>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

Polak potrafi, ako 189 000 - co z tego, betsafe go załatwiło!

Status
Zamknięty.
L 147

lukkub

Użytkownik
ja wyśle maila że chce tam zlikwidować konto i tyle, myśle że to najlepszy sposób by opowiedziec na to jak potraktowali tego Pana

S 0

saviola07

Użytkownik
ze strony betsafe

Następujące limity dotyczące wygranej są nałożone na graczy:

€ 12500 na dany zakład
€ 25000 na zakłady zawarte danego dnia
€ 50000 na zakłady zawarte w ciągu tygodnia
lub ekwiwalent w jakiejkolwiek innej walucie.

L 147

lukkub

Użytkownik
no to ciekawe czemu nie dostal tych 12,5k € tylko nie cale 2k €
Pewnie tyle wygranych bylo w tym dniu ( tygodniu) ze wiecej juz mu dac nie mogli :jezora: . To jest jawne oszustwo i ja zdania na ten temat nie zmienie, zero szacunku dla takich firm ktore nie graja fair

dawidm 9

dawidm

Użytkownik
dokładnie. To dlaczego pozwolili mu zagrać skoro wygrana przekraczała dopuszczalna wygrana ?
Jakby przegrał to by przegrał całość postawionej stawki (i nieważne że to tylko 50 gr). A jak wygrywa to już źle. Żenada :]

deniak 0

deniak

Użytkownik
Pełna kompromitacja BETSAFE.
Powinni zmienić nazwę na BETCHEAT, bo powyższa jest nieaktualna.
Przy dzisiejszej konkurencji firm bukmacherskich takie potraktowanie klienta to czysta głupota. Z potencjalnie zajebistej reklamy zrobili sobie antyreklamę. Jedyne co można zrobić, to informować graczy na forach o ich &quot;polityce&quot; wobec klientów...

celahim 4

celahim

Użytkownik
Napisalem do nich dzisiaj maila, co mysle o calej sytuacji i ze taki numer bardzo zniechecil mnie( i pewnie nie tylko mnie) do zalozenia u nich konta. Oto, co dostalem w odpowiedzi:

&quot;Witam,

Niestety materiał przedstawiony w telewizji jest materiałem nieprawdziwym a jedynie manipulacją dziennikarzy. Klient przekroczył limity na wygrane na kupon jak i również na dzień i tygodniowe, co zgodnie z wymogami licencji na prowadzenie działalności bukmacherskiej podlega ograniczeniom. Klient chciał wnieść zakład za 50gr, ale potencjalna wygrana przekraczała ów limit, dlatego też zakład został pomniejszony do kwoty 3gr. Klient zaakceptował zakład z taką kwotą i taki też zakład został wniesiony jak i później wypłacony zgodnie z regulaminem firmy jak i z wysokością wygranej. Nie było tutaj żadnej manipulacji jak sugerować to może materiał w telewizji. Proszę zapoznać się z regulaminem betsafe.com lub regulaminem jakiejkolwiek innej firmy gdzie dokładnie określony są limity wygranych na kupon na dany kupon, dzień, tydzień. Nikt nie oszukał tego klienta i jego wygrana została wypłacona prawidłowo.

Ps: Być może nasza konkurencja w ten sposób właśnie usiłuje pozbyć się nowego gracza na rynku.

Pozdrawiam!

Dawid Nowak

Support Team&quot;

Jesli to prawsda, co mi odpisali, to koles sam zaakceptowal stawke 3 grosze. Jaka byla rzeczywiscie prawda pewnie sie nie dowiemy.

losu 0

losu

Użytkownik
Panowie to jest Polska w tym kraju wszystko mozna... to jest tak samo ja nie jeden z nas wygral by 40mln w totka i tez prezyedent by mu zabral 20mln z tego do funduiszu opanstwa istane zlodziejstwo

E 0

erni

Użytkownik
Najprawdopodobniej gościu chciał postawić 50 gr ale mu zaakceptowali tylko 3 grosze a nie, że postawił 50 gr i mu zaakceptowali a potem zmniejszyli gdy sie okazało że weszło wszystko (tak jak w odpowiedzi Betsafe napisał Celahim), czyli oszustwa mogło nie być. A tv musi z czegoś żyć to sobie pokolorowali, bo marketingowcy z Betsafe napewno nie podcieli by sobie gałęzi na której siedzą.

S 8

sweetkokos

Użytkownik
czyli wynika z tego ze wygral i tak cos;]
€ 12500 na dany zakład
€ 25000 na zakłady zawarte danego dnia
€ 50000 na zakłady zawarte w ciągu tygodnia

chyba ze wiperw poscil jakiegos tasiemca ktory nie wszedl ale dawal juz te ograniczenie;]

D 243

_danonek_

Użytkownik
ja mysle, ze to co pisze Betsafe jest prawda, bo przeciez nierealne jest, aby pozwolili mu zrobic kupon z taka wygrana. A media szukaja byle jakiej sensacji, pewnie nikt nie jest tam w temacie bukmacherki

P 1

premi

Użytkownik
W temacie zaczynają się wypowiedzi kto co napisze do betsafe...
Taki mają regulamin i chcą tam grać trzeba się na niego zgodzić...
life is brutal...

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Panowie jak kolega zauważył odbiegacie od tematu jaki jest tematem , niestety tamta osoba została na pewno oszukana bo jeżeli jeszcze Betsafe pokazuje gołym okiem screen to coś jest nie tak , niestety pewnie ich siedziba znajduje się np. na słonecznej Malcie i prawu tamtym podlega i tyle zrobi.
Pozdrawiam

endriu 361

endriu

Forum VIP
Panowie jak kolega zauważył odbiegacie od tematu jaki jest tematem , niestety tamta osoba została na pewno oszukana bo jeżeli jeszcze Betsafe pokazuje gołym okiem screen to coś jest nie tak , niestety pewnie ich siedziba znajduje się np. na słonecznej Malcie i prawu tamtym podlega i tyle zrobi.

Pozdrawiam
z jednej strony może i go oszukali, ale co do tej reklamy to oni piszą tylko o kursie a nie o stawce, więc może i jest to prawdą, i jeszcze piszą że trafił niedawno inny wielki kurs więc limity były wskazane, ja nie wiem już co myśleć :-D

M 0

malik

Użytkownik
No ale czemu temu Panu pomniejszyli stawkę tak, że wygrał tylko około 1500 € skoro podobno maksymalnie można wygrać 12,500€? Stawkę mogli pomniejszyć do 24 groszy i wtedy by wygrał 45 518 zł czyli trochę ponad 12 000 €. Nie ma co Uczciwi to oni są strasznie, ich wytłumaczenia w ogóle mnie nie przekonują co innego gdyby do 24 groszy pomniejszyli tą stawkę wtedy byłoby wszystko Ok.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom