lsc
Użytkownik
Nie rozumiem, jak to? Przecież tam ma każdy sznase, chyba że mail ktoś jego podał wcześniej?pewnie juz nie masz szan na 50 $ z PS
Nie rozumiem, jak to? Przecież tam ma każdy sznase, chyba że mail ktoś jego podał wcześniej?pewnie juz nie masz szan na 50 $ z PS
Tak,przychodzi,z adresu [email protected] .Mam pytanko. Dopiero zaczynam grać w pokera, rozwiązałem quiz i wybrałem 50 $ na Party Poker. Rejestruje się i wyskakuje mi błąd, że mam już tam konto, co jest niemożliwe. Ale wpisałem inny adres email i zadziałało. Przychodzi jakiś mail potwierdzający rejestrację? Do tej pory nic mi nie doszło, co mnie dziwi
- Czy 50$ kapitału startowego zostanie mi zabrane?
Tak, jeżeli w przeciągu 14 dni od daty otrzymania 50$ nie wygenerujesz żadnego rake'u. Kapitał startowy zostanie również zabrany, jeżeli w przeciągu 150 dni od daty jego otrzymania nie dokonasz wpłaty w wysokości co najmniej 100$ lub nie wygenerujesz rake'u w wysokości 50$. Jeżeli w przeciągu 150 dni wygenerujesz mniej niż 50$ rake'u, to część kapitału startowego zostanie odebrana.
- Kiedy mogę wypłacić 50$ kapitału startowego?
Kapitał startowy możesz zostać wypłacony, jeżeli wygenerujesz 50$ rake'u:
250 Strategy points (możesz sprawdzić na forum)
1500 WHpoints (możesz sprawdzić w zakładce "My account" w pokeroomie.
Czyli żeby dostać, drugi, lub tzreci kapitał startowy na jedno konto strategy wystarczy puścić im meila ?Pytałem jak normalny człowiek babki o imieniu Joanna z pokerstrategy, jakie są zasady dostania drugie kapitału startowego w sumie u nie to już trzeciego( tym razem na william hill ). Odpisała że tylko trzeba zrobić konto i to wszystko. Aż dziwny ten email był dla mnie, bo pytałem o warunki jakie trzeba spełnić przed wypłatą a tu proszę ????
Mylisz się kolego ???? Jeśli z 50$ wygra 100$ , to 50$ może postawić na zakładach, bingo itd. lub wypłacić po wcześniejszym depozycie ???? Zawsze z nadwyżką można robić co się chce ???? Na głównej stronie stanu konta, piszę ile masz bonusu, a ile wolnych środków ????Nie nie można ani obstawiać ani grać w kasynie. Darmowe 50$ jest tylko na pokera i dopoki nie wyrobisz całego bonusu to nie bedziesz mógł ani przelac do kasyna ani na zakłady ani dokonać wypłaty.
Ma facet rację, wszystko ponad otrzymany bonus możesz bez problemu wypłacić. Ale, żeby wyrobić bonus musisz włożyć dużo pracy. Żeby zostać wygrywającym pokerzystom potrzeba naprawdę dużo czasu i zaangażowania :razz:Mylisz się kolego ???? Jeśli z 50$ wygra 100$ , to 50$ może postawić na zakładach, bingo itd. lub wypłacić po wcześniejszym depozycie ???? Zawsze z nadwyżką można robić co się chce ???? Na głównej stronie stanu konta, piszę ile masz bonusu, a ile wolnych środków ????