Napisalem do nich dzisiaj maila, co mysle o calej sytuacji i ze taki numer bardzo zniechecil mnie( i pewnie nie tylko mnie) do zalozenia u nich konta. Oto, co dostalem w odpowiedzi:
"Witam,
Niestety materiał przedstawiony w telewizji jest materiałem nieprawdziwym a jedynie manipulacją dziennikarzy. Klient przekroczył limity na wygrane na kupon jak i również na dzień i tygodniowe, co zgodnie z wymogami licencji na prowadzenie działalności bukmacherskiej podlega ograniczeniom. Klient chciał wnieść zakład za 50gr, ale potencjalna wygrana przekraczała ów limit, dlatego też zakład został pomniejszony do kwoty 3gr. Klient zaakceptował zakład z taką kwotą i taki też zakład został wniesiony jak i później wypłacony zgodnie z regulaminem firmy jak i z wysokością wygranej. Nie było tutaj żadnej manipulacji jak sugerować to może materiał w telewizji. Proszę zapoznać się z regulaminem betsafe.com lub regulaminem jakiejkolwiek innej firmy gdzie dokładnie określony są limity wygranych na kupon na dany kupon, dzień, tydzień. Nikt nie oszukał tego klienta i jego wygrana została wypłacona prawidłowo.
Ps: Być może nasza konkurencja w ten sposób właśnie usiłuje pozbyć się nowego gracza na rynku.
Pozdrawiam!
Dawid Nowak
Support Team"
Jesli to prawsda, co mi odpisali, to koles sam zaakceptowal stawke 3 grosze. Jaka byla rzeczywiscie prawda pewnie sie nie dowiemy.