Udalo sie ! Po raz kolejny okazalo sie, ze cudy mozliwe sa tylko w Bytomiu. Po awansie do drugiej ligi, utrzymaniu sie w niej, awansie do pierwszej, ponownym utrzymaniu sie, panowie w garniturach ze Zbysiem Sadowski na czele chcieli zabrac nam to wszystko. Na szczescie okazalo sie, ze
polska pilka do konca jeszcze nie umarla i sprawiedliwosci stalo sie zadosc !
Jestesmy dalej tam, gdzie nasze miejsce !
Chcialem z tego miejsca pozdrowic wszystkich, ktorzy przyczynili sie do naszego sukcesu wysylajac maile do roznych redakcji. Jak widac, nasza akcja przyniosla skutek, tak wiec wielkie dzieki !
Pozdrawiam tez wszystkich tych, ktorzy wmawiali mi ( nawet na tym forum), ze ta sprawa jest przegrana i nie ma o co juz walczyc. Panowie, mowilem to juz wieliorotnie i powtorze znowu: Wiara czyni cuda. Tym bardziej, ze w ostatnich latach w Bytomiu cuda zdarzaja sie co sezon ;-)
Sutek, przykro mi, ze Widzew spada do 3 ligi( dla mnie pierwsza liga zawsze bedzie pierwsza, a druga druga i nie bawie sie w te nowe nazwy lesnych dziadkow), ale kare za korupcje bedziecie musieli odpokutowac. Sadowskiemu sie nie udalo Wam pomoc. I chociaz na poczatku sie od tego broniles, to przyznaj, ze ten pan obiektywny w calej sprawie nie byl. Nie mowie, ze ma szal Widzewa w szafie, ale pomoc Wam chcial naszym kosztem w 100%. Na szczescie sie nie udao ;-)
Pozdrawiam i dziekuje wszystkim walczacym w naszej sprawie !
Jeszcze Polonia nie zginela !