>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Poleciłem znajomego...

inti 0

inti

Użytkownik
Jak była promocja polec znajomego to poleciłem, on wpłacił pieniazki (nawet je przegral) i zgłosiłem sie do expekt po bonus. Dostalem odpowiedz:

Witam,

Szanowny Kliencie, osoba polecona nie przeslala nam do chwili obecnej kopii dowodu osobistego, dopokie nie otrzymamy kopii w dobrej jakosci nie aktywujemy bonusa.

Tą osobą jest syn mojego kuzyna wiec mam z nim kontakt cały czas.
Przeslał on dowód osobisty do expekta, ponąc jakis tam bonus sam dostał. i teraz zacyzna sie problem. Upomniałem się jeszcze raz do expekta i dostałem emaila o tresci:

Witam,

Szanowny Panie gracz ktorego Pan poleca zostal juz polecony przez innego gracza, nie moze Pan otrzymac za to polecenie bonusu

A jest to niemożliwe ponieważ tylko ja i on znamy numer jego konta który trzeba uzyć żeby polecić znajomego. Co zrobic w takiej sytuacji? Myslałem ze firma expekt w której przegrałem dosc pokażne pieniadze nie bedzie miała problemu ze smiesznym bonusem. Prosze poradźcie co teraz mozna z tym zrobic?

arbiter_erhan 136

arbiter_erhan

Użytkownik
A moze ci nie mowi calej prawdy ????
Support expekta by cie nie rozbil w bambuko.. nie ma opcji ( w tej sprawie)
Albo sie pomylili...

inti 0

inti

Użytkownik
Niemozliwe ze podął dane komus innemu to na 1000% dam sobie ręke uciąć. Moze jest jakis inny problem (na poczatku jego konta korzystał z mojego komputera) ale to powinni o nim napisać a nie kombinować. Ja powiem tak z mojej strony to juz wszystko poniewaz z nimi nie ma jak walczyć. Wiem ze to tylko głupi bonus ale zraża odrazu.

a7pro 0

a7pro

Użytkownik
Podepnę się ze swoim pytaniem. Czy jest dalej usługa polecenia znajomego na tą chwilę? Bo nie mogę znaleźć info na stronie expa.

Do góry Bottom