>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Polscy bukmacherzy a wypłaty

uzytkownik-129014 23

uzytkownik-129014

Użytkownik
Witam.
Mam takie pytanie... Czy mam rację, jeżeli napiszę, że u polskich bukmacherów mogę sobie wypłacić pieniądze w każdej chwili nawet, kiedy nie obrócę tych, które wpłaciłem? Poczytałem na stronach STS/Fortuna/Totolotek/Milenium/Etoto i tam tak naprawdę nie pisze o obrocie. Czyli jeżeli wpłacę przykładowo na każdej z tych stron 20 zł, postawię pięć i wygram pięć, to będę mógł sobie spokojnie wypłacić całość w każdej chwili?

uzytkownik-129014 23

uzytkownik-129014

Użytkownik
Nie będę wpłacał 20 zł., po prostu podałem taki przykład, żeby łatwiej było zobrazować. ????
Czyli u każdego z tych pięciu bukmacherów mogę normalnie wypłacić bez żadnego obrotu? Dziwne to trochę, bo u zagranicznych trzeba obrócić(bez bonusu wszystko oczywiście) zanim się wypłaci...

krajanka 43

krajanka

Użytkownik
Nie będę wpłacał 20 zł., po prostu podałem taki przykład, żeby łatwiej było zobrazować. ????

Czyli u każdego z tych pięciu bukmacherów mogę normalnie wypłacić bez żadnego obrotu? Dziwne to trochę, bo u zagranicznych trzeba obrócić(bez bonusu wszystko oczywiście) zanim się wypłaci...
Może dlatego tak jest, że w Polskich bukach masz podatki i tu już tak łatwo się nie obraca singlami.

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Witam.
Mam takie pytanie... Czy mam rację, jeżeli napiszę, że u polskich bukmacherów mogę sobie wypłacić pieniądze w każdej chwili nawet, kiedy nie obrócę tych, które wpłaciłem? Poczytałem na stronach STS/Fortuna/Totolotek/Milenium/Etoto i tam tak naprawdę nie pisze o obrocie. Czyli jeżeli wpłacę przykładowo na każdej z tych stron 20 zł, postawię pięć i wygram pięć, to będę mógł sobie spokojnie wypłacić całość w każdej chwili?
Chodzi Ci o to czy u Polskich buków można legalnie prać pieniądze. Przy bardzo małych sumach i jednorazowej akcji to nie bedzie problemu ale jak bedziesz chial np 100k wyprac to napewno sie zorientuja. Poztym pranie pieniedzy jest karalne

Do góry Bottom