>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

POLSAT - REKLAMY

airborne 105

airborne

Użytkownik
Witam..moze to dosc niecodzienne.... Ale musze to napisac ...

Szlak mnie trafia....oglądasz sobie FILM...i w najlepszym momencie dostajesz co ?... oczywiscie Reklame ! .... mało tego...Reklama, która powinna trwac maxymalnie 3 minuty....trwa nie raz nawet 25 minut !!! ...
Ludzie...mozna napisac jakas petycje ?? ja rozumiem...ze to jest zarobek i wielki pieniądz....Ale Szanujmy Sie....zaloze sie ze nie jeden z was irytuje sie na temat tego typu sytuacji....
Wiem wiem..mozna odpalic film na kompie....ale nie kazdy to lubi...

W skrócie mowiac....POLSAT przegina z reklamami szczególnie jesli chodzi o czas ich trwania.....

Musialem sie gdzies wypowiedziec.... własnie jestem w trakcie ogladania filmu.... i przy fajnej akcji wpadła reklama mimo ze film trwa dopiero 15 minut....

ŻENADA ---- zreszta i tak zawsze uwazalem ze Polsat stacza sie na dno.
Powinna byc jedna reklama podczas filmu zeby pojsc do toalety czy ppo herbate do kuchni......a reszta miedzy programami...

Szkoda, ze nasza Polska Telewizja jest taka żałosna.
Ale co najlepsze zostawilem na koniec...... Ok niech bedzie.... Weszła na wizje Reklama...leci sobie leci...trwa te 15 minut..... koniec Reklam...... Puszczaja Zapowiedzj akiegos filmu i....... Kiedy czlowiek mysli ze film znow ruszy...... puszczaja kolejne serie REKLAM !!!!

Napisalem to..bo jestem ciekaw opini ludzi na ten temat.....

Pozdrawiam....

sajuken 35

sajuken

Użytkownik
Witam..moze to dosc niecodzienne.... Ale musze to napisac ...

Szlak mnie trafia....oglądasz sobie FILM...i w najlepszym momencie dostajesz co ?... oczywiscie Reklame ! .... mało tego...Reklama, która powinna trwac maxymalnie 3 minuty....trwa nie raz nawet 25 minut !!! ...
Ludzie...mozna napisac jakas petycje ?? ja rozumiem...ze to jest zarobek i wielki pieniądz....Ale Szanujmy Sie....zaloze sie ze nie jeden z was irytuje sie na temat tego typu sytuacji....
Wiem wiem..mozna odpalic film na kompie....ale nie kazdy to lubi...

W skrócie mowiac....POLSAT przegina z reklamami szczególnie jesli chodzi o czas ich trwania.....

Musialem sie gdzies wypowiedziec.... własnie jestem w trakcie ogladania filmu.... i przy fajnej akcji wpadła reklama mimo ze film trwa dopiero 15 minut....

ŻENADA ---- zreszta i tak zawsze uwazalem ze Polsat stacza sie na dno.
Powinna byc jedna reklama podczas filmu zeby pojsc do toalety czy ppo herbate do kuchni......a reszta miedzy programami...

Szkoda, ze nasza Polska Telewizja jest taka żałosna.
Ale co najlepsze zostawilem na koniec...... Ok niech bedzie.... Weszła na wizje Reklama...leci sobie leci...trwa te 15 minut..... koniec Reklam...... Puszczaja Zapowiedzj akiegos filmu i....... Kiedy czlowiek mysli ze film znow ruszy...... puszczaja kolejne serie REKLAM !!!!

Napisalem to..bo jestem ciekaw opini ludzi na ten temat.....

Pozdrawiam....
A nie denerwuje cie jak w polowie polskich stron na internecie obraz jest blokowany calkowicie przez reklamy a gdy jedna wylaczysz wszystko blyszczy i wiruje dookola? Polska :?

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Wkurzające, ale co możemy z tym zrobić.
Ja to bym chciał, aby w każdej stacji podczas reklam był pokazany zegar odliczający czas do końca reklamy, ale przecież stacje nie pójdą na taki zabieg, bo od razu jak człowiek zobaczy, że 20 minut pierdół o proszkach i kredytach będzie to przełączy na inny kanał.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Zawsze masz wybór, bo możesz zmienić program. Jeśli Cię denerwuje Polsat to po co oglądasz ten kanał ? To tak jakbyś był w sklepie i miał do wyboru kilkanaście batonów a ty wybrałbyś tego co najbardziej nie lubisz :razz:

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Zawsze masz wybór, bo możesz zmienić program. Jeśli Cię denerwuje Polsat to po co oglądasz ten kanał ? To tak jakbyś był w sklepie i miał do wyboru kilkanaście batonów a ty wybrałbyś tego co najbardziej nie lubisz :razz:
Nie oglądam kanału tylko oglądam film.

airborne 105

airborne

Użytkownik
NIe lubie tej stacji Owszem... Ale chyba nie wziales po uwagi jednej rzeczy.... Nie wszystko puszcza TVP czy TVN.... akuratnie wczoraj na Polsacie leciał dobry film wiec sie skusilem.... nie zawsze na kazdym kanale leci cos ciekawego.

mucios88 197

mucios88

Użytkownik
odnośnie zegara odmierzającego czas to naprawdę bardzo dobre rozwiązanie. Taki zabieg preferuje Comedy Central i miło podczas reklam wiedzieć kiedy się skończy. Druga sprawa tam reklama nie przekracza 3 minut ????

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Zegar jest również na VIVIE i MTV, ale dla większych stacji typu (komunistyczny) TVN czy Polsat równałoby się to ze zmniejszeniem dochodów za reklamy w dość znaczący sposób. Polecam opcje którą ja preferuje, brak telewizora w domu. POW POW POW.

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Nie rozumiem do końca tych żalów... Chcesz obejrzeć film, idź do kina, albo ściągnij/wypożycz. Gwarantuje, że będzie ciekawiej i wygodniej. Polsat, czy TVN takie żale nie ruszają. To są stacje prywatne, komercyjne, które muszą mieć zysk. W widz w tej kwestii ich mało interesuje. Największe stacje nigdy nie zgodzą się na wprowadzenie tych zegarów, tak jak to Fabik wyjaśnił.

drakers9 16

drakers9

Użytkownik
NIe lubie tej stacji Owszem... Ale chyba nie wziales po uwagi jednej rzeczy.... Nie wszystko puszcza TVP czy TVN.... akuratnie wczoraj na Polsacie leciał dobry film wiec sie skusilem.... nie zawsze na kazdym kanale leci cos ciekawego.
Polsat to wie i właśnie dlatego to wykorzystuje, myślisz, że kogoś obchodzi(a zwłaszcza polsat), że Ty się denerwujesz bo za dużo reklam ? i co obrazisz się i nie będziesz oglądał polsatu ? no nie, dobrze wiemy, że jak bedzie coś co Cię interesuje to i tak zostawisz ten kanał, no ale tak jak powiedziałem, głupki w biznesie nie siedzą, jak by byli głupkami to by robili w aptece za 4 klocki.

dudusss 138

dudusss

Użytkownik
Z życia wzięte:
- Dzisiejszy mecz, przerwa, 6 minut reklam, łączą się ze studio, Kosecki mówi: póki co szachy. Po minucie w studio znów 6 minut reklam ????
To jest to.

waclaw-65884 360

waclaw-65884

Użytkownik
Napisałeś o Polsacie i brzmi to jak jakaś propaganda przeciwko nim ????
Dla mnie TVN wcale nie jest lepszy. Tam są również baaaaardzo długie reklamy.
Ale nie ma co płakać , bo tu nie chodzi o zysk samych stacji ale gdyby nie te reklamy to opłaty za abonamenty byłyby zdecydowanie większe.
Za granicą przerywają zdecydowanie częściej różne rzeczy i ludzie żyją. Nie ma co płakać u nas na wszystko dookoła .

homel 918

homel

Użytkownik
Ja oglądam tylko wiadomosci, czyli pol godziny przed tv na dobe, i tez mnie wkuriwa ze pierdo** przez 2 tygodnie o jakims slubie, ktory jest w anglii.
TVP biedzi strasznie a kupili za 26 mln mozliwosc pokazania tego nic nie znaczacego wydarzenia...
ps. jak gra repra to tez ogladne, ale ogolnie nie ma co tracic czas na ogladanie reklam

R 2

robsonikk

Użytkownik
Ale nie ma co płakać , bo tu nie chodzi o zysk samych stacji ale gdyby nie te reklamy to opłaty za abonamenty byłyby zdecydowanie większe.
Abonament idzie na telewizję i radio publiczne. TVN i Polsat to stacje komercyjne i nic z niego nie mają.

haftus 140

haftus

Użytkownik
Ludzie, powoli powszechne stają się nagrywarki więc bez płaczu. Polsatu nie warto oglądać na żywo, tylko nagrać i przewijać reklamy.
Petycja nic nie da, to stacja prywatna mogą sobie nawet puscić całą ramówkę reklam i nikt im nic nie zrobi.

waclaw-65884 360

waclaw-65884

Użytkownik
Abonament idzie na telewizję i radio publiczne. TVN i Polsat to stacje komercyjne i nic z niego nie mają.
Ja nie mówię o abonamencie za 30 zł za kwartał którego 90% społeczeństwa nie płaci , tylko abonamenty które płacimy za cyfrowe Polsaty , Enki i tym podobne .

dawidawi 0

dawidawi

Użytkownik
Nikt nic nie poradzi na reklamy bo to jest kasa nic więcęj. Jedna sekunda bloku reklamowego kosztuje tyle co zarabiamy w ciągu całego roku

Do góry Bottom