Dokladnie. Zeby nie bylo jak z Armenia na narodowym. Zauwazylem ze drugie spotkanie w systemie dwa mecze w 4 dni nigdy nie obfituje w bramki.Typowy no bet jak dla mnie. Można grać handicap -1,5 ale bez sensu grać tak śmieszne kursy (1.325 na bet365). Z drugiej strony ktoś powie -ok, to graj chłopie grubsze handi, -2.5 po 1.85... nieeee... ta Łotwa jest tragiczna, ok, ale z drugiej strony my nie jesteśmy ofensywnie usposobionym zespołem. Zaraz zacznie się męczarnia, byle by zgarnąć 3 punkty lub gorzej: stracimy bramkę i wtedy będzie jeszcze trudniej żeby to weszło. Reasumując: za niski kurs na wygraną Polski żeby grać. Linia handi wysoko postawiona. Możliwe męczenie buły, a z drugiej strony są szanse na scenariusz z rozwiązaniem się worka z golami. Wiecie, szybkie dwie bramki dla Polski i Łotwa obesrana traci kolejne... no bet :stop:
Więc na obronie zobaczymy Kędziorę, Glika, Pazdana i ...? Zagra Reca? Na szczęście rywal nie jest wymagający. W pomocy chciałbym, żeby zagrał Linnety. Klich i Krychowiak w ofensywie w czwartek nie istnieli, Karol ostatnio odpoczywał od kadry więc sprawdziłbym go z gorszym rywalem. W formie z Sampdorii jak najbardziej by się kadrze przydał.Bednarek, Bereszyński, Kamiński i Żurkowski nie zagrają z Łotwą
https://www.laczynaspilka.pl/reprezentacja/reprezentacja-a/bednarek-bereszynski-kaminski-i-zurkowski-nie-zagraja-z-lotwa1
Żeby się nie okazalo ze to nasi opadną z sił. O ile te informacje na temat przeziębienia są konkretne to kto choć trochę grał to wie jak to jest gdy się jest przeziebionym. Prawdę mo wiać to ja bym odpuścił to spotkanie do typowania. Jedyne co przychodzi do głowy to gol dla Łotwy ale z wiadomych względów ten mecz odpuszczam.Ciężki mecz do typowania, bo równie dobrze może tu być 5:0 dla naszych, jak i ostrzeliwanie bramki Łotwy i skromne zwycięstwo 1:0, innego scenariusza niż nasza wygrana nie biorę pod uwagę, ale patrząc na historię drugich meczy podczas zgrupowań nie były one zazwyczaj overowe, kursy na bramki zbite do granic możliwości, jedyny sensowny bet tak mi się wydaje to bramka rezerwowego, liczę, że nawet jak będzie to underowe spotkanie to nasi będą "siedzieć non stop" pod bramką rywala i w drugiej połowie, gdy Łotysze już opadną z sił i będą popełniać więcej błędów to taki świeży rezerwowy ma szansę na gola.
bramka rezerwowego @2,70 (bez podatku) Totolotek