu z Francją. Ale z typami wstrzymam się chyba do samego końca , warto zobaczyć choćby z jakim zaangażowaniem zagrają dziś Francuzi z Ukrainą.
Na pierwszy rzut oka wpadł mi w oko typ na BTS lub Over 2.5. Mecz z Argentyną dobitnie pokazał , że dziecinne błędy w obronie to jeszcze standard. Nie wierzę też , żebyśmy z lekka zagubionym Francuzom gola nie strzelili. Wątpię aby Blanc szalał ze składem , więc pewnie trochę luźniej będzie na boisku. Kilka bramek powinno paść.

devva 2

devva

Użytkownik
Oglądałem wczoraj mecz Ukrainy z Francją, pomimo że wiało nuda doczekałem do końca i było warto. W pierwszej połowie oba zespoły grały dość wyrównanie, praktycznie nie było groźnych akcji i było nudno, w drugiej połowie po golu dla Ukrainy i szybkim wyrównaniu to Francuzi mieli lekka przewagę. Jak na rezerwy wyglądało to zdecydowanie lepiej niż ta Argentyna C. Na jakieś 10 min przed końcem Blanc zmienił aż 6 graczy, miedzy innymi weszli Ribery, Benzema i Malouda. I nagle mecz zmienił się na grę do jednej bramki, pomimo że nikt z tej trójki nie zdobył bramki to Ukraina prostu nie miała nic do powiedzenia.
Co do meczu z Polska, nawet jeśli znowu Blanc wystawi rezerwy to i tak nie widzę tu większych szans dla nas, a wydaje mi się że zobaczymy bardziej mieszany skład niż ten z Ukrainy, gdzie da więcej niż 10 min pograć swoim gwiazdą. Nie widzę tu innego wyniku jak zwycięstwo Francuzów, ten mecz dopiero pokaże nam gdzie znajduję się reprezentacja Smudy.

B 30

betclic_expert

Użytkownik
Najnowszy wywiad z Mateuszem Borkiem na temat spotkania towarzyskiego Polska-Francja. Zobacz jak typuje Mateusz.

&lt;object width=&quot;640&quot; height=&quot;390&quot;&gt;&lt;param name=&quot;movie&quot; value=&quot;http://www.youtube.com/v/2tU9lRjq-UI&amp;hl=en_US&amp;feature=player_embedded&amp;version=3&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;param name=&quot;allowFullScreen&quot; value=&quot;true&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;param name=&quot;allowScriptAccess&quot; value=&quot;always&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;embed src=&quot;http://www.youtube.com/v/2tU9lRjq-UI&amp;hl=en_US&amp;feature=player_embedded&amp;version=3&quot; type=&quot;application/x-shockwave-flash&quot; allowfullscreen=&quot;true&quot; allowScriptAccess=&quot;always&quot; width=&quot;640&quot; height=&quot;390&quot;&gt;&lt;/embed&gt;&lt;/object&gt;

Pamiętajcie - nowi gracze mogą to spotkanie grać bez ryzyka - do kwoty 200zł.
Więcej informacji tutaj

homel 918

homel

Użytkownik
Ja tu mysle o overze, ale defensywe maja dobra Francuzi i nie wiadomo jak wielka ta ich mobilizacja, moga wygrac 2-0 i nici z overa. Ukraina lepsza ofensywa od naszej a ledwo gola im wtoczyli. Co sadzicie?

spindoktor 7

spindoktor

Użytkownik

Dyscyplina: Piłka Nożna, mecz towarzyski
Spotkanie: Polska - Francja
Typ: Francuzi powyżej 1.5 gola
Kurs: 2.37
Bukmacher: Bet365
Analiza: Przed nami mecz towarzyski reprezentacji Polski z Francuzami. Francja wydaje się być zespołem znacznie lepszym. Polacy nie oszukujmy się - nie mają obrony. W meczu z Argentyną C wygrali ledwo 2:1. Myślę że Francuzi co najmniej dwie bramki w tym meczu strzelą.

lighter 573

lighter

Użytkownik
Polska - Francja Typ: Francja

Spotkanie, które pierwotnie miało odbyć się w Gdańsku, jednak z powodów czysto technicznych zostanie rozegrane na stadionie Legii w Warszawie. Reprezentacja Polski zmierzy się z jedną z najlepszych reprezentacji świata i nie ukrywajmy, że to Trójkolorowi są faworytem, a bukmacherzy wystawili na nich bardzo promocyjny kurs. Polska reprezentacja od dłuższego czasu nie ma własnego oblicza, nie zdołała wypracować sobie własnego stylu gry. To martwi, zwłaszcza, że do Euro pozostał rok. Cały czas widać, że błędy defensywy są na porządku dziennym, nie przekonuje mnie do siebie para stoperów Wojtkowiak, Jodłowiec. Z przodu jest już trochę lepiej, ale także nie jest to dzieło jakiś wypracowanych na treningach akcji, siedzących w głowie od dłuższego czasu wariantów taktycznych lecz jednego dobrego podania czy czasem wręcz przypadku. Ktoś może się ze mną spierać. Prawda, do Polski przyjeżdża odmłodzona kadra Francji i pewnie kilka gwiazd zostanie jeszcze zwolniona z tego meczu do domu. Ale tak naprawdę to każdy zawodnik z listy powołanych na ten mecz Francuzów posiada ogromny potencjał i gra regularnie w silnej lidze europejskiej. Niestety, nie o wszystkich naszych zawodnikach można tak powiedzieć. Sądzę, że niestety Francuzi kilka razy rozmontują dzisiaj naszą linię defensywną i przegramy to spotkanie.

Kadra Polski na mecz z Francją:

Bramkarze: Grzegorz Sandomierski (Jagiellonia Białystok), Wojciech Szczęsny (Arsenal Londyn)

Obrońcy: Kamil Glik (AS Bari), Arkadiusz Głowacki (Trabzonspor), Tomasz Jodłowiec (Polonia Warszawa), Łukasz Mierzejewski (Cracovia), Łukasz Piszczek (Borussia Dortmund), Maciej Sadlok (Polonia Warszawa), Grzegorz Wojtkowiak (Lech Poznań)

Pomocnicy: Jakub Błaszczykowski (Borussia Dortmund), Dariusz Dudka (AJ Auxerre), Mateusz Klich (Cracovia), Adam Matuszczyk (FC Koeln), Adrian Mierzejewski (Polonia Warszawa), Rafał Murawski (Lech Poznań), Ludovic Obraniak (Lille OSC), Szymon Pawłowski (Zagłębie Lubin), Cezary Wilk (Wisła Kraków)

Napastnicy: Paweł Brożek (Trabzonspor), Kamil Grosicki (Sivasspor), Michał Kucharczyk (Legia Warszawa), Robert Lewandowski (Borussia Dortmund)

Kadra Francji:

Bramkarze: Cedric Carrasso (Bordeaux), Hugo Lloris (Lyon), Steve Mandanda (Marsylia)

Obrońcy: Eric Abidal (FC Barcelona), Evra (Manchester United), Kaboul (Tottenham), Adil Rami (Lille), Anthony Reveillere (Lyon), Bacary Sagna (Arsenal), Mamadou Sakho (PSG)

Pomocnicy: Yohan Cabaye (Lille), Abou Diaby (Arsenal Londyn), Alou Diarra (Bordeaux), Yann M&#39;Vila (Rennes), Florent Malouda (Chelsea Londyn), Marvin Martin (Sochaux), Blaise Matuidi (Saint-Etienne), Samir Nasri (Arsenal Londyn), Charles N&#39;Zogbia (Wigan Athletic), Franck Ribery (Bayern), Mathieu Valbuena (Marsylia)

Napastnicy: Karim Benzema (Real Madryt), Kevin Gameiro (Lorient), Guillaume Hoarau (PSG), Jeremy Menez (Roma), Loic Remy (Marsylia)

groven 2,2K

groven

Forum VIP

Poland - France
Typ: 2
Kurs: 2.20
W najbliższy czwartek żartów już nie będzie. Polacy zmierzą się z silnymi Francuzami, którzy plasują się na 19. miejscu w rankingu FIFA. To nie jest ta Francja, która była 10 lat temu, lecz nadal są o kilka klas lepsi od naszej reprezentacji. Nawet jeżeli Laurent Blanc desygnuje do gry teoretycznie drugi garnitur to i tak będzie silne zestawienie. Niemal równo rok temu reprezentacja prowadzona przez Franciszka Smudę zagrała z Hiszpanią. Obiecywano, że sprawimy niespodziankę, powalczymy, będzie korzystny wynik itp. To starcie zakończyło się blamażem. Podobnie spodziewam się i tym razem. Selekcjoner Francuzów Laurent Blanc znalazł się w trudnej sytuacji. Chelsea i Arsenal naciskają na niego, aby w meczu z Polską nie wystawiał w podstawowym składzie gwiazd tych zespołów. Mecz odbędzie się poza terminem FIFA, więc oba kluby mają prawo zabronić swoim graczom występu. Chodzi o Samira Nasriego, Abdou Diabiego i Bacarę Sagnę (wszyscy Arsenal Londyn) i Florenta Maloudę z londyńskiej Chelsea. Ale jest jeszcze chociażby Karim Benzema czy Franck Ribery, oni dwaj są warci tyle co cała nasza reprezentacja... Wydaje mi się, że atut tego, że gramy w Polsce nie będzie miał większego znaczenia, mimo tego zapowiada się, że mecz z trybun stadionu Legii Warszawa obejrzy komplet publiczności. Na pocieszenie pozostaje fakt, iż porównaniu do poprzedniej potyczki biało-czerwonych w naszym składzie na pewno zajdą dwie - trzy zmiany. Wiadomo już, że od pierwszej minuty zagra nasz super gwiazdor Ludovic Obraniak, dla którego będzie to bardzo ważny mecz. - To był jego cel - rozegrać z Francją dobre spotkanie. Życzę mu, żeby bramkę strzelił i zrobił kołyskę - powiedział Smuda. Obraniak niedawno został bowiem ojcem. Możliwe, że w czwartkowym pojedynku nie wystąpi natomiast kapitan Polaków, Jakub Błaszczykowski. Pomocnik Borussii Dortmund nie wziął udziału we wtorkowym treningu, bo ma problemy z mięśniem przywodziciela.
Karim Benzema i Franck Ribery oni dwaj ośmieszą naszą Reprezentację

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Karim Benzema i Franck Ribery oni dwaj ośmieszą naszą Reprezentację
Chyba jeden z nich wystarczył by :].

Ciekawy jestem jedenastek, głównie Francji jeśli wyjdą możliwie dobrym zespołem to nie zawahał bym się postawić nawet z Handi. Polacy zagrali nawet dobry mecz, ale jak mówiłem ostatnio ze słabą Argentyną, z którą każdy mógł się mierzyć. Teraz dostaną zgraną obronę to wiele sobie nie postrzelają, a napastnicy Francji nie są z tych co na dziesięć sytuacji pudłują więcej niż 5 razy. Myślę, że jeśli Francuzom będzie się chciało grac to może być powtórka z rozrywki, a mówię tu o meczu Polski z Hiszpanią.

Polska-Francja Typ: 2 Kurs: 2.20

spindoktor 7

spindoktor

Użytkownik
Według francuskich mediów skład Trójkolorowych na mecz z Polską przedstawia się następująco:
Cedric Carrasso - Bacary Sagna, Younes Kaboul, Eric Abidal, Patrice Evra - Yann M&#39;Vila, Alou Diarra (lub Abou Diaby) Charles N&#39;Zogbia, Marvin Martin, Mathieu Valbuena - Guillaume Hoarau.
via onet.pl

mozi 552

mozi

Użytkownik
Ja natomiast liczę na poprawę nastrojów w kadrze i zwycięstwo nad mocnym rywalem. Z meczu na mecz widać poprawę, a wciąż brakuje kilku mocnych ogniw w kadrze (choćby Perquis i Głowacki). Zagra Ludovic Obraniak, niewątpliwie powinno to być mocne wzmocnienie, powinno też to zadziałać motywująco na Kubę Błaszczykowskiego. Nie jest najgorzej, a Francja to nie ta sama potęga co Hiszpania sprzed roku, teraz też w moim przekonaniu MY jesteśmy mocniejszą DRUŻYNĄ. Kolejny atut to pełny stadion przy Łazienkowskiej, chyba wszyscy wiemy jak dodaje to skrzydeł naszym reprezentantom ;)
Polska - Francja 1 @ 3.90
Trójka mistrzów Niemiec, to na nich liczymy przede wszystkim w dzisiejszym meczu ;)

Otrzymane punkty reputacji: +1
P 95

piotrek_

Forum VIP
Wystarczy Sagna , Abidal, Evra i Diaby a nasi kopacze będą sprawiali wrażenie dzieci zagubionych we mgle. Wciąż nie rozumiem tego optymizmu bo meczu z Argentyną pomijając już fakt, którym składem na ten mecz wyszli goście. Co prawda Francja też jeszcze niedawno strasznie potrafiła rozczarować. Jednak dzisiaj już nie ma znaczenia w jakim nastawieniu wyjdą na ten mecz Francuzi. Styl gry i technika wystarczy w zupełności ażeby korzystny rezultat znalazł się w ich zasięgu. Jakiego stylu gry po naszych zawodnikach można się spodziewać ? Jak dla mnie to przede wszystkim defensywne nastawienie. W meczu z Argentyną można było zaszarżować ale dzisiaj przez takie rajdy mogą narazić się na utratę nawet kilku goli a po co im dzielić losy Ukrainy , która poczuła pazur trójkolorowych . Myślę, że mecz wcale nie będzie taki ciekawy. Być może Obraniak ożywi dzisiaj grę naszych. Wyraźnie widać jak Francuzi traktują ten mecz i jedyne co dzisiaj zrobią to będą chcieli nas skompromitować bardziej w wymiarze technicznym niż różnicą strzelonych goli. Mecz prawdopodobnie będzie spokojny i o ile nasi piłkarze się postarają to nie powinniśmy stracić więcej niż 1 brameczkę. Under 2.5 gola w tym meczu wygląda na ciekawy typ. Mam nadzieję, że nie ujrzymy tutaj meczu w którym posiadanie piłki przez Francuzów będzie podobne do tego co wyczyniała w zeszłym sezonie Barcelona.
Generalnie typuję remis 0:0 lub 1:1 , choć ewentualna wygrana Francuzów nie powinna być wysoka i wynik 0:1 również jest prawdopodobny.

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik
Polacy mają ciekawą tendencję, im wyższa ranga przeciwnika, im poważniejszy rywal tym większa mobilizacja, WKS, Argentyna- to nie są panienki typu Azerbejdżan, czy Mołdawia, wiele państewek nie raz złożyło broń już w szatni i poległo na wstępie, my jednak wygraliśmy, liczy się wynik, gra następnie. Dlatego takie głupie, chamskie i niemiłe określenia że Francuzi ośmieszą Polaków, są nie na miejscu, ponadto jesteśmy Polakami, więc śmiejmy się z naszych grajków, lecz bez tej pogardy, i forumowej dziczyzny. Nie zmienia to faktu, iż Francuzi są faworytami, mocny skład, formy brak ???? lecz, na Polaków powinno starczyć.
Typy, Maine:
Polska-Francja - Polska(zakład bez remisu)
over 2,5.

nolito 1,2K

nolito

Użytkownik
Widzę, że 95% forum gra na Francję, ale moim zdaniem zamydlił wam oczy ostatni wynik piłkarzy Blanca po 3 bramkach zdobytych w końcowych 3 minutach meczu. Jeśli dziś na murawie znów zobaczymy zmienników (a to bardzo prawdopodobne, bo trwa selekcja i trener poszukuje nowych twarzy, jak chociażby Marvin Martin), wcale nie musi być tak gładko, jak wam się wydaje. Mamy coś do udowodnienia, gramy u siebie, wraca Obraniak. Ja jestem optymistą i nawet jeśli nie zagram żadnego typu na naszych, to po prostu odpuszczę sobie ten mecz, a już na pewno nie zagram przeciw swoim, jak wy to robicie. Co z tego, że Francja pokonała wysoko Ukrainę, jak przez większość meczu wcale nie pokazywała dobrego futbolu. Dopiero wejście największych gwiazd z końcówce sprawiło, że rozwiązał się worek z bramkami, a wy już od razu widzicie kompromitację naszych jak w spotkaniu z Hiszpanią. Nie wiem, skąd takie dziwne myślenie. Moim zdaniem Polska łatwo się nie podda i jeśli Francuzi nie wyjdą silnym składem, powinno być dobrze. Powiem wam, że nawet za granicą ludzie bardziej doceniają zespół Smudy, niż wy :] Ja czekam na oficjalne jedenastki i dopiero wtedy podejmę decyzję, czy w ogóle warto ruszać ten mecz.
Przewidywana jedenastka Francji:
Carrasso; Sagna (lub Réveillère), Kaboul, Abidal, Evra; A. Diarra (lub M&#39;Vila), Martin, Cabaye (lub Diaby); Valbuena, Hoarau, N&#39;Zogbia.
Jeśli faktyczny skład będzie zbliżony do tego wyżej, nie uważam, byśmy byli bez szans.

Otrzymane punkty reputacji: +4
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom