>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Polska - Finlandia [mecz towarzyski, sobota 26.03.2016 godz 17:00]

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS

POLSKA - FINLANDIA
1,45- 3,90 - 8,00 BetClic

200zł na Darmowy zakład w BetClic

W środowy wieczór reprezentacja Polski po bramce Kuby Błaszczykowskiego wygrała z Serbią 1:0. W Wielką Sobotę podopiecznych Nawałki czeka starcie z Finlandią. Jak tym razem zaprezentują się Biało Czerwoni? Czy znowu uda się wygrać? Kto zagra według Was? Czy Finlandia postawi się i zdoła pokonać Szczęsnego lub Fabiańskiego?

Zapraszam do dyskusji ;)

matkovic 4

matkovic

Użytkownik
Polska - Finlandia 1 1.45 Rivalo✅

Po wczorajszym meczu na kartoflisku w Poznaniu przychodzi czas na drugi sparing w którym liczę na to że również wygramy już bez mniejszych problemów, Finlandia to słaba drużyna na ten moment. Zmiany w meczu z Serbią pokazuje że również zobaczymy najsilniejszy skład Polaków z Lewandowskim i Krychowiakiem do tego dochodzi że Wrocław pragnie ich zobaczyć, bo w końcu płaca za bilety a dobrze wiemy jak ostatnim razem to przyjeli gdy oni nie grali. Do tego wprowadzanie nowych zawodników będzie zapewne opierało się o wkomponowanie ich w trzon kadry. Widzieliśmy to w meczu z Serbią, jak Lewandowski czy Krychowiak pouczają swoich młodszych kolegów, jest to bardzo potrzebne. Spodziewam się że teraz w 1 składzie ujrzymy Pazdana, swoje pare minut dostanie Wszołek czy Starzyński jednak dalej będzie to mocna ekipa. Jeżeli chodzi o Finlandie to nie mają za bardzo indywidualności, przynajmniej nie są one mi za bardzo znane. Ich ostatnie mecze to przegrane 0:1 z Islandią i 0:3 ze Szwecją na własnym podwórku. Do tego dochodzi korzystny bilans w spotkaniach z nimi.

K 50

karolpro

Użytkownik
Polska - Finlandia 1 1.45 Rivalo

Po wczorajszym meczu na kartoflisku w Poznaniu przychodzi czas na drugi sparing w którym liczę na to że również wygramy już bez mniejszych problemów, Finlandia to słaba drużyna na ten moment. Zmiany w meczu z Serbią pokazuje że również zobaczymy najsilniejszy skład Polaków z Lewandowskim i Krychowiakiem do tego dochodzi że Wrocław pragnie ich zobaczyć, bo w końcu płaca za bilety a dobrze wiemy jak ostatnim razem to przyjeli gdy oni nie grali. Do tego wprowadzanie nowych zawodników będzie zapewne opierało się o wkomponowanie ich w trzon kadry. Widzieliśmy to w meczu z Serbią, jak Lewandowski czy Krychowiak pouczają swoich młodszych kolegów, jest to bardzo potrzebne. Spodziewam się że teraz w 1 składzie ujrzymy Pazdana, swoje pare minut dostanie Wszołek czy Starzyński jednak dalej będzie to mocna ekipa. Jeżeli chodzi o Finlandie to nie mają za bardzo indywidualności, przynajmniej nie są one mi za bardzo znane. Ich ostatnie mecze to przegrane 0:1 z Islandią i 0:3 ze Szwecją na własnym podwórku. Do tego dochodzi korzystny bilans w spotkaniach z nimi.

Ostatnio u siebie wygraliśmy z nimi w &#39;74 (potem 4 remisy i 1 porażka, ale w przypadku reprezentacji historia nie gra roli) ???? z większą analizą poczekałbym na ogłoszenie składu lub jakiekolwiek wypowiedzi na ten temat od pana Adama Nawałki.
Podejrzewam, że dużo czasu dostanie Łukasz Teodorczyk, trzeba mieć przegląd przed Euro - jak mógłby wkomponować się w skład jako zmiennik. Nie zdziwiłbym się jakby to było kosztem gry Roberta Lewandowskiego. Z Bayernem Monachium gra póki co na wszystkich frontach.
Nie zapominajmy też, że Islandia zagrała bardzo dobre eliminacje. Jeśli selekcjoner zachowa trzon drużyny (mam na myśli około 7-8 podstawowych graczy z eliminacji), to wtedy będzie można spokojnie stawiać ten mecz, nawet pod kątem handicapa -1.5.

meenzer1980 705

meenzer1980

Użytkownik
... w rzeczy samej, zdecydowanie trzeba poczekac do soboty na podanie składów bo kadra szeroka a w tym meczu na pewno zagra wiecej zmienników bo po to właśnie jest ten mecz.

matkovic 4

matkovic

Użytkownik
Raczej kosztem Milika, rozegrał całe spotkanie. Zresztą nie wiadomo, ale zwycięstwo można grać.

Adam Nawałka:
Jako pierwszy wyjdzie Artur Boruc, drugą połowę rozegra Przemek Tytoń

wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
Nie ma się co oszukiwać. Finlandia nie jest reprezentacją, która przynajmniej na papierze powinna nam zagrozić, mamy od nich wiele mocniejszy skład, nawet sklejony z tych rezerwowych zawodników (chociaż w tym przypadku to może już porównywalnie). Spodziewam się, że w ataku zobaczymy dzisiaj Lewego z Teo, i wg mnie jest to dobry wybór, więc może trzeba by spróbować postawić na gola Łukasza? Na pewno opcja do rozważenia. Spodziewam się, że podczas tego meczu Robert będzie miał więcej możliwości jak i sytuacji do strzelenia gola, przeciwnik słabszy od środowego, a obrona to już totalnie bez porównania. Mam nadzieję, że dzisiaj zobaczymy kogoś innego niż Salamona na obronie obok Glika, który wg mnie totalnie nie pasował, więc spodziewam się Pazdana, który w Legii radzi sobie naprawdę dobrze. Trzon drużyny wg mnie powinien zostać, a więc właśnie od samego tyłu Piszczek, Glik, Krycha, Kuba oraz Lewy, którzy wg mnie muszą się zgrywać ze sobą co mecz, aby na EURO pokazać klasę, bo nie oszukujmy się, ale to na nich jest i będzie oparta nasza reprezentacja, a do nich dokleić tych, którzy nie mieli zbyt wielu minut na boisku albo ich całkowity brak z Serbią.
Podczas środowego meczu na pewno wyróżniał się Błaszczykowski, którzy szukał gry, chciał się pokazać, a do tego strzelił jedynego gola w spotkaniu. Myślę, że dzisiaj może być podobnie z tym, że o strzelenie kolejnej bramki będzie na pewno trudno, bo inni zawodnicy mają potencjał, a Kuba w zasadzie jest bardziej do dogrania piłki na Roberta.
Grosicki ostatnio ma możliwość gry w klubie od pierwszych minut, przedłużył kontrakt i jest w zasadzie w dobrej formie, na boiskach we Francji strzela gole, to może i dzisiaj ukuje przeciwko słabej defensywie Finów?
Spodziewam się wygranej naszej reprezentacji, ale mając na uwadze to, że w bramce zobaczymy Boruca oraz Tytonia, to myślę, że i my bramkę stracimy, ale nie więcej, bo w moim przekonaniu przeciwnika nie stać na strzelenie nam tych dwóch bramek, ale jednej? Dlaczego nie? Słały fragment gry, i nasz bramkarz może wyciągać piłkę z siatki, a ze stałymi fragmentami mamy problem co pokazał mecz przeciwko Serbii.

Na obecną chwilę kusi na pewno gol Grosickiego @4,00 ✅, Lewego @1,85 ZWROT, oraz bramki strzelone przez naszych reprezentantów - powyżej 2,5 gola @2,88 ✅. Fortuna

Mam nadzieję, że murawa będzie dzisiaj w lepszym stanie niż w Poznaniu, bo to na pewno ułatwi naszej ofensywie strzelanie bramek.

J 122

jankos

Użytkownik
Nie wierze w to, że Finlandia zdoła strzelić dzisiaj bramkę. Nawet jeśli nie uda się tego wygrać, to będzie kolejny mecz na &quot;0&quot; z tyłu. To jest drugi z czterech sparingów przed Euro. Czas na odpuszczanie takich meczów przez &quot;naszych&quot; już się skończył i to widać gołym okiem. Kto by nie zagrał na środku defensywy obok Glika (Pazdan, Lewczuk, czy Salamon) będzie chciał ta szanse wykorzystać, bo może być to dla któregoś ostatni mecz przed ogłoszeniem kadry. Na boku czy będzie Jędza, czy Warzywniak, to na Finów wystarczy. Z przodu swoje okazje mieć będziemy więc, jest duża szansa na pokrycie poniższych typów:

Polska - Finlandia
Zwycięzca Polska/obie nie strzela @ 2.25
BTS- nie @ 1.61
Bet365

Otrzymane punkty reputacji: +5
T 37

ttomekb

Użytkownik
Nie wierze w to, że Finlandia zdoła strzelić dzisiaj bramkę. Nawet jeśli nie uda się tego wygrać, to będzie kolejny mecz na &quot;0&quot; z tyłu. To jest drugi z czterech sparingów przed Euro. Czas na odpuszczanie takich meczów przez &quot;naszych&quot; już się skończył i to widać gołym okiem. Kto by nie zagrał na środku defensywy obok Glika (Pazdan, Lewczuk, czy Salamon) będzie chciał ta szanse wykorzystać, bo może być to dla któregoś ostatni mecz przed ogłoszeniem kadry. Na boku czy będzie Jędza, czy Warzywniak, to na Finów wystarczy. Z przodu swoje okazje mieć będziemy więc, jest duża szansa na pokrycie poniższych typów:

Polska - Finlandia

Zwycięzca Polska/obie nie strzela @ 2.25
BTS- nie @ 1.61

Bet365
mysle ze dobry typ biorac pod uwage ze finowie nawet z islandia 0;1 dostali

F 3

felixor

Użytkownik
mysle ze dobry typ biorac pod uwage ze finowie nawet z islandia 0;1 dostali
Biorąc pod uwagę, że strzelił nam &quot;bardzo mocny&quot; Gibraltar to typ według mnie można sobie odpuścić. Przeciwnikowi nie jest potrzebny skuteczny atak aby zdobyć bramkę. W meczu z Serbia nasza obrona momentami traciła kompletnie kontrolę nad tym co się dzieje.

nightbuk 3,1K

nightbuk

Użytkownik
Serdeczni Polacy dzisiaj mamy u nas Święta ja tu czuję dobrą atmosferę w szatni naszych zawodnikówk, którzy od Eleminacji do Mistrzostw Europy prezentują bardzo dobrą piłkę. Przeglądając ofertę na ten mecz, zauważyłem całkiem fajny kurs na to iż będą minimum 3 bramki i oby dwie nie strzelą a kurs na takie wydarzenie to spore Value @ 5.75 nie może przejść obojętnie i ja tutaj inwestuję nasze Polskie złotówki ;)
Typ: Over 2.5/ No BTS
Ako: 5.75
Buk: STS

Otrzymane punkty reputacji: +2
majekx 934K

majekx

Znawca A-League
Co do samych typów to sam jeszcze nie wiem, wieczorem jak zobaczę skład to pewnie coś zagram, a jak starczy czasu to dodam także propozycję w tym poście. Na obecną chwilę kusi na pewno gol Grosickiego @4,00, Lewego @1,85, oraz bramki strzelone przez naszych reprezentantów - powyżej 2,5 gola @2,88. Fortuna
Grosicki na 90% nie zagra od pierwszej minuty: - przegląd sportowy

//edit 16:52 - jednak PS się mylił

ja bym zaproponował wczesny gol - gol przed 31 min. - @1,83 - bet3.6.5 ✅ (18&#39; Grosicki)
pozdrawiam
m

rivalo 116

rivalo

Użytkownik
26.03.2016 17:30
PolskaFinlandia

Dzisiaj we Wrocławiu dojdzie do kolejnej towarzyskiej potyczki naszej reprezentacji. Gra naszych kadrowiczów wygląda coraz lepiej, już dawno nie odnotowaliśmy 4 zwycięstw z rzędu. Przede wszystkim nie ma co porównywać Finlandii do Serbii, która to jest zdecydowanie mocniejszym zespołem niż nasz dzisiejszy rywal. Finowie po przegranych eliminacjach do EURO 2016 aktualnie przebudowują swój skład. Naszym zdaniem nasi piłkarze dzisiaj pewnie wygrają, sprawiając przy okazji kibicom fajny prezent na zbliżające się Święta.
Nasz typ:
Polska (-1)
Kurs: 2.50

Rivalo
✅

Otrzymane punkty reputacji: +4
K 50

karolpro

Użytkownik
SKŁAD NA MECZ: Artur Boruc - Artur Jędrzejczyk, Kamil Glik, Michał Pazdan, Jakub Wawrzyniak - Paweł Wszołek, Grzegorz Krychowiak, Bartosz Kapustka, Filip Starzyński, Kamil Grosicki - Arkadiusz Milik.
Czyli tak jak sondowałem wcześniej - brak Lewandowskiego.

Skład Finów: Hradecky - Uronen, Toivio, Arajuuri, Arkivuo - Eremenko, Sparv, Ring, Hetemaj - Pohjanpalo, Hamalainen.

wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
No i w takim zestawieniu chyba warto dać na gole Grosika i Milika. Dziwi mnie brak Teodorczyka po 90 minutach Arka z Serbami.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Nawet kursy na Polske podrosły co mnie wcale nie dziwi. W sumie to nawet i dobrze że nie ma Teodorczyka.. a na pewno będzie to kolejny sprawdzian dla Polaków, mimo ostatniego słabego meczu. Brak Lewego w podstawowym na pewno będzie ciekawym doświadczeniem dla wielu graczy, Milik już w poprzednim meczu gdyby nie słupek zaliczył by trafienie. Dzisiaj może się przełamie?
Milik gol (2,95) Unibet / ma ktoś więcej ?

Otrzymane punkty reputacji: +1
typertv 144

typertv

Użytkownik
Hmm tak jak kolega z gory pisze kursy na Polaków wzrastają. Takie pytanie warto postawić na wina Polaków poprosze o opisanie sytuacji jakie szanse z obecnym składem z góry dzieki.

pewniak1992 308

pewniak1992

Użytkownik
Hm trochę dziwny wzrost kursów, 1,40-&gt;1,50-&gt;1,57-&gt;tu przespałem możliwe, że 1,66-&gt;i tu patrzę 1,72 piszę do znajomego a po chwili już-&gt;1,75, to wszystko dlatego, że LEWY nie zagra? ???? Jeśli tak, to kurs wydaje się bardzo atrakcyjny.

matkovic 4

matkovic

Użytkownik
Kursy fajnie wzrosły ja sobie to aż jeszcze raz za tą samą stawke zagram ???? Z Czechami daliśmy radę bez Lewego i Krychowiaka a tutaj nie jest powiedziane że Lewy nie pojawi się na boisku ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom