Mecz w hokeju na lodzie liga KHL
Admiral Vladivostok v Dynamo Minsk
postawiłem zakład na dodatkową sumę w meczu under 4,5
mecz w regulaminowym czasie gry zakończył się wynikiem 2:2
jednak został rozliczony jako przegrany.
W regulaminie czytamy:
"Wszystkie zakłady zawierają dogrywkę/rzuty karne, chyba że podano inaczej. Jeżeli mecz zostanie rozstrzygnięty po serii rzutów karnych, to jeden gol zostanie dodany do wyniku zwycięskiej drużyny i do sumy goli w celach rozliczeniowych. Nie ma to zastosowania dla rynków, które nie wliczają ewentualnej dogrywki/rzutów karnych.
...
Do celów rozliczeniowych, następujące rynki nie zawierają dogrywki/rzutów karnych:
...
Azjatycka suma goli
...Suma/gole zdobyte przez gospodarzy i gości
..."
No to na pierwszy rzut oka suma goli zdobyta przez gospodarzy i gości wyniosła 4 i wynik 2:2 powinien być rozliczony jako trafiony.
Ten regulamin to mają tak napisany, że w każdym przypadku mogę go interpretować pod siebie.
Co o tym sądzicie?
Admiral Vladivostok v Dynamo Minsk
postawiłem zakład na dodatkową sumę w meczu under 4,5
mecz w regulaminowym czasie gry zakończył się wynikiem 2:2
jednak został rozliczony jako przegrany.
W regulaminie czytamy:
"Wszystkie zakłady zawierają dogrywkę/rzuty karne, chyba że podano inaczej. Jeżeli mecz zostanie rozstrzygnięty po serii rzutów karnych, to jeden gol zostanie dodany do wyniku zwycięskiej drużyny i do sumy goli w celach rozliczeniowych. Nie ma to zastosowania dla rynków, które nie wliczają ewentualnej dogrywki/rzutów karnych.
...
Do celów rozliczeniowych, następujące rynki nie zawierają dogrywki/rzutów karnych:
...
Azjatycka suma goli
...Suma/gole zdobyte przez gospodarzy i gości
..."
No to na pierwszy rzut oka suma goli zdobyta przez gospodarzy i gości wyniosła 4 i wynik 2:2 powinien być rozliczony jako trafiony.
Ten regulamin to mają tak napisany, że w każdym przypadku mogę go interpretować pod siebie.
Co o tym sądzicie?